Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@skubanekka 😉
@skubanekka 2.4. budeme mat 3 mesiace.a dakujem
@vikaki ked deti niesu dojcene,tak sa moze prikrmovat od ukonceneho 4. mes.ale mne zacal Maxik papat iba 3x denne.co je velmi malo.a 1x v noci.takze 4x.no naozaj malo.a prve som tiez skor dokrmovala a v pohode.ziadna alergia.a ani jeho sme nedojcili.moja segra je lekarka a dojcila 2a pol roka.prikrmovat zacala od 7 mes.a mala hned schytala po roku celiakiu.vkuse vsetky mozne choroby.svagrina tiez dojcila vyse 2 rokov a dcera tiez furt chora.mne prvy nevie co je to choroba.takze tak.skusila som dat aj Maxikovi.ak by nechcel,tak by som pockala do toho 4.mes.ale on sa na to vrhol ako diva selma.... 😅 😅 😅 😅 no dufam,ze jemu tiez nic nebude.a prveho som od pol roka chovala kravskym mliekom od susedovej kravy..... detska sa len za hlavu chytila
@cara.m @vilca @skubanekka děkuju za odpovědi ohledně toho salátku, mamka tam tuším cibuli nedává a hrášek taky radši vyndám 😉 Dneska jsme byli u tchyně a měla upečené koláčky - a odolala jsem a nedala si, ať to čerstvé těsto malého nedráždí... ale je to někdy tak těžké odolat čerstvému rohlíčku, ale zatím to zvládám v pohodě.. kdyby člověk držel dietu, tak zhřeší, ale kvůli děťátka nee 😉 😉 😉
Klári, pak dej vědět jak ti Adámek spal, jsem četla, že je dneska nějaký spavý 😉
My už od 20h taky spinkáme, uvidíme jaká bude noc 😉
@monik1 Moni, malému tohle všechno opravdu vadí? Tak to naše Domča je v pohodě. Nemůžu akorát mastné věci, jinak jím snad všechno. Když jsem byla nachlazená, dala jsem si i pomeranče a mandarinky, ať mám nějaké vitamíny a taky v pohodě, žádné osypání. Ale jinak už jsem měla i trošku zelí na oběd, pečivo v pohodě, salát taky. Jen si ještě netroufám třeba fazole nebo čočku 🙂
Jak jste se tady bavili o vítání občánků, tak nás čeká až v listopadu 🙂 Jsme z vesnice (3500 obyvatel) a koná se to tady 1krát ročně. Bohužel až v listopadu, takže tam budeme jedni z nejstraších 🙂 Ale tak aspoň nás přivítají 😀
Ahojky holčiny, tak mi dneska slavíme už 3 měsíce! Nezdá se vám, že nám to všem nějak moc rychle utíká?... 😎
@cara.m Teda tak Adámek spal krásně, šikula 😵 My usli ve 20h, ale vzhůru byl už ve 22h, pak v 1,30 a vstávali jsme asi v 6,30 starého času. Teď ho vzal manža ven a já zas spekuluju jestli jsem ho dobře oblékla, jsou tam 2 stupně.
@kamusek Kamčo, já nevím jestli to našemu Domčovi vadí, protože jsem to ještě nezkusila (čerstvé pečivo, zelí atd. - takové ty typické věci co se nedoporučují při kojení) nechci to vůbec riskovat, že by ho pak bolelo bříško, třeba by mu to nic nedělalo, ale riskovat to nebudu 😉
My máme vítání občánků 30. dubna 😉
@knedluska Adélka taky nechce dudlík,jo? My máme doma už asi celkem 8 druhů a on prostě neví co s tím v pusině, dá ho na levou stranu, pak na pravou; když mu ho přidržím u pusy trošku násilím, tak se mu tam začne křivit jazyk a vypadá to, že by mě poblil... no, snad se naučí dudlat, protože když má tu potřebu, tak jsem dudlík já, že 😔
@ajkalc tak super 😉 ja by som už tiež vyskúšala ale chcem počkať čo povie deckár ohladom toho predčasneho narodenia , viem , že tam sa to ma posúvať podľa týždňov , ktoré chýbali do pôrodu 😒 tak uvidím... zato moja mala hlce každé tri hodky 😀 teraz som mrkla ako Maximkovi chutilo 😵 zlatunkýýý
Jo a ještě když jsem nad těma cumlíkama přemýšlela, že některé kojené děti ho chtějjí a některé ne - tak mi tak přišlo, že ty maminky, které používaly na kojení kloboučky - tak jejich děti vzaly cumlík v pohodě a ty mamči, které kojili bez kloboučků, tak jejich děti cumlík nevzali... Možná to tak neplatí vždy, ale co jsem tady v diskuzi četla, tak mi to tak nějak vyplynulo... 😉
Hezkou neděli všem, já mám neděle takové pohodové, pokaždé obědváme u našich, tak nemusím nic chystat 😵
@monik1 ...mám stejný pocit - máme doma už 11 dudlíků a nic.. vždy když se raduji, že jej Terka má alespoň 1 minutu, tak to byla konečná a při každém dalším vložení dělá scény - dusí se, kašle, plyve.. no prostě nechce jej, tak jsem se rozhodla, že už jí ho nebudu nutit:o). Jinak my také každou neděli jsme na obědě u našich, takže právě oblákáme a razíme!.o)) papa a krásný den!

Holky chci se zeptat, co vás co už dokrmujte dovedlo k rozhodnutí začít už teď?