Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@lavazza jj, je to sranda jak si objevují části těla.. naše malá si také objevila ručku a už teda objevila i druhou.. když věděla o jedné, tak ji rvala do pusy v poho a nenervovala se, ale ted když ví, že má dvě, a nejdou ji do pusinky narvat obě,tak to je pak vztekloun.. a ty zvuky co u toho vydává, no sranda.. akorát pak utírám samé gryndy.. 😀
@skubanekka závidím, že ti spinká přes den 4 hodky.. my máme max. 1 hod a půl.. ale i za to jsem ráda.. bo za chvíli nám spát nebudou... 😀
@haniula SUPER - děkuji moc za info:o) - já právě vždy váhám, ale mám vypozorováno, že když se Terka vyspí, tak pak je taková veselejší a déle vydrží i vzhůru🙂.. a také si říkám, že když mají mimča hlad, tak se vzbudí = snad:o)
@haniula To víletování Ti závidím - tedy spíše těch lidí kolem, že máš o Markétku "postaráno".o) - muselo se jí to hrozně líbit🙂 - my známe zatím cestu jen k našim!! A máš šikovnou princeznu, když je tak hodná!!
@verca84 Ty máš ale kočku!!! Úplná princeznička!!!🙂 - koukám, že také dáváš plýnku do zavinovačky, viď? Mě vždy jen děsně štve, když malou zabalím, jak se ty rohy krapatěj, že to má někdy v obličeji, tak to ohýbám:o)...
Jinak malá bude sportovkyně?.o)
Já kupuju na léto velikosti 6-9 měsíců nebo 74, jak od kterého výrobce. Zatím nám velikosti dle věku sedí tak snad budou i v létě 🙂
@skubanekka 😀 srandistka 😀 😀 😀 mne mala spi tak pol hodky,ked spi cez obed na prechadzke,tak sa jej podari aj dve hodky niekedy 😕 a teraz pred chvilou dala 15minut 😕 teraz som ju dala spat po hodine od toho patnast minutoveho spanku,lebo ju uz nic nebavilo,papat nechcela a aj pri noseni plakala,oci jej padali..a spala zas 15minut..tak ja ti neodpovim na tvoju otazku 😀 🙄 ale,myslim,ze keby mi spi,tak ju iste nebudim 😉
@misha8 ked ma babo nadchu tak je lepsie ked je vonku.s teplotou by som to moc neprehanala..ale tak ked ma do 37,5tak je to myslim v poho.s vyssou by som asi von nesla.ked to takto s nahadzovanim dudlika vydrzis,mozno si uvedomi,ze jej nic ine neponuknes a ze ma spat,tak ti aj prespi 😉
@verca84 no, včera mi právě spala 6 hodin odpoledne, tak jsem byla na vážkách, zda-li vzbudit nebo ne...🙂.. ale nezáviď.. mně první 2 měsíce byla i 24 hodin vzhuru a řvala a řvala.. teď ji vždy nějak utahám v kočárku a pak spinká jak "zabitá"... dneska dopoledne jsme v 1000 vyrazily s kočárkem a byly venku do 12hodin - malá je v kočárku adílek.. spinká vždy tak 20 minut a dalších 20 minut kouká.. když vychytku zrovna spánek a s kočárkem jedu domů a nechám ji v tom, jen otevřu okna a balkon, aby tu bylo jako venku - tak malá strašně dlouho spí... - dneska do 1400 hodin, kdy jsem ji vzbudila sama.. Denně těch 6 hodin určitě mi prospí, ať už v kočárku nebo pak doma.. ale doma neusne - to prostě musí jen v kočárku🙂..
Ty jo holky, normálně mám poderření, že mi malá blikná po sab simplex.. pokaždé, když ji ho dám, tak nestačím uklízet:/.. nemáte to někdo také? Dneska jsem ho Terce po dlouhé době dala a tak 3x se mi vyblinkla - úplně smetanu:/ - chuděra malá...
@misha8 Minulý týden jsme měli to samé - rýmu ano, ale teplotu max. 37,3. Paní v lékárně říkala, že pokud nemá víc jak 37,5 tak se nemá ani nic dávat, jen kapičky do nosu. A ven rozhodně ano, ten vzduch jim pomůže. Tak jsme chodili každý den. Už je to lepší, jen ta rýma nás maličko trápí.
Taky už začínám nakupovat věci na léto, buď velikost 68 nebo 74, tak snad nám to bude 🙂
@kostri Neboj, také bude spinkat.. Nevím jak Ty - ale já v těhotenství hodně spala - a i předtím, tak po někom ta dcera musí být🙂 😝 😝 😝
vratili sme sa od rehabilitacnej .. vsetko v pohode, cvicit ale musime a teraz kedze sme zvladli pasenie konikov, prichadza narad pretocenie s pomocou z chrbatika na brusko a ... musi si sam vytianut pred seba ruky a paaast.... maly je pri tom ako sa snazi srandovny aj rehabilitacna sestricka sa na nom dost pobavila....
@skubanekka V žádném případě nebudím....Když má hlad, tak se vzbudí 🙂 Přibírá krásně, takže není důvod. A ona fakt vxdrží přes den spát i 5hodin v kuse. A v noci dneska spala od 9 do 6 do rána 🙂
@skubanekka Nelinka oblíkání má ráda a pokaždý se na mě směje 😀 Jediný co nám někdy vadí je čepička. Ale nejšťastnejší je nahatá jako každé mimi 😀
@skubanekka jj, taky dávám plínku.. a rohy tak ty mě také rozčilují.. chjooo.. 🙂
@skubanekka to víš, že se jí to líbilo!! tobě by se nelíbilo, kdyby se někdo nad tebou v jednom kuse skláněl a dělal opičky?? nebo tě houpal v kočárku?? či tě nosil, abys lépe viděla?? já bych se cítila jak královna!! 😀 😀 😀
@lavazza S tím jsem měla strašný problém po porodu kakal mě až 14x denně. To byl fakt děs. Tak jsem mu přidala občas UM aby ho to přibrzdilo a fakt jsme šli ze dne na den ani ne na polovinu a teď už kadí i třeba po 2 dnech.
@vilca Já mu nesmím flašku vzít jakmile ji vezmu už si ji znova nevezme. Ale třeba v 17h jsem nakojila a ještě si 90 ml vzal a cca okolo 20h jsem nakojila a pak si vzal jen 30 ml. Jinak změnila jsem mléko a je mnohem klidnější. Asi mu ten sunar nedělal dobře. Chtěla jsem koupit Nutrilon, ale neměli 300g na vyzkoušení 8000g za 350,- jsem říkala, že fakt nedám, aby mu pak nechutnal nebo mu bylo po něm špatně. Měli jen Hami tak jsem vzala to a dobrý. Pije klidně, nekroutí se a připadá mi, že mu i Víc chutná.
@kamusek ty máš fakt zlatíčko 😵 my taky hodně spinkáme 🙂 včera jsem ho přes den budila po 4,5h
a v noci mě spal 20h-4:30h pak samozřejmě spí dál, ale vzbudil se na jídlo. Já vlastně ani nevím jak bych popsala náš den. nebo v kolik vstává. prostě vstane, nají se a spí dál 😀 Chodím s ním dopoledne ven tak na 2 hodinky a odpoledne jezdíme makat na zahradu a ten tam chrupe v kočáře. dnes jsme jeli v 14h. to spal v sedačce, přendala jsem ho kočárku spal do 17h. pak jídlo. Tak jsem ho měla chvíli v náručí ( byla jsem kojit u sousedky ) dopila jsem kafe a šli jsme bna procházku cca 17:45h hned usnul, vzbudil se v 18:30h to už ho to v kočárku asi nebavilo tak tam pobrekával, zkošela jsem nakrmit, nechtěl, tak jsme to tam dodělali a jeli domů. v autosedačce usnul, doma jsem akorát spihla vykoupat a uložit káťu a hned se vzbudil tak jsem ho nakojila, dokrmila a dala spát. Asi si 15 min. tak knikal tak říkám ajo, kapičky tak jsem mu šla dát probiotické kapky a vigantol a hned byl tuhej. To je takový náš rytuál. Jinak co tady holky píšete, že máte nějaký režim, tak to máte super. U nás to zatím nějak nejde. Máme toho moc ☹ takže makáme do doby co děti vydrží a pak se zbalíme a jedeme domů. Uděláme si nějaký reřim až se přestěhujeme na chtičku, snad tak za měsíc a půl, by mohlo být hotovo.
sorry za chyby číst to posobě ani nebudu, jsem hotovka jdu se vykoupat a spát

@skubanekka my jsme sice na UM, ale vůbec ji nebudím!!!