Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
ahojte
tak nasa zuzanka oslavila svoje vcerajsie tri mesiacky par 15minutovymi spankami pocas dna a vecernym dvojhodinovym placom ☹ kym hanka spala poobede stihla zuzka tri "patnastky" 🙄 potom sme sli von na ihrisko,tak spala asi hodku,ale to som ju musela stale vozit,lebo poplackavala..kupanie o siedmej,o tristvrte na osem som ju sla ulozit a zrejme bolo uz neskoro,lebo sa stale budila,az to nakonec vyvrcholilo strasnym placom a bolo pol desiatej ked konecne stichla,to som ju uz dala do kocika,lebo uz som nevedela,ako ju uspat.ja som si tiez lahla,bola som hotofson a este do desiatej som jej tri krat dala dudlik a o desiatej uz zaspala natvrdo.vstala o pol jednej,potom o stvrtej,to papala a o stvrt na sest ju zobudil puk 😀 chcela som ju uspat cicikom,ale skoro sa mi zas rozplakala ☹ tak som jej dala dudlik a spala do 7:20...no dnes je to zaujimave,zvykla po hodine bdenia na hodinku si schrupnut este v posteli,dnes sla az po dvoch hodinach..tak som si myslela ze uz vydrzi dlhsie..ale potom bola mrzuta uz po pol hodine,este som jej davala hrazdicku a hracky..ale nic ju moc nebavilo,tak som ju dala do kocika a sli sme von,no s hankou som musela ist dovnutra naobed,tak ma sla babka vystriedat v kocikovani a este nie su doma a to mala jedla o desiatej a sla spinkat o 11stej..to je na nas nezvykle dlho vonku 😅 no uvidime aky bude dnes vecer 😖
k tym kvapkam,uz neviem,kto sa to tu pytal,ja uz davno nedavam espumisan,davala som ho aj tak len velmi malo,len ked som videla,ze ma mala nejake problemy..a ani tu bio gaiu uz nedavam,myslim,ze tu riedku stolicu ma mala z predneho mlieka.striedala som prsniky po troch hodinach,teraz po porade s annag striedam po piatich a stolica trochu zhustla,dokonca ja som zhodila kilo a pol 😕 😅
@skubanekka asi to ma s tym spankom pocas tehu nejaky suvis,lebo jasom pocas tehotenstva cez den nespavala vobec,nedalo sa mi,iba obcas som si schrupla cez obed,ked aj hanka spala a to som bola este viac unavena,jak ked som si lahla,lebo som sa poriadne nevyspala 😀 a v noci som spavala tiez velmi zle,stale som sa budila na vecko,potom som nevedela zaspat..a ku koncu som bola vacsinu noci hore 🙄
@mimirinko @vilca My taky nedodržujeme počet denních dávek. Přes den jí po třech hodinách, v noci tak po čtyřech. Máme sedm krmení za den. Dělám mu 90 ml, ale nevím, jestli už to není málo. Vždycky když dojí a z lahvičky už mu nic neteče, tak spustí hrozný pláč, ale trvá to jen chviličku než si odříhne a pak je klid. Někdy i něco málo vyblinká, tak mu zatím víc nedělám. Kolik dáváte vy?
ahojte...baby ja len ze ktora by ste mali zaujem o dake vecicky vo velkosti 74-86 body s dlhym rukavikom, daco aj skratkym, nohavice a dake overaliky tak kludne napiste...predavam po dcerke za rozumne ceny.....bud osobny odber ba alebo viem poslat postou
ako ste na tom s hryzatkami.... lebo nas fesak, si radsej ruky bude hryzt, dnes som mu kupila dve, jedno od campol baby take hrkalkove, a druhe od mam, aj s takou prvou kefkou,,, no to od mam je fajn, dobre sa drzi, lenze nas vie drzat predmety len po sediacky, co ho davam obcas do autosedacky takze hryzieme prsty... mame aj kresielko, ale na nom je napisane, ze sa moze prestavit na sedenie az po 4 mesiaci, takze este mesiac cakame... skoda...no ale prsty mu chutia... no a kamoska ma super hryzadlo od nejakej zubarskej firmy ale to v malom meste nemaju... takze sme to vyriesili takto...
tak sme dneska byli u dr protoze maly ma strasne suchou kuzi a na rucicce ve faldiku a na nozicce ma takovou sucho mapku a dostali sme zakaz prat v prasku,mazat cimkoli a umyvat.taky sme dostaly nejake mleko kterym ho mam mazat,specialni krem na ty mapy ktery nam delaji v lekarne a kapky na svedeni a prat mame v mydle.a ja si kolikrat rikala proc je chudacek takovy neklidny a spatne spi a jakoby porad si hlavu drhne o deku
uz ste uvazovali o plavani?akurat som sa docitala,ze dieta po 3. mesiaci by mohlo chodit plavat.alebo je fajn aj doma vo vani.ze babo uz moze byt vo vode az 40 min.skusala ste uz niektora?
@ajkalc presne tak ja sa tiež teším na to papanie kôli tomu grckaniu 😉 biogaiu ešte davam lebo my sme mali problémy s tým kakaním a už asi týžden je to super kaka sama sa teším konoiec rektálnej rurky 🙂 tak radšej ešte doberieme flaštičku iné nedávam len zahusťovadlo Nutriton zajtra ideme do poradne tak som zvedavá čo mi povie deckar ohladom prikrmov
@misag23 na poslednej poradni, teda minuly tyzden v stredu, sme vazili 4 670 g, ale my mame doma vahu, tak vazime dva razy do tyzdna, nedelu a stredu, a v nedelu sme ju vazili a mala uz 4 850 g. za tri tyzdne nam pribrala 990 g. ona cez den papa 120 ml kazde dve alebo tri hodiny. Niekedy vypije po dvoch hodkach len 90 ml, ale inak 120 ml sa v nej strati ako nic. A to pije tu hustu bebu AR. A uz som jej skusila dat aj 150 ml, tak mi vypila aj to a nevygrcala to ani. Cize som rada, ze jej chuti papkat a pekne nam pribera.

@misha8 este davate biogayu?my uz nie.ani espumisan,ani infacol.nic uz.a v pohode.len vigantol.