Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
A asi máme trošku řidčí stolici ze zubů... Včera se po... až na lopatky... Měla na sobě parádní body, tak jsme ho rychle zachranovali... Byla to hotová hořčice... 😲 Děs, no!!! Máme v poslední době velkou spotřebu plínek...
no musíme sa pochváliť mame 5270g 59cm 🙂 ( 2430g 45cm) a dokonca sa usmievala na deckára a so sestričkou vykecavala na váhe 😀 😀 😀 len kôli soplíkom nám posunuli očkovanie
@haniula a nema mala z tych zubkov aj sopliky alebo skor take chrchle... lebo maly je na tom asi podobne, dasienka ma uz paradne naliate, ale neplace len slini ale uz brutalne, vsetko do ust, a kaka tak dva krat denne raz poriadne a potom len take uspinenie plienky a hlavne tie sople alebo tie sliny ma trapia, lebo zacal zase chrcat
@cara.m neska ideme do poradne,tak sa budeme hlasit,mam pocit ze pribrala len pol kila 😔 ale sak snad nevadi,ci?no ona ani predtym dlhsie nepila na prsku,to hanka bola taka ceckacka prskova 😀 zuzka od narodenia len par minut a hotovo,no a teraz sa niekedy presne tak hrajka s cecikom jak adamko 😵 sak snad im staci..a co robite cez den ked nestihas?? 😀 😀 😀 😉 😅
@markysek2 teda to ti toho mimihodně vypije...já mám vždycky špatnej pocit, že malýho přecpávám, když mu dám 150 ml, což teda zatím zvládl celý jen asi dvakrát 🙂 Ale je fakt, že občas po krmení ještě dokojuju, takže asi vypije taky víc, než kolik mu dám do lahvičky Nutrilonu 🙂 Teď poslední dva dny má zase chudáček rýmu jako trám a taky pěkně kašle... Takže vypije Nutrilonu jen nějakých 70 ml a pak teda si ještě vezme z prsa... No ale asi mu ty soplíky vadí... Před 14 dny jsme se jedné virózy zbavili a už to máme zase nanovo... DNeska jsem musela nechat doma ze školky i Evičku kvůli rýmě a kašli... Sice to není tak hrozný, ale včera jsem si ve školce od maminek vyslechla, že malá kašle na ostatní a že je nakazí, tak jsem ji radši na dnešek a zítřek omluvila... Snad budou oba do příštího týdne zdraví.... 😕
Když vaše mimčo pokašlává,byly jste s tím u doktora hned nebo jste sami koupily v lékárně něco proti kašli?Miky začal včera trochu pokašlávat,ale není to nic hrozného.
Tak nechci hned plašit.
ahojte maminky 🙂
Šimiho vcera ockovali 😒 a vecer dostal horucku 38,5 a stale len reval. utesit sa dal len na ceciku a kazdu hodku som mu merala teplotu. spinkal so mnou v nasej postele, manzela som vyslala na gauc do obyvaku 😉 dufam ze dnes vecer sa necha ulozit do vlastnej postielky (samozrejme ak nebude mat horucku, lebo teplotu este stale ma, ale uz tak moc nereve, len sem tam placka) myslite ze si mohol zvyknut za 1 noc na nasu postel?

@kostri nooo já jsem tak nějak vyšťavená v noci už 😀 a přes den nestihám 🙂 ona už má větší tah, takže to co vycucla před tím za půl hoďky vycucne teď za pět minut 🙂 Určitě to stačí 😉 Kdy jdete do poradny? Zjistíš dle vážení 🙂 Taky mám pocit, že Adík někdy pije méně a řekla bych, že se někdy tím prsem jen uklidňuje. Natahuje ho, cucá a dle mě ani nepije 🙂