Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@albao aj hanulka vyplakuvala pri pichacke?aj vam davali do kazdej nohy jednu injekciu?ja som bola prekvapena,lebo hanke pred tromi rokmi davali len do jednej nohy jednu
ja som tiez zacala kocikovat odusu a nohy si necitim,vcera som si mocila v lavori vecer 😀 tiez chcem zaviest tri spanky,tak snad nam to pojde a tiez nechavam zuzanku hore tak hodinku a pol medzi spankami 🙂
@neposedna 😀 s ciapkami mame uplne rovnake stavy 😀 Nasadzujem ciapku az nakoniec, inak by sa mi ju ani nepodarilo obliect od toho revu 😀
@kostri ta druha bola na pneumokoky 😉 To je taka blbost, co sa povinne ockuje len u nas, v Rumunsku a JAR 😀 Asi niekto dal niekomu uplatok aby sa to schvalilo ako povinne 😀 Ale bolo to strasne! Hanicku to tak bolelo, ze na jeden nadych pistala poriadne dlho a vysoko, aj lekarka bola z toho paf, aj cela cakaren ... ine deti plakali, ale Hanicka od hrozy pistala a samozrejme som ju potom ani nevedela utisit este pol hodinu. Nakoniec od vycerpania zaspala. No strasne, sama som ju takto kricat este nepocula ☹ Bola som z toho uplne vyvedena z miery. Cakala som plac, ale nie takuto hrozu ☹
@macina_k nasa tiez slinta ale dr povedal,ze to len je znak ze nie je dehydrovana 😕 😅 ale hanka tiez takto slintala od dvoch mesiacov a nakoviec jej v styroch m.vysli dva zubaky 😎
a niekde pisu ze prstek je lepsi nez cumel,lebo si ho dieta vzdy najde,ked sa potrebuje ukludnit 😉 ale zas sa neda zahodit jak cumel,takze sa od neho tazsie oduca 🙄
Inak co pisete o prstikoch, nasa papka cele rucicky 😅 😀 A niekedy sa snazi tam napchat obidve naraz. Palcek nastastie este nenasla 😝
Zítra jedem zase pryč na celý víkend. Máme věcí jako na měsíc!!!! A to my dva tam máme jen pár věcí. Cestovat s dětmi je fakt síla!!!
Takže prstíky a časté chtění prsu je evergreen, někdy mám pocit, že celé odpoledne nedělám nic jiného jen kojím a přebaluju ☹(

@albao tam nasa neberie ani jeden, mam ich asi 6, vsetky mozne tvary, materialy a vyrobcov 😠 😠 😠