icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

neposedna
31. mar 2011

@albao tam nasa neberie ani jeden, mam ich asi 6, vsetky mozne tvary, materialy a vyrobcov 😠 😠 😠

haniula
31. mar 2011

@neposedna malá taky u toho strašně řvala, ale ted když ji dávám čepku, tak se na sebe smějeme... dělám na ni různé ksychtíky a blbinky...

kostri
31. mar 2011

@albao aj hanulka vyplakuvala pri pichacke?aj vam davali do kazdej nohy jednu injekciu?ja som bola prekvapena,lebo hanke pred tromi rokmi davali len do jednej nohy jednu
ja som tiez zacala kocikovat odusu a nohy si necitim,vcera som si mocila v lavori vecer 😀 tiez chcem zaviest tri spanky,tak snad nam to pojde a tiez nechavam zuzanku hore tak hodinku a pol medzi spankami 🙂

neposedna
31. mar 2011

@kostri krasne miery!!!!! sikulky ste, tak vidis, ze mas dost mliecka!!!!!

haniula
31. mar 2011

@kostri fíha!! superní míry!!!

lavazza
31. mar 2011

@kostri zítra budu volat doktorce hned ráno,tak uvidím co mi řekne

neposedna
31. mar 2011

@haniula mne zatial nezaberaju ani ksichtiky ani blbinky... ae budem skusat dalej 😀

haniula
31. mar 2011

@neposedna vždycky měla hysterák a byla skoro modrá, jak se vztekala, ale ted to už jde bez řevu... zkoušej dále!! držím palce!!!!!

neposedna
31. mar 2011

@kostri nas caka ockovanie niekedy o 2 tyzdne, bo mame kontrolu v BA na buduci tyzden, tak potom niekedy a tyzden po ockovani znova pichnut nausnicky, tak uz sa tesim na ten plac ☹ ☹ ☹

kostri
31. mar 2011

@neposedna inak dakujem za prianie trpezlivosti 😉 aj ja tebe prajem 🙂

neposedna
31. mar 2011

@haniula tak podobne stavy mame, hystericky plac, akurat totalne ocervenie... dakujem za podporu 😀 😀 😀

neposedna
31. mar 2011

@kostri vdaka, asi jedine ta trpezlivost nam ostava ☹ ☹ ☹

albao
31. mar 2011

@neposedna 😀 s ciapkami mame uplne rovnake stavy 😀 Nasadzujem ciapku az nakoniec, inak by sa mi ju ani nepodarilo obliect od toho revu 😀

@kostri ta druha bola na pneumokoky 😉 To je taka blbost, co sa povinne ockuje len u nas, v Rumunsku a JAR 😀 Asi niekto dal niekomu uplatok aby sa to schvalilo ako povinne 😀 Ale bolo to strasne! Hanicku to tak bolelo, ze na jeden nadych pistala poriadne dlho a vysoko, aj lekarka bola z toho paf, aj cela cakaren ... ine deti plakali, ale Hanicka od hrozy pistala a samozrejme som ju potom ani nevedela utisit este pol hodinu. Nakoniec od vycerpania zaspala. No strasne, sama som ju takto kricat este nepocula ☹ Bola som z toho uplne vyvedena z miery. Cakala som plac, ale nie takuto hrozu ☹

kostri
31. mar 2011

@macina_k nasa tiez slinta ale dr povedal,ze to len je znak ze nie je dehydrovana 😕 😅 ale hanka tiez takto slintala od dvoch mesiacov a nakoviec jej v styroch m.vysli dva zubaky 😎
a niekde pisu ze prstek je lepsi nez cumel,lebo si ho dieta vzdy najde,ked sa potrebuje ukludnit 😉 ale zas sa neda zahodit jak cumel,takze sa od neho tazsie oduca 🙄

albao
31. mar 2011

Inak co pisete o prstikoch, nasa papka cele rucicky 😅 😀 A niekedy sa snazi tam napchat obidve naraz. Palcek nastastie este nenasla 😝

kostri
31. mar 2011

@lavazza daj vediet co povedala dr
@neposedna
@haniula
@albao dakujeme 😵 😉

haniula
31. mar 2011

Zítra jedem zase pryč na celý víkend. Máme věcí jako na měsíc!!!! A to my dva tam máme jen pár věcí. Cestovat s dětmi je fakt síla!!!

kostri
31. mar 2011

@albao presne taky isty hrozny plac to bol aj u nas ☹ ☹ ☹
no musim ist do hajan,zajtra este doreagujem,bru 😉

haniula
31. mar 2011

@albao mě stačio, když se snažila narvat ruku do pusy a málem se pozvracela, protože ji natáhlo... je to poděs dítě!!

albao
31. mar 2011

@haniula to poznam 😀 Hanicka 2 tasky a ja jedna, v ktorej polovica veci su aj tak jej 😀

haniula
31. mar 2011

@albao my dva bysme dohromady dali jeden batoh malý a malá určo celou krosnu... plus ještě nějaké jídlo a cestovní postýlku... maras!!

albao
31. mar 2011

@haniula booozinku, beriete aj postielku? To aby ste zobrali aj prives 😀 Ja nastastie mam postielku pre malu pri rodicoch 😀

haniula
31. mar 2011

@albao cestovka je jen obdélník malý, který dostane malá pod sebe... do kufru jde kočár, krosna a možná i kytara... k sobě berem ještě nějaké tašky a batoh s jídlem... a to s námi pojede kámoška, co bude mít svoje věci... chjo!!

macina_k
31. mar 2011

@haniula To znám, jeli jsme s malou na 14 dní a my dva jsme měli 1 malý kufřík a naše princezna loďák a 2 tašky + kočár a autosedačka 🙂 a to máme jen fabii a ještě krátkou

macina_k
31. mar 2011

Takže prstíky a časté chtění prsu je evergreen, někdy mám pocit, že celé odpoledne nedělám nic jiného jen kojím a přebaluju ☹(

haniula
31. mar 2011

@macina_k my pojedem megan... snad se vlezem... je to fakt maras!!!!

janettan
31. mar 2011

@neposedna ja kojím takmer stále po ležiačky, aj keď viem, že polohy by sa mali striedať .... ja len kojím a ty aj prikrmuješ, alebo ti takto priberá len z MM?

janettan
31. mar 2011

@neposedna ... už viem odpoveď, čítala som ďalšie príspevky 😉

ellahop
31. mar 2011

@haniula my mame stale spenatik...

janettan
31. mar 2011

@kostri krásne miery 😀 a z toho očkovania mám strach 😖 - nás to čaká o 2 týždne a myslím si, že moja malá bude reagovať podobne ... kiež by ma prekvapila 😕