icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misha8
4. apr 2011

@misag23 v spálni má byť najmenej stupňov tušim 18-20 moja spí v bodynku a dupačkách , no my máme ľadové ruky skoro stále , dôležitý je noštek ked je teplý tak je to OK 😉 držte sa 🙂

sjussi
4. apr 2011

@misag23 my mame tak kolem 21-22 stupnu jinak mi prijde ze je tam strasna zima,topime plynem takze to neni takove teplo jako od dreva.a spi v body a overalku.rucicky mame skoro porad studene ale ja se ridim bud jako misha8 podle nosu a nebo taky zkousim krcek

neliq
4. apr 2011

@misag23 my spíme len v bodinku a poldupačkách alebo len v dupačkách, prikrívame tenkým paplonikom a máme na noc 22,5 stupna.
Holky, malý sa mi nakoniec vysypal doobeda aj z Beby HA a mám obavu, že bude mať alergiu na kravské mlieko, našťastie som to pofotila a za chvílu idem k doktorke, som zvedavá, čo ona na to 😒
Baby, vaši drobcovia tiež preferujú len jednu stranu? Lebo malý sa na pravú stranu vôbec nechce pozerať a spinkáva tiež len na ľavej.

cufinka
4. apr 2011

@misha8 píchali 🙂 pěkně se zahrabe 😀 To Nelí najdu zase o 2 hlavy vejš než jsem jí dala kolikrát 😀

@albao jasné je že plakat bude ,ale uvidíš že ne dlouho a hlavně za pár dní o tom nebude vůbec vědět 🙂

@misag23 uvidíš že se vám to taky zachvíli upraví 😉

lavazza
4. apr 2011

@kostri teda za tu tedu bych jí asi něco řekla,však se nestačím divit jak potkávám ty puberťáky,to lezou oči z důlků

doktorka mu nedělala výtěr z krku,však odsáváme,ale když sem sama doma tak to jde těžko,odsaju jen trochu,nemá mu kdo držet ručičky,dneska ráno se mi zas dusil a včera když byl doma manžel,tak sme pořád odsávali a já u toho řvala,trpím s Mikýskem,chudák jak brečí,tak má pak i větší kašel ☹

lavazza
4. apr 2011

@macina_k to je jak u nás,chlapi se v práci ptají manžela jestli už ho malý budí v noci,ten spí jak pařez a nic neslyší,teď už teda spí pěkně,ale za začátku ho neprobudil

lavazza
4. apr 2011

@misag23 ten náš brouk má taky studený ruce,pořád s nima spí nahoru,teda skoro,mám spací pytel,ten je fajn a ještě používám rychlozavinku,ale ta nám bude malá brzy a dekou mám strach ho přikrývat,aby mu nebyla zima,protože se odkopává a čím ho budu přikrývat v létě to nevím

misha8
4. apr 2011

@neliq hej naša pravú stranu obľubuje aj ked už je to ok a točí sa pekne na obe strany dr. to videla podľa svalov na krku 😒 takže cvičiť nútiť stále opačnú stranu ...prihovárať sa z opačnej ....

misha8
4. apr 2011

@neliq takže sa ti vysypal z mliečka ktoré davaš od začiatku ??? 😒

misha8
4. apr 2011

@lavazza musíš si povedať že mu tým pomáhaš čo aj vlastne je pravda.. 😉 ..malinká to tiež neznáša ale uľaví sa jej

kinsli
4. apr 2011

zdravím holky, koukám, že tu rozebíráte spánek 😵 😀 Vojtík se budi v cca 3:45h pak v 7h, 8h. pak je chvíli vzhůru, po 9h usíná jen tak na 30 min. pak se napapá a jdeme ven 😉 nech se jede na zahrádku 😀 Dnes je hnusně tak jsme byli jen nakoupit.

Koukala jsem do průkazky a za měsíc přibral jen 350g to se dr. asi zblázní 😔
No nic vím, že se to nemá ale vyzkouším MM mrazit přejít na UM a dávat o odměrku víc. Třeba to pomůže. Jinak pak už fakt nevím 😔

kamusek
4. apr 2011

@misag23 My jsme už taky přestali topit a dokonce se maličké spinká ještě líp. Taky jsem měla strach, že jí bude zima. Máme v ložnici okolo 20 stupňů a malá je spokojená. Dávám ji bodyčko a overálek, je v lehkém spacím pytli a ještě ji přikrývám tenčí dekou. A taky se musíme pochválit, že už víc jak týden spinkáme od té 8, půl 9 do 5-6 ráno.🙂 Malá je opravdu spáček 😀 Ale bude to asi tím, že já jsem v těhotenství taky hodně spala 🙂

cara.m
4. apr 2011

Tak my máme v ložnici 20 stupňů. Mívali jsme 19, ale teď jak je tepleji na těch 19 stupnů nejsem schopná vyvětrat 😒 Doporučené teploty jsou jak píše misha8 18-20 už kvůli SIDS. Adík má overálek a dávám ho do spacího pytle 2,5 tog (celoroční). Na léto už mám koupený 1.0 tog - je takový slaboučký.

haniula
4. apr 2011

Ted jsme se vrátili od dr. Malá má dnes přesně čtyři měsíce a váží 6300g a měří 60cm 😕 . To je už pěkný buřtík 😀 . Dostala dvě včeličky a ve středu jdeme na náušnice!!! Koupili jsme krásné srdíčka s růžovými kamínky.

kamusek
4. apr 2011

@haniula Super váha 🙂 Naše ještě nemá ani 3 měsíce a už má 4,90kg a 60cm 🙂 Takže nechci vidět, jak bude vypadat v těch vašich 4.měsících 🙂 No na to, že já měřím 160cm a vážím 55kg, tak mám už teď s ní co dělat 😀 Za chvilku ji ani neunesu 🙂 Jinak my jdeme na náušničky za 3týdny (po prvním očkování).

neliq
4. apr 2011

@misha8 hej, bola som u doktorky, všetko som jej ukázala nafotené a tá nás poslala na vyšetrenie do nemocnice zajtra ráno a začíname so špeciálnym mliečkom, ktoré neobsahuje bielkovinu z kravského mlieka a budeme stále čakať na výsledky. Len dúfam, že mu to mliečko urobí dobre, lebo mu celkovo porobilo šarapaty v brušku, dokonca už aj ked pije moje plačká 😒

cufinka
4. apr 2011

@haniula krásná váha 🙂 To mi budem mít určo zachvilku 😀

kinsli
4. apr 2011

Holky než nabídnu někde na bazárku nechtěla by jste některá SUNAR NUTRA DEFENS 1???

ellahop
4. apr 2011

nas tomi dnes zahajil. den zabavy... takze rano sa zobudil. pohral sa pospal si,, potom sa zas pohral, pospal si... a poobede sme sa vybrali von, tak tam mi spal asi len polhodinku v kociku a potom, oci dosiroka otvorene a pozeral a pocuval vsetko .. tak som ho v park z kocika vybrala.... juchuuu to vam bolo... nevedel sa vynadivat...potom zacalo poprchat a tak som si myslela ze dam ho doma do postielky, hadam zaspi,,no houbi,,,, este teraz sa rehoce na svet, vykrikuje a momentalne nieco vyklada macicke,,, 🙂 to uz vidim, ako vecer bude chciet cvicit... zas to budu boje,,, a vcera to bolo to iste..to uz mi aj muz povedal, ze nech ho netrapim, ze jednoducho cvicit nechce... 😒 no tak sa z neho stava velky milovik zabavy,, vykecava viac ako zenske.. 🙂

haniula
4. apr 2011

@kinsli a je to HA nebo obyč??

kinsli
4. apr 2011

@haniula obyč, po 800g krabice 😉

verca84
4. apr 2011

ahojky, tak jsme dneska byly nastřelovat náušničky.. tak už je z nás princezna.. teda pobrečela si dost, ale za 10min, bylo po všem.. to usla jak dudek.. a ted už se doma směje a povídá až až.. snad na to brzy zapomene.. no ale já tam bulela málem místo ní.. strašný pocit držet ji ručičky a mudr. střílela do oušek.. chjooo, raděj nevzpomínat.. ☹

zuzu1983
4. apr 2011

spáva niekomu ešte drobec v perinke (zavinovačke)? alebo už len mne? 🙂 myslím v noci.

misag23
4. apr 2011

@kinsli A za kolik budeš prodávat krabici? Já bych si klidně nějaký vzala.

sirael
4. apr 2011

Ahojte baby, prosim Vas, spi este niektore Vase miminko v zavinovacke? Mala mi bez toho aby som ju do toho stiahla vecer nezaspi a uz ju to chcem oducit, pretoze sa tam o chvilu uz nezmesti, ale ani za svet nechce zaspat a po hodine bez zavinovacky zacne plakat a ked ju do nej zabalim, o par minut spi....☹

ellahop
4. apr 2011

@sirael skus spaci vak, inak moj maly este niekedy ked sa nevie ulozit a place lebo je unaveny a nie a nie zaspat . tak ho tiez davam do zavinovacky. ale od kedy mame spaci vak, nemusela som to urobit ani jeden krat

kinsli
4. apr 2011

@misag23 Mám tu 6,5 krabice + cca 300g ( to Ti dám zadara ) a krabici za 250,-
je to ok???

kinsli
4. apr 2011

@sirael my spíme v zavinočce 😉 Nemusíš zavinovat nohy stačí jen ručičky + bříško. Já nechávám nožičky většinou volně 😉 máme ještě peřinku.

holky jak tu rozebíráte ty telpoty pokojů tak to by u nás fakt neklaplo 😉 jsme panelákový v zimně tu bylo 28c a teď 25c. a to netopíme, ale prochází nám ložnicí stoupačky.

zuzu1983
4. apr 2011

@sirael my tiež spíme v zavinovačke. bez toho mi tiež nezaspí, pokial ho nestiahnem do nej. tiež je už do nej dlhý, takže nohy si vždy vykope a trčia mu. 🙂 ale tiež by som rada už aby spal bez nej. lenže sa bojím, že mi tak pekne neprespí noc ako ked je v zavinovačke.

sirael
4. apr 2011

@ellahop Spaci vak je bez uspechu, uz som skusala - tam nie je taka stiahnuta a bez toho nevie zaspinkat...☹
@kinsli To sa mi tiez parkrat stalo, ze uz tam bola tak, ze jej nozicky trcali...🙂 Len o chvilu sa tam nezmesti vobec a neviem neviem ako budeme potom zaspavat...🙂