Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael
@janettan nas Maximko tiez nechce drzat hrkalky.on sa najlepsie prehra s plienkou latkovou.tu drzi a sklbe nou.akoby ju chcel rozthnut.inokedy zas akoby ju chcel prstekmi rozparat.žmoli ju a cmula.on vlastne s tou plienkou aj spi.vsade chodime s plienkou.dnes som mu ju nedala,ked sme sli v klokanke do dediny vecer na vychadzku,tak reval za nou.hrozne
@kinsli ne jen tam dáš tu ruku, nezvedáš
@haniula pořídila jsem taky řetěz do kočárku, že když jsme venku a on tak rád do všeho bouchá a nic takovýho jsem neměla, co bych mu tam dala...tak jsem zjistila, že se toho bojí..to tu ještě nebylo..no snad si zvykne
přijde mi že si myslí, že v kočárku má jen spáta když mu to nejde tak se vzteká, tak ted se ho snažím přesvědčit, že si v kočárku může hrát jako třeba v postýlce, ale zatím prohrávám 😀 😀 😀 ...samozřejmě že budu radši když tam bude spát, ale ne na úkor noci, ale v poslední době se spánkem přes den je to boj s větrnými mlýny a to kočár nekočár, náruč nenáruč 😖 😖
@markysek2 u nás je to to stejné... přes den spí max 2hodky a i na ten kočár začala být imunní.... čumákuje tam a případně řve, jak to, že stojíme... jinak my máme ty řetězy 3... jeden je na kočáru - medvědi, motýlci a rybičky jsou po různu převěšováni doma... vubec se toho nebojí a většinou se snaží ten řetěz sežrat... 😀
Jak se tady bavíte o tom kojení venku,bych bábu asi poslala rovnou do ... Nechápu co je na tom v dnešní době špatného?Ty starý lidi si myslí,že mámy sedí doma pořád zavřený jako to bylo dřív.
Prostě má prcek hlad,tak ho nenechám hladovět.
Neříkám,že bych kojila všude,ale když si člověk někde sedne,tak si toho nikdo nemusí všimnout.
Minule sem šla do práce,byla sem domluvená,že se tam stavím i s prckem a že mu tam dám najíst,no a vratný mě nechtěl pustit.Tak sem se fakt naštvala a sjela ho,že malý už měl dávno jíst a že k nám do města už to nevydrží (jeli sme busem) a tomu idiotovi to bylo jedno.Naštěstí mám super kolegy a bývalého vedoucího ředitelem,že sem dostala propustku s malým.Že tam děti nesmí,přitom sem byla jen v kancelářích kde se nikomu nic nestane.
@kostri dnes sme byli na kontrole a máme dobrat tussin na kašel a jdeme na kontrolu v úterý,Miky už nemá skoro rýmu,ale kašle pořád hodně
samozřejmě Kačenka 😀

@cara.m cvicime vojtovku a place, samozrejme, ale...raz som plakala s nim, vecer byva unaveny...a taky viac zranitelny asi ako kazdy....no ale da sa to vydrzat a hlavne robime to koli nemu.