icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

ellahop
5. apr 2011

@cara.m cvicime vojtovku a place, samozrejme, ale...raz som plakala s nim, vecer byva unaveny...a taky viac zranitelny asi ako kazdy....no ale da sa to vydrzat a hlavne robime to koli nemu.

ajkalc
5. apr 2011

@sirael
@janettan nas Maximko tiez nechce drzat hrkalky.on sa najlepsie prehra s plienkou latkovou.tu drzi a sklbe nou.akoby ju chcel rozthnut.inokedy zas akoby ju chcel prstekmi rozparat.žmoli ju a cmula.on vlastne s tou plienkou aj spi.vsade chodime s plienkou.dnes som mu ju nedala,ked sme sli v klokanke do dediny vecer na vychadzku,tak reval za nou.hrozne

misag23
5. apr 2011

@janettan nádherná princeznička 😉 Taky máme spoustu fotek a chystám se nechat nějaký nechat vyvolat, už jsem i většinu vybrala, ale je to horor. My jsme s manželem oba blázni do focení, tak fotíme pořád.

misag23
5. apr 2011

@ajkalc Tak pak dej vědět, zda to opět zafungovalo. Až půjdu do města, mrknu v DM a zkusím to taky koupit 😉

kinsli
5. apr 2011

@markysek2 myslíš jako dát ho na bříško a strčit pod něj ruku a přizvedávat ho??? Jinak to s tou televizí je super nápad 🙂 On je televizní maniak 😀 😀 U kojení mě s tím děsně vytáčel 😀

haniula
5. apr 2011

Malá má na autosedačce připevněn řetěz na kočárky a dobře se s ním vyblbne... 😀 😀 😀

haniula
5. apr 2011

@kinsli u nás naši malou stačí dát na břicho a už se zvedá, aby něco viděla!! je to opice zvědavá... mnohdy na ručkách vydrží i pět minut!!!! 😀

macina_k
5. apr 2011

@haniula ty jsi na to možná kápla, holky jsou zvědavé, tak se snaží všechno vidět, no holt jsou ty typický ženský 😉

kinsli
5. apr 2011

@haniula tak to u nás nehrozí, když už zvedne hlavu tak většinu z boku a hned ji položí ☹

kinsli
5. apr 2011

@haniula taky má požadnou kebulku 🙂 Jáký má obvod??? Vojtík má 40,5 cm

sirael
5. apr 2011

@ajkalc 🙂 Plienku drzi aj nasa mala - to je fakt jedina vec, ktoru chyti do ruky. Alebo este moje vlasy. 🙂 Obcas dokaze riadne posticovat...🙂

markysek2
5. apr 2011

@kinsli ne jen tam dáš tu ruku, nezvedáš

@haniula pořídila jsem taky řetěz do kočárku, že když jsme venku a on tak rád do všeho bouchá a nic takovýho jsem neměla, co bych mu tam dala...tak jsem zjistila, že se toho bojí..to tu ještě nebylo..no snad si zvykne

přijde mi že si myslí, že v kočárku má jen spáta když mu to nejde tak se vzteká, tak ted se ho snažím přesvědčit, že si v kočárku může hrát jako třeba v postýlce, ale zatím prohrávám 😀 😀 😀 ...samozřejmě že budu radši když tam bude spát, ale ne na úkor noci, ale v poslední době se spánkem přes den je to boj s větrnými mlýny a to kočár nekočár, náruč nenáruč 😖 😖

markysek2
5. apr 2011

@macina_k a kluci televizní maniaci 😀 😀 😀

jo teda ne ted ..ted spí v postýlce:o), ale když jsme venku:o))

haniula
5. apr 2011

@kinsli markyš má asi 39cm...
@macina_k je to holt kelišová.... vždy čučí jak koza do jetele...

haniula
5. apr 2011

@markysek2 u nás je to to stejné... přes den spí max 2hodky a i na ten kočár začala být imunní.... čumákuje tam a případně řve, jak to, že stojíme... jinak my máme ty řetězy 3... jeden je na kočáru - medvědi, motýlci a rybičky jsou po různu převěšováni doma... vubec se toho nebojí a většinou se snaží ten řetěz sežrat... 😀

haniula
5. apr 2011

@sirael já už jsem skoro plešatá... zásadně ji neberu na ruce s rozpuštěnými vlasy... ale i tak dokáže ruce zaklesnout do copu a tahat... posledně jí zbyla pěkná hrstka vlasů v ruce... 😒

lavazza
5. apr 2011

Jak se tady bavíte o tom kojení venku,bych bábu asi poslala rovnou do ... Nechápu co je na tom v dnešní době špatného?Ty starý lidi si myslí,že mámy sedí doma pořád zavřený jako to bylo dřív.
Prostě má prcek hlad,tak ho nenechám hladovět.
Neříkám,že bych kojila všude,ale když si člověk někde sedne,tak si toho nikdo nemusí všimnout.

Minule sem šla do práce,byla sem domluvená,že se tam stavím i s prckem a že mu tam dám najíst,no a vratný mě nechtěl pustit.Tak sem se fakt naštvala a sjela ho,že malý už měl dávno jíst a že k nám do města už to nevydrží (jeli sme busem) a tomu idiotovi to bylo jedno.Naštěstí mám super kolegy a bývalého vedoucího ředitelem,že sem dostala propustku s malým.Že tam děti nesmí,přitom sem byla jen v kancelářích kde se nikomu nic nestane.

@kostri dnes sme byli na kontrole a máme dobrat tussin na kašel a jdeme na kontrolu v úterý,Miky už nemá skoro rýmu,ale kašle pořád hodně

kinsli
5. apr 2011

@haniula No to je šikulka 😀 Kačenka taky pásla nádherně, ty klusi jsou nějaký líný 😀 😀
nebo alespoň ten náš

sirael
5. apr 2011

@haniula Juj, tak Marketka je sikulka...🙂 To sa Saske nastastie este nepodarilo...🙂

haniula
5. apr 2011

@kinsli děkujeme!!! no jo kluci jsou moc pohodlný... 😀

haniula
5. apr 2011

@sirael a to jí tam nejsou ani tři a půl měsíce... ted to dokáže ještě líp... mě se vždy líbí, jak se vzbudí a zdvihne hlavu a kouká skrz cestovku na mě (spí na bříšku), jako by říkala - "Jsem vzhůru, chci za Tebou"... 😀

kinsli
5. apr 2011

tohle je foto z 5 týdnů 😨

sirael
5. apr 2011

@haniula Tak na toto sa velmi tesim...🙂 Mne sa uz teraz paci, ako mala rano na mna pozera, sice este hlavicka polozena, ale je to nadherne, ked tie malinke ocka pozeraju a hovoria presne to co pises...."mamiiiii, som horeeee..." 😀

sirael
5. apr 2011

@kinsli My sme tiez zdvihali hlavicku takto krasne a vysoko a teraz proste mala nechce a nechce. Vydrzi len chvilocku a spusti rev...☹

kinsli
5. apr 2011

samozřejmě Kačenka 😀

macina_k
5. apr 2011

@kinsli je vidět, že si to všechno musí řádně prohlídnout, co kdybys jí dala něco co se jí nelíbí 😉

kinsli
5. apr 2011

@sirael neboj zase začne 😉 jinak ten teploměr rtutový nedávej, rtuť je jedovatá 😉 tak ať ho třeba špatně nezavedeš a v zadešku nepraskne. Jestli má o 0,3c tak nebo tak je jedno. do 38c v zadečku se stejně teplota nesráží.

kinsli
5. apr 2011

@macina_k To je Kačenka 😀 té už jsou 3 roky 😝

haniula
5. apr 2011

@sirael přesně!! ten výraz hovoří za vše!!!

Jsem už ko, takže dobrou!!! Jdu ještě malou nakrmit, dnes máme premiéru - KAŠI rýžovou, tak snad bude spát aspon do sedmi osmi hod... 😉

haniula
5. apr 2011

@kinsli šikulka!!!!