Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael 0,3c fakt nemusíš řešit. Já když si měřila ovulku ( měla jsem dva digitální ) tak taky každý ukazoval jinak. prostě musíš používat pořád jeden teploměr a podle něj se řídit 😉
Holky já jdu taky odpadnout, jsem zvědavá v kolik Vojtík vstane. Přemýšlím, že bych ho šla raději ještě vzbudit a něco do něj dostat 😉 No tak asi jdu a pak s ním rovnou zalehnu 😉
@ellahop chjo ☹ mi doktorka tvrdila, že Vojtovku cvičit nebudeme. Že jen něco mi ukáže a pak manipulaci, ale to jsem zvědavá. Nějak mě nenapadá, co jiného bychom mohli cvičit 😒 ale jestli bude plakat, tak mám strach, že to nezvládnu ☹ vím, že je to pro jeho dobro, ale doktorka nebyla moc přesvědčená, zda nás poslat na rhb nebo ne, ale pak nás raději poslala. Tak uvidím, co ta fyzioterapeutka řekne ☹
Dobré ránko!! Tak jsme spali sice jen do sedmi po té kaši, ale i tak to je dobrý!! Pak budem íst v deset hod a na jedenáctou máme být u dr. na náušnice, takže nám to vychází dnes dobře 😀 .
Ahojte maminy chcela som sa spýtať, ktoré dávate bábatkám sunar alebo kašu NUTRILON ci by ste nechceli kupovať lacnejšie 🙂 mame super dodávateľa a čím viac nás bude tým lacnejšie ho možme mať 🙂 to su také pálky za to, ja chalabohu ešte kojím no už pomaly musím aj prikrmovať tak sa bojím,že sa mi stráca mliečko...som rada,že to nebude vychádzať až tak veľa, myslím, že každé eurko príde vhod na niečo iné, budem rada, ak si navzájom možme pomocť 🙂...ak by niektorá z Vás mala záujem, stačí mi napísať do IP a pošlem bližšie info 🙂
@ellahop Ty jo, tak to se bojím už teď - čeká nás asi také Vojtovka, ale jak všichni píší, tak mimča to moc rádi nemají.. zatím jsem o tom nic nečetla, ale bojím se už teď:/ - a vám to jde už dobře??
Holky tak hlásím, že nutrilon 100% zabral 😀 Dávala jsem teď ty 2 dny tak 50:50 MM + Nutrilon a na váze mě + 160g
tedy po jídle takže 10g za 2 dny 😀 to před tím dal tak za 10 😖
jinak podložení hrudníčku nám nepomohlo 😔 jakmile mu podložím hrudník tak jde na kolena 😒
ted zrovna odstříkávám tak až to bude tak ho ještě nakrmím a skočím do stacionáře, mám to za barákem 😀
@cara.m my už máme dnes za sebou 60 ml, 25 ml, 50 ml, 10 ml. to je stejně psycho dítě. každý se narve 120-150 ml a 4h o nich nevíte a my jíme pomalu pořád po takových drtečkách 😒
Tak mám odstříkáno 110 ml. To bude zase crcat celé dopoledne 😅 Letím s ním do toho stacionáře, ˇpak musím ještě domů proběhnout vanou, v 10:30h mám být na gyn a v 11h u pediatričky takže dnes docela hoňka 😀
@misag23 Ďakujem 🙂 @haniula Ja som veľmi dlho vyberala fotky (zatiaľ som ich vybrala okolo 200 😀 )....................my tiež stále fotíme a baví nás to ... keby som to mala dať všetko vyvolať ... tak sa nedoplatím a potrebovala by som neskôr policu len na albumy ... zlaté CD 😉 Pamätáte, keď neboli digitálne foťáky - museli sme kúpiť film a čakali sme ako budeme vyzerať na fotkách a či nebudú najaké osvietené, prípadne červené oči
... heh
Ahoj holky, tak Tomášek váží v 10 týdnech přesně 6 kilo 😲 Paní doktorce se moc líbil, hezky se předvedl, vůbec neplakal, usmíval se a povídal 😵 Holt je to pořádný chlap 😉
Zapomněla jsem pro srovnání napsat, že porodní váhu jsme měli přesně 4 kila 🙂

@kinsli K tomu teplomeru, ved prave, ze sa hovorilo, ze ortutove sa uz nemaju pouzivat, ale mna zaujimalo, ci mi to ukaze rovnake hodnoty. A ukazali sa mi velke rozdiely. Tak teraz ako sa v tom mam orientovat? Na ortutovom bolo viac ako na digitalnom, ze by som napriklad uz lieky isla davat (hovorim priklad) a keby som merala digitalnym, tak by som ju v podstate neliecila. Tak co fcul? ☹