icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sirael
5. apr 2011

@kinsli K tomu teplomeru, ved prave, ze sa hovorilo, ze ortutove sa uz nemaju pouzivat, ale mna zaujimalo, ci mi to ukaze rovnake hodnoty. A ukazali sa mi velke rozdiely. Tak teraz ako sa v tom mam orientovat? Na ortutovom bolo viac ako na digitalnom, ze by som napriklad uz lieky isla davat (hovorim priklad) a keby som merala digitalnym, tak by som ju v podstate neliecila. Tak co fcul? ☹

kinsli
5. apr 2011

@haniula taky už na nás čeká kače od Nutrilonu ve skříni 😀 Už abych mu to mohla šoupnout a něco konečně nabral 😔

sirael
5. apr 2011

@haniula Dobru noc.... 🙂 Taky dlhy spanok by som veru aj ja brala...🙂 Ale u nas sa to este zdaleka nepodarilo...🙂

kinsli
5. apr 2011

@sirael 0,3c fakt nemusíš řešit. Já když si měřila ovulku ( měla jsem dva digitální ) tak taky každý ukazoval jinak. prostě musíš používat pořád jeden teploměr a podle něj se řídit 😉

Holky já jdu taky odpadnout, jsem zvědavá v kolik Vojtík vstane. Přemýšlím, že bych ho šla raději ještě vzbudit a něco do něj dostat 😉 No tak asi jdu a pak s ním rovnou zalehnu 😉

sirael
5. apr 2011

@kinsli Vsetky by mali merat rovnako...🙂 Dobre, mam pre nu digitalny, tak pri nom aj ostaneme teda. 🙂 Vdaka za radu a dobru a hlavne malo rusenu noc zelam...🙂

kinsli
5. apr 2011

@sirael my vstáváme většinou v 3:30h a pak v 7h a 8h. ráno jí 2x po sobě 😉 No ono vzhledem k tomu že jí 12x denně tak nejen ráno 😀

kinsli
5. apr 2011

@sirael stejně fak na desetinu ti teploměr nenaměří, stejně tak jako každá koj váha váží jinak 😉
My měli před 14 dny u dr 4450g a doma 4370g

sirael
5. apr 2011

@kinsli Tak nastastie doma pre malu vahu nemam, tak to nemozem zrovnavat....🙂 Ale je to hrozne vyznat sa v tom vsetkom...🙂
No takto sme my vstavali prvy mesiac, teraz nastastie vstavame vacsinou okolo 3, 6 a nakoniec vstavame o 7. Ale to uz ideme hore, lebo je raaaaaaaano....🙂

cara.m
6. apr 2011

@ellahop chjo ☹ mi doktorka tvrdila, že Vojtovku cvičit nebudeme. Že jen něco mi ukáže a pak manipulaci, ale to jsem zvědavá. Nějak mě nenapadá, co jiného bychom mohli cvičit 😒 ale jestli bude plakat, tak mám strach, že to nezvládnu ☹ vím, že je to pro jeho dobro, ale doktorka nebyla moc přesvědčená, zda nás poslat na rhb nebo ne, ale pak nás raději poslala. Tak uvidím, co ta fyzioterapeutka řekne ☹

cara.m
6. apr 2011

@kinsli tak takhle jíme přesně i my 😀 jen místo 30:30 tak 2:45 a ráno je to dvojí papání u nás taky 😀

haniula
6. apr 2011

Dobré ránko!! Tak jsme spali sice jen do sedmi po té kaši, ale i tak to je dobrý!! Pak budem íst v deset hod a na jedenáctou máme být u dr. na náušnice, takže nám to vychází dnes dobře 😀 .

haniula
6. apr 2011

@sirael @kinsli Dobré ránko!! Tak jsme spali sice jen do sedmi po té kaši, ale i tak to je dobrý!! Pak budem jíst v deset hod a na jedenáctou máme být u dr. na náušnice, takže nám to vychází dnes dobře 😀 .

kika87
6. apr 2011

Ahojte maminy chcela som sa spýtať, ktoré dávate bábatkám sunar alebo kašu NUTRILON ci by ste nechceli kupovať lacnejšie 🙂 mame super dodávateľa a čím viac nás bude tým lacnejšie ho možme mať 🙂 to su také pálky za to, ja chalabohu ešte kojím no už pomaly musím aj prikrmovať tak sa bojím,že sa mi stráca mliečko...som rada,že to nebude vychádzať až tak veľa, myslím, že každé eurko príde vhod na niečo iné, budem rada, ak si navzájom možme pomocť 🙂...ak by niektorá z Vás mala záujem, stačí mi napísať do IP a pošlem bližšie info 🙂

ellahop
6. apr 2011

@cara.m ta manipulacia asi nebude az taka hrozna, ved uvidis, nas sa velmi hneva aj ked ho pretacame alebo ked si musela vytiahnut ruciciky pred seba sam, ale to neplace, to sa len hneva a tym ako sa hneva vyvija aktivitu a vtedy sa mu to podari,..neboj,,,,zvladnes to. 😉

skubanekka
6. apr 2011

@ellahop Ty jo, tak to se bojím už teď - čeká nás asi také Vojtovka, ale jak všichni píší, tak mimča to moc rádi nemají.. zatím jsem o tom nic nečetla, ale bojím se už teď:/ - a vám to jde už dobře??

kinsli
6. apr 2011

Holky tak hlásím, že nutrilon 100% zabral 😀 Dávala jsem teď ty 2 dny tak 50:50 MM + Nutrilon a na váze mě + 160g
tedy po jídle takže 10g za 2 dny 😀 to před tím dal tak za 10 😖

jinak podložení hrudníčku nám nepomohlo 😔 jakmile mu podložím hrudník tak jde na kolena 😒
ted zrovna odstříkávám tak až to bude tak ho ještě nakrmím a skočím do stacionáře, mám to za barákem 😀

@cara.m my už máme dnes za sebou 60 ml, 25 ml, 50 ml, 10 ml. to je stejně psycho dítě. každý se narve 120-150 ml a 4h o nich nevíte a my jíme pomalu pořád po takových drtečkách 😒

misha8
6. apr 2011

@cara.m my v pondelok som zvedavá hlavne na ten reeeeev 😲

haniula
6. apr 2011

@kinsli no vidíš!! tak to je šikulka!!! jen tak dál!!!

misha8
6. apr 2011

@haniula malá aká sledovacia akcia 😀 zlatááá

kinsli
6. apr 2011

Tak mám odstříkáno 110 ml. To bude zase crcat celé dopoledne 😅 Letím s ním do toho stacionáře, ˇpak musím ještě domů proběhnout vanou, v 10:30h mám být na gyn a v 11h u pediatričky takže dnes docela hoňka 😀

haniula
6. apr 2011

@misha8 to jí jde, takhle všechny špízovat, ale spinkat to ani náhodou!!!! 😀

kamusek
6. apr 2011

@kinsli Zkus mu ještě potlačit zadeček směrem k podložce. Naše malá šla taky na kolínka a tohle pomohlo 🙂

janettan
6. apr 2011

@misag23 Ďakujem 🙂 @haniula Ja som veľmi dlho vyberala fotky (zatiaľ som ich vybrala okolo 200 😀 )....................my tiež stále fotíme a baví nás to ... keby som to mala dať všetko vyvolať ... tak sa nedoplatím a potrebovala by som neskôr policu len na albumy ... zlaté CD 😉 Pamätáte, keď neboli digitálne foťáky - museli sme kúpiť film a čakali sme ako budeme vyzerať na fotkách a či nebudú najaké osvietené, prípadne červené oči
... heh

vilca
6. apr 2011

Ahoj holky, tak Tomášek váží v 10 týdnech přesně 6 kilo 😲 Paní doktorce se moc líbil, hezky se předvedl, vůbec neplakal, usmíval se a povídal 😵 Holt je to pořádný chlap 😉

janettan
6. apr 2011

@sirael ono to chce určite čas a neskôr budeme o ne všade zakopávať ... 😀

vilca
6. apr 2011

Zapomněla jsem pro srovnání napsat, že porodní váhu jsme měli přesně 4 kila 🙂

haniula
6. apr 2011

@janettan no jo!! proto ted tolik fotím!!! vždy něco málo vyberu, hlavně ty nejhezčí... malá je tak fotogenická!! dnes Vám ji vyfotím i s náušnicemi... 😀

haniula
6. apr 2011

@vilca my máme teprve ted 6,3kg, ale porodku jsme měli 2,7kg...

vilca
6. apr 2011

@haniula odkdy dáváš Markétce kaši?

haniula
6. apr 2011

@vilca asi tak dva dny... v pondělí měla 4 měsíce, takže jssem jí to udělala půl napůl... včera dostala plnou dávku a spala jako dudek...