icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

vilca
6. apr 2011

@haniula tak to máme ještě čas 🙂

skubanekka
6. apr 2011

@haniula Ta Tvoje Markétka je ale tak užasně šikovná - jak to holky děláte? Tak pěkně zvedat hlavičku, papat... Vy jste prostě jedničky 😎

lavazza
6. apr 2011

@haniula taky vždycky počítám kdy jíst,aby nám to vyšlo když jdu někam pryč

lavazza
6. apr 2011

@vilca tak to my nemáme ani náhodou a nám bylo včera 11týdnů,zkusím se zvážit s ním na naší váze,na kontrolu jdeme až 19.4.

ellahop
6. apr 2011

@skubanekka ano miminka pri tom placu, ale pomaha im to. netreba to brat tak tragicky, teda ja to tak uz neberiem, a je pravda ze maly si slate viac zvyka,, niekedy ked sme zacinali tak pri druhom cviku plakal strasne.. normalne som az musela prestat,,, ☹
ale ja si stale hovorim, ze je to pre jeho dobro. a skutocne vidim pokroky.... krasne dviha hlavicku, je zivsi, dokonca ma lepsiu naladu, stale si nieco najde na co vykrikuje a tak, ta vojtova metoda ho akoby zobudila... 😉

zuzu1983
6. apr 2011

balíte ešte naširoko? ak áno, dokedy budete ešte?

neliq
6. apr 2011

Holky ja už začínam byť zúfalá, malý sa mi vysypal aj zo špeciálneho mlieka, ja už neviem, ako by som mu pomohla. Keby aspon mám dosť svojho, ale pri jeho spotrebe... Dnes poobede budem volať doktorke, vraj je ešte nejaké ešte špeciálnejšie mlieko, ale je drahé ako šlak, doktorka mi ani presne nepovedala kolko, ale vraj vyše tisícky, som potom zvedavá, koľko bude stáť mna ☹ ach ☹ ☹ ☹

agjg
6. apr 2011

Ahoj kočky.Aj my sme v januári,možme sa pridať do diskusie?

albao
6. apr 2011

@neliq no potom ma este napada, neskusala si rozne bylinky alebo homeopatika na zvysenie tvorby MM? Ked je na vsetko alergicky, toto by mozno bolo riesenie, keby to zabralo. Mozem sa spytat mojej kamaratky laktacnej, nech nieco odporuci.

@agjg no jasne, vitajte 😵

albao
6. apr 2011

@zuzu1983 nebalime od narodenia, mali sme dobre sono klbikov 😉

neliq
6. apr 2011

@agjg samozrejme, vitajte 🙂
@albao no pijem len čajíky, ale iné som neskúšala. Keby si bola taká zlatá, mohla by si sa opýtať. Ďakujem

neliq
6. apr 2011

@zuzu1983 tiež nebalíme, balili sme len do prvého sona kĺbikov

louisiana
6. apr 2011

@zuzu1983 ahoj zuzu, mi tiez nebalime nasiroko, ani sme nikdy nebalili

louisiana
6. apr 2011

@neliq tie homeopatika sa volaju ricinus communis

louisiana
6. apr 2011

baby, robite niektora babatku ustnu hygienu?

agjg
6. apr 2011

Chcem sa vás spýtať,pasú vaše detičky koníky?Lebo nášmu Filipkovi sa vobec nechce.Chvílku vydrží,potom vytiahne jednu ruku,druhú ruku a rozpleští sa ako lietadlo.A tiež keď mu podám nejakú hračku,chytí si ju,poobzerá a začne sa jedovať,lebo si ju nevie trafiť do pusky.A ešte kolko vám vydržia detičky byť hore?Filipko sa zobudí,vydrží tak hodinku a pol,začne byť mrzutý a to už chce spinkať.

agjg
6. apr 2011

@neliq Ďakujeme 😀

agjg
6. apr 2011

@albao Ďakujeme 😉

neliq
6. apr 2011

@louisiana ďakujem ,skúsim 🙂 hádam niečo zaberie

albao
6. apr 2011

@neliq ak mi das email, poslem ti oskenovane 2 strany od Mirky Lapsanskej (super laktacnej). Je tam zoznam co vsetko podporuje tvorbu mliecka. Kamaratke tie homeopatika pomohli tak, ze jej az prsia isli prasknut 😉

neliq
6. apr 2011

@albao poslala som ti to do pošty

albao
6. apr 2011

@agjg tych konickov tu prave rozoberame posledne dni. Niekomu pasu, niekomu nie. Ale uz je cas to trenovat a davali tu baby aj tipy ako na to 😉 A nasa Hanka tiez vydrzi tak maximalne hodinu a pol. Niekedy len hodinku 😅 Najhorsie je, ze ona nevie sama zaspat, takze ju musim zbalit bud do hamaku alebo do kocika a ideme uspavat 😀

@louisiana nerobime, to uz teraz? Vsak nemame zubky. Alebo mi nieco uslo? 😝

zuzu1983
6. apr 2011

@albao môžeš to poslať aj mne? budem ti veľmi vďačná.

cara.m
6. apr 2011

@ellahop ☹ já mám z toho breku strach a pořád si říkám, jestli je to třeba. Včera totiž začal používat i tu pravou ruku. No snad to posoudí ta fyzioterapeutka korektně a nebude nás nutit do cvičení, pokud to už nebude nutné, jen že jsme tam přišli 😒

agjg
6. apr 2011

@albao Ani Filipko nezaspí sám,ten iba na rukách.A ešte teraz sme mali zvýšenú teplotu,rúčky si ide spapať a dr. vravela že má tvrdé jasienka,ale pokedy mu pojdu zúbky že to može trvať aj dva mesiace.Je strašne nervozny,tak teraz je na rukách non stop,lebo len plače.

louisiana
6. apr 2011

@albao maly ma v puse "zabku". doky nam poradila nejaky roztok z lekarne a mam dodrziavat ustnu hygienu a hygienu prs. tak prave hladam na nete ze ako sa starat o ustnu hygienu babatka 😉

cara.m
6. apr 2011

@zuzu1983 nebalila jsem a dnes po kontrole jsme s kyčlemi zcela ok a už bez kontroly

sirael
6. apr 2011

@haniula My sme dnes hore od 6 a nie a nie zaspat...☹ Drzim palce za nausnicky, potom napis ako to dopadlo...🙂

neliq
6. apr 2011

@louisiana dá sa to kúpiť bežne v lekárni, či sa to niekde objednáva?

sirael
6. apr 2011

@janettan Ja uz o ne teraz zakopavam...🙂 Snazim sa ju nimi motivovat nejako, ale nejde to....☹ Ale casom ich tu bude tolko, ze sa tu ani nepohneme...🙂

albao
6. apr 2011

@louisiana aha, no my sme zabku zrejme rpave prekonali. Co vam odporucili? Vies to niekde vyhrabat? By som si to dala do archivu aby som anbuduce vedela. My sme vyskusali Canesten na moje bradavky, ale to nestacilo. Takze som Hanke cistila jazycek plienockou, to tiez nestacilo. Potom som jej to cistila zasaditym roztokom (soda bikarbona) ale to tiez nic. A nakoniec vyhral kysly roztok - rozpustila som celaskon vo vode a umyla par razy jazycek. A zabka je prec 😵