Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula Ta Tvoje Markétka je ale tak užasně šikovná - jak to holky děláte? Tak pěkně zvedat hlavičku, papat... Vy jste prostě jedničky 😎
@skubanekka ano miminka pri tom placu, ale pomaha im to. netreba to brat tak tragicky, teda ja to tak uz neberiem, a je pravda ze maly si slate viac zvyka,, niekedy ked sme zacinali tak pri druhom cviku plakal strasne.. normalne som az musela prestat,,, ☹
ale ja si stale hovorim, ze je to pre jeho dobro. a skutocne vidim pokroky.... krasne dviha hlavicku, je zivsi, dokonca ma lepsiu naladu, stale si nieco najde na co vykrikuje a tak, ta vojtova metoda ho akoby zobudila... 😉
balíte ešte naširoko? ak áno, dokedy budete ešte?
Holky ja už začínam byť zúfalá, malý sa mi vysypal aj zo špeciálneho mlieka, ja už neviem, ako by som mu pomohla. Keby aspon mám dosť svojho, ale pri jeho spotrebe... Dnes poobede budem volať doktorke, vraj je ešte nejaké ešte špeciálnejšie mlieko, ale je drahé ako šlak, doktorka mi ani presne nepovedala kolko, ale vraj vyše tisícky, som potom zvedavá, koľko bude stáť mna ☹ ach ☹ ☹ ☹
Ahoj kočky.Aj my sme v januári,možme sa pridať do diskusie?
baby, robite niektora babatku ustnu hygienu?
Chcem sa vás spýtať,pasú vaše detičky koníky?Lebo nášmu Filipkovi sa vobec nechce.Chvílku vydrží,potom vytiahne jednu ruku,druhú ruku a rozpleští sa ako lietadlo.A tiež keď mu podám nejakú hračku,chytí si ju,poobzerá a začne sa jedovať,lebo si ju nevie trafiť do pusky.A ešte kolko vám vydržia detičky byť hore?Filipko sa zobudí,vydrží tak hodinku a pol,začne byť mrzutý a to už chce spinkať.
@agjg tych konickov tu prave rozoberame posledne dni. Niekomu pasu, niekomu nie. Ale uz je cas to trenovat a davali tu baby aj tipy ako na to 😉 A nasa Hanka tiez vydrzi tak maximalne hodinu a pol. Niekedy len hodinku 😅 Najhorsie je, ze ona nevie sama zaspat, takze ju musim zbalit bud do hamaku alebo do kocika a ideme uspavat 😀
@louisiana nerobime, to uz teraz? Vsak nemame zubky. Alebo mi nieco uslo? 😝
@louisiana aha, no my sme zabku zrejme rpave prekonali. Co vam odporucili? Vies to niekde vyhrabat? By som si to dala do archivu aby som anbuduce vedela. My sme vyskusali Canesten na moje bradavky, ale to nestacilo. Takze som Hanke cistila jazycek plienockou, to tiez nestacilo. Potom som jej to cistila zasaditym roztokom (soda bikarbona) ale to tiez nic. A nakoniec vyhral kysly roztok - rozpustila som celaskon vo vode a umyla par razy jazycek. A zabka je prec 😵

@haniula tak to máme ještě čas 🙂