icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
6. apr 2011

@sjussi nevíš jak je to na mmb? Se to chystám studovat

sirael
6. apr 2011

@cara.m @sjussi Dakujem baby, tak ja tie stranky idem pokukat a musim nieco kupit, lebo mala uz skoro zo vsetkeho vyrasta a z tej materskej - no oblec poriadne dieta!! neuveritelne su tie ceny pre tie miminka....😀

macina_k
6. apr 2011

@sirael Já jsem zatím neměla špatnou zkušenost i od fyzických osob. Vždycky se podívám na hodnocení a na blacklist. A podle toho se rozhoduji. Jsem líná chodit a vybírat v obchodech, takhle je to pro mne pohodlnější a můžu se rozhodovat jak dlouho chci.

sirael
6. apr 2011

@macina_k Tak dufam, ze aj ja natrafim na dobre osoby...😀 Ved to, ani mne sa velmi nechce chodit po obchodoch a hlavne, je to velmi drahe, tak skusim takto...😀

sjussi
6. apr 2011

@cara.m nevim, to sem nejak nestudovala,ja ani to aukro nestudovala ale muj mne to rikal ze to tak je,protoze sme kdysi resili situaci kdy mel objednanou TV kartu a 14 dni pryc a karta nikde ale nakonec dosla 😀

sjussi
6. apr 2011

@sirael jj mi uz taky pomalu nemame co na sebe ale cekam na dodavku od kamosky po malem tak zatim nic nekupuju 😀

sirael
6. apr 2011

@sjussi Smola, ze v mojom okoli nema skoro nikto mimino...🙂 Jedina sesternica je tehotna, ale ta zdedi oblecko po nasej malej....😀

haniula
6. apr 2011

@sirael děkuji!!!

Ted jsme papali mrkvičku. Dneska snědla toho více než včera. Koupila jsem totiž od Hamé první lžiřku mrkvovou!! Tak ta zabrala!!!

kinsli
6. apr 2011

Holky dočtu vás jen co hodím spát Kačku s Vojtíškem 🙂

Teď v rychlosti, máme po poradně na 3 měs. máme 5750g a 66 cm 😀
ty centimetry mě fakt dostaly 😀

monik1
6. apr 2011

@kinsli Ty jo, to je Vojta pěkný dlouhán, my máme 61 cm a necelých 6 kg (domácí měření a vážení).
Tak Domiš je venku s prababi, snad to zvládnou 😉

Včera jsem četla zajímavý článek o předčasných příkrmech, že se tím může lehce zkazit dětem žaludek, že mohou mít zažívací problémy v dospělosti, já s příkrmama fakt počkám kolem toho 5.-6.měsíce.

@haniula Krásné naušničky, no závidím vám ty holčičky 😀

cara.m
6. apr 2011

Tak paní se z mmb ozvala.
Já se už dva týdny odhodlávám probrat věci a taky je tam nafotit, ale pořád se mi nechce 😀

agjg
6. apr 2011

Presne,všetko má svoj čas.Keď sa im bude chcieť,tak s tým začnú. 😀 A ešte sa spýtam,kojíš,alebo ste na UM?

epelino
6. apr 2011

Ahojte kočky, nie je tu niektora z Noveho Mesta nad Vahom, co by obcas rada pokocikovala a pokecala vonku? My mame chlapceka narodeneho v polke januara a uz ma nebavi prechadzat sa sama...

albao
6. apr 2011

@macina_k Nasla som, ze "Řecké seno" - podla stranky predajbylin.sk a v cestine prodejbylin.cz

albao
6. apr 2011

@agjg boze to s tym plakanim aj mne radili. Nikdy nikdy som to neurobila! Hanicka vela plakala, kym sa prislo an to, ze ma bolesti z refluxu. Ale radsej nech place u mna na rukach a citi oporu ako sama opustena ... NIKDY NIKDY a stve ma kazdy, kto to hovori 😢 To musi byt asi sadista 😀

kinsli
6. apr 2011

@monik1 taky mě to docela vyděsilo 😀

Já dávám UM + MM tak 50:50 tak chci začít s příkrmy od 5 měsíce. No uvidím taky podle dr 😉

kinsli
6. apr 2011

@cara.m já jsem taky strašně líná to fotit 😀 Nechám to na září, říjen vel. 56-68.
stejně tu mám zimní kombinézy a to teď nikdo nekoupí a trička ještě nosíme i na 1 měsíc a kalhoty také.
vyřazené jsou hlavně overaly ty má teď 68 a jsou mu už tak tak 😀

sirael
6. apr 2011

@agjg Ja kojim, ale aj dokrmujem. Je to tak 50:50...🙂 teda ked to bola otazka na mna...🙂

haniula
6. apr 2011

@kinsli tady jsem ti našla pro inspiraci 😉

luuca1
6. apr 2011

ahojte tak dnes sme boli na gastre a malej sa potvrdil reflux, dúfam že nám to čo najskor prejde...

ellahop
6. apr 2011

@luuca1 aka je krasna

ellahop
6. apr 2011

tomasko ma super babky, skutocne pomahaju, teraz je na zahradke u jednej z nich aby sa maminka mohla ucit a hlavne pisat seminarky... 😉

luuca1
6. apr 2011

@ellahop dakujeme 😀 no malá je uplné užasná, ešte nech zmizne ten hnusný reflux lebo ju 7 x za den prezliekam

kinsli
6. apr 2011

@haniula super, fakt šikulka, my jsdeme do stacionáře v pondělí. Mám přijít prý i s Kačenkou na nožičky 😉

kinsli
6. apr 2011

@luuca1 moc hezoučká holčička 😉

kinsli
6. apr 2011

dnešní 3 měsíční

luuca1
6. apr 2011

@kinsli jééj dakujeme 😀

kinsli
6. apr 2011

@luuca1 vlasatá mimča jsou fakt k sežrání 🙂 To u nás nehrozí Kačce začaly růst vlasy na 2 letech 😀

cufinka
6. apr 2011

@cara.m já už jsem spoustu věciček prodala 🙂

luuca1
6. apr 2011

@kinsli no nám ani od pôrodnice nevypadali..tak neviem či ešte vypadnú alebo nie