icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

agjg
7. apr 2011

Náš smejko 😉

haniula
7. apr 2011

@macina_k ne, koupila jsem od hamé tu první lžičku... má to tekutější konzistenci... nechtěla jsem sice vyhazovat peníze za tohle, ael když jsem potřebovala něco do ní dostat... dá se to zavřít a schovat na příště, takže to nemusíš vyhazovat...

haniula
7. apr 2011

@agjg ten je kouzelný!! a gratuluji k 3měsíčninám!!!

agjg
7. apr 2011

Žeby malý model?

haniula
7. apr 2011

@sirael neboj, já si ho taky v lékárně objednávám a to jsem z Ostravy... mají ho tam totiž nejlevnější a ne vždy je v prodejně...

haniula
7. apr 2011

@agjg v těch růžích je úžasný!!!

haniula
7. apr 2011

@macina_k my jsme očkovali synflorix, též nám byl doporučen...

macina_k
7. apr 2011

@sirael Taky mne mrzí jak to rychle utíká, ještě pořád je sladká, ale přijde bohužel doba, kdy se množná už nebude chtít mazlit, tak využívám čas abych si to užila. Oni v tomle věku jsou miloučký, protože už odpovídají na to co s nimi děláš a smějou se když se jim to líbí a to je k sežrání 😵

Irenka má dneska přesně 3 měsíce.
V noci jsem se probudila, když začala broukat a bylo 3:45 a ona se narodila v 3:48. Není to nějaká mystika? 😕

Dneska jdeme na poslední kyčle a zítra dopoledne hurá k babičkám a dědečkům na Moravu na vesnici. Návrat do města až po velikonocích. Snad vyjde počasí. 🙂

agjg
7. apr 2011

@haniula Ďakujeme.Aj vaša malinká je aká krásna modelka 😝

macina_k
7. apr 2011

@haniula Ale krásný čuník 😀

macina_k
7. apr 2011

@agjg Kouzelný klučíček, gratuluji k 3měsíčninám. Jste stejně starý jako my? 7.1. narození?

macina_k
7. apr 2011

@agjg V tom okvětním plátku je nádherný 🙂 , dostala mne ta oranžová. A ta fotka s maminkou jak tam kouká krásně, máš opravdu modela 😉

agjg
7. apr 2011

@macina_k Ahoj.Veru aj my sme 7.1.Kolko má malinká váhu a cm?Aj my gratulujeme Irenke 😀

agjg
7. apr 2011

@macina_k Ďakujeme....Ja som tiež pozerala fotky Irenky,je krásna 😀

cufinka
7. apr 2011

@agjg ježiškute tak to jsou taky mooooc nádherný fotečky-úplně to tady hltám pohledem ! A jak se malí krásně tváří viď !! Je to princátko. naše Nelí se tady ráda fotí 🙂

cufinka
7. apr 2011

Maminky prosím které z vás nakupují na bazárkách - poradte mi nějaké bazárky kde nakupujete 🙂

macina_k
7. apr 2011

@cufinka já nakupuji na mimibazaru nebo na mimiaukci a na aukru, v těho jsem kupovala i tady na koníkovi a vždy jsem byla spokojená
přečtu si vždycky hodnocení a podle toho se rozhoduji

tedy psát levou rukou je dost dřina 😵 , na pravé mám irenku a kojím 😉

macina_k
7. apr 2011

@agjg my máme 4,83 kg a 58 cm a porodku jsme měly 2,76 kg a 47 cm

macina_k
7. apr 2011

holky prosím jak dáváte videa na youtube?

agjg
7. apr 2011

@cufinka Ahoooj.Ďakujeme.A Nelinka je nádherná a má aj nádherné meno.Ja keby mám dievčatko,tak tiež Nelinku.Filipko je na fotenie zvyknutý,lebo ja ho fotím non-stop. 😉 Je to prvé dieťatko a po 6 rokoch,tak nám je strašne vzácny.Ja s foťákom pomaly aj spávam 😅

cufinka
7. apr 2011

@macina_k šikulky 😀 já taky na aukru a na mimibazárku a ještě na http://www.bazarekpampeliska.cz ale chtěla bych koouknout i jinam

agjg
7. apr 2011

@macina_k Aj malý mal pri narodení 2700g a 49cm.A teraz je z neho riadny papkáč.Má 59cm a na poslednej poradni(pred mesiacom) mal 5 kg.Kojíš?

cara.m
7. apr 2011

@macina_k rostou nám ty dětičky 😀 my měli u porodu 2600 g a a teď máme 6500 😀

macina_k
7. apr 2011

@agjg kojím plně, jednou jsem se snažila dát nutrilon, protože jsem měla pocit, že brečí hlady, se zlou jsem se potázala, jedním koutkem jsem jí to stříkačkou dávala a naše princezna to druhým koutkem plivala ven aniž by cokoli spolkla, tak od té doby ji přiložím i po 1/2 hodině, další zkušenost už nechci (a to jsem vysvětlovala, že to bylo drahý - nepomohlo 😀 )

mimirinko
7. apr 2011

@macina_k a to pichnutie do dvoch noziciek je teda co? nejako tomu ani ja nerozumiem.
@stella231 no ja ti vobec neviem, som z toho jelen.
O prevenari bolo v telke nieco, ze vraj je skodlivy ci co to, nevideli ste to?

macina_k
7. apr 2011

@cara.m chlap má být chlap, moje kamarádka má holčičku narozenou v říjnu a v únoru měla skoro 8 kg
říkala mi kolegyně, že její druhorozený měl porodku stejnou jako máme my teď - tak to bych nechtěla rodit

jdu žehlit - ach jo, zlatý babičky co jsou na blízku - my je máme obě 300 km daleko

macina_k
7. apr 2011

@mimirinko to právě nevím jak jí to budou píchat, když jde o dvě různý vakcíny - ten brekot nevím jestli snesu

o prevenaru jsem to neviděla, ale to šlo asi u vás na slovensku, viď, na jakém programu, třeba to budou mít v archívu

haniula
7. apr 2011

@cufinka já nakupuji na mimibazaru nebo na mimiaukci čši ještě na aukru... a taky sbazar má perfektní dětský bazar....

haniula
7. apr 2011

@macina_k já tam mám založený účet... uprostře stránky nahoře je ikonka NAHRÁT... mám tam plno videí naší princezny...

haniula
7. apr 2011

Holky, mám dotaz a možná se Vám bude zdát praštěný, ale JÁ NÁUŠNICE VŮBEC NENOSÍM!!!! Mám totiž špatně vyvinutý ušní boltec. Nemůže si malá ublížit nebo strhnout náušnice ve spaní, když sebou šije?? A nebude ji nepříjemné, když si na ně lehne?? Možná Vám to fakt připadá praštěné, ale mám fakt obavy. Děkuji za pochopení a odpovědi!!!!!