Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@macina_k davali to v spravach a neviem ci na markize alebo jojke. ale uz ani neviem kedy presne. a to vlastne to ockovanie do tych noziciek, to jedno z nich je ten prevenar ci to druhe? fakt tomu nerozumiem, jak to s tym ockovanim je. Ci ja si mam pytat ockovanie prevenarom?
Niekto skuseny, vysvetlite mi to prosim. Diky.
baby malá bude mať nabudúci týždeň 3 mesiace a váži necelých 5100 gr nieje to veľmi málo?? aj ked ona nevyzerá chudo....len ten reflux nám robí šarapatzu a asi preto mi tak veľmi málo a pomaly priberá...
@monik1 Moni, já taky určitě koupím druhou lahvičku, i když ještě máme skoro půlku první. Teď nás to bříško zase nějak trápí. Už se mi zdálo, že je to v klidu a teď se zase pořád kroutí a kope nožičkama a pláče u toho. Taky už mi přes den doma neusne, dřív jsem ho dala do lehátka, tak si chvilku hrál a pak v něm klidně usnul. Teď si tak půl hoďky pohraje a když ho to přestane bavit a je asi i unavený, tak začne brečet. Tak ho dám buď na balkon do kočárku nebo jdeme ven, případně ho položím na gauč a vyprávím mu, u toho občas taky usne, ale jen tak na chvilku. Naštěstí aspoň v noci se to o něco zlepšilo. Dneska vydržel od osmi do čtyř, pak jedl v sedm a pak jsme ještě spolu leželi do půl devátý v posteli. Tak doufám, že to už mu zůstane. Jinak taky pořád přemýšlím, zda prodávat věci po Fílovi, ale asi si většinu nechám (tak do tří let bych ráda druhé), ale pár věcí asi prodám, máme toho nějak moc 😀
@cufinka @vilca My jsme byli na prvním očkování tenhle týden a byli nám dva měsíce.
@cara.m Taky to tak chci udělat. Necháme si jen ty oblíbený věcičky, který unosil. Zbytek zkusím prodat jestli se zadaří. Jinak bych to ani neměla kam dávat 😉
Jinak nám dávala doktorka všechny tři vakcíny najednou (hexa, synflorix a nechávala jsem i rotaviry) a naštěstí jsme to zvládli. Měl jen jeden den maličko zvýšenou teplotku - 37,8. Tak ať vám další dávka dopadne dobře a Adámka to moc nebolí. Taky jsem z toho byla hotová, já nesnáším injekce ještě teď a když jsem to viděla, jak mu to tam píchá ☹
@macina_k Taky jsme se rozhodli (i na doporučení doktorky) pro synflorix. Píchá se to do stehýnka - synforix dostal do jednoho a hexa do druhého
@sirael Nádherný fotečky 🙂
Dnešní dávku mrkve snědla!! Úspěšných 8 malých lžíček!!!! Šikulka moje pochopila, že mrkev je do bříška, ne na bryndák 😀! Miluju ji 😵 😵 😵 !!!!!!!!!!!!
ako casto chodite k vasej lekarke na poradnu,,, mne sa to nezda. nas maly bol naposledy 2.3. a teraz mame ist az 19.4. 😒 minule som si tam dala predpisat nutrilon, nebol nikto v cakarni, mala som tam aj maleho a ona, ho ani nepozrela ani nezvazila. hlavne ze mi povedala aby sme zacali skusat opat kombinovat nutrilon comfot s normalnym koli tomu, ze uz ma 3 mesiace a aby skusil, ze ci uz prestanu problemy.. inak budeme musiet ist na specialne vysetrenie
Irenka teď spí, to jsem zvědavá jak dlouho to dneska vydrží. V půl 2 musíme jet na kyčle, tak doufám, že se vzbudí sama, nerada bych ji budila když tak hezky spinká 🙂
@luuca1 nam ten nutriton na reflux vyborne zabral. Davam ho cca 4x cez den (v noci nie) pred kojenim. A potom malu nosim asi 20 minut, aby to vsetko dobre stieklo. A uz mi tolko negrcia a ani tolko neplace od bolesti. Som velmi stastna, ze sme na to dosli, lebo sa chudatko velmi trapila 😒
@agjg Nadherny skerko...😀 A fotka s tymi ruzami je uuuuzasna...😀 Pozeram, ze mas len 24 rokov - to ste sa skoro zacali snazit o babatko, ked ste sa 6 rokov snazili. Si chcela byt maminka tak mladucka? 😀
@haniula U nas to je tiez najlacnejsie. Sice od nas 10km vzdialene mesto, kde som dost casto - tam to maju, ale je to drahsie o euro - no rozdiel 30,-korun je podla mna dost. Ale nasla som to na internete za 11eur a idem to odtial objednat - ved sa na tom neskutocne vela usetri...😀
@macina_k - je to uzasny pocit 😀 Mne sa hlavne paci (co sa mi nemusi vzdy vyplatit) ze mala si uz strasne zvykla na mna a ked je aj u babky, vydrzi chvilu, ale potom spusti plac a chce ist k maminke. Len to je na prd, lebo mi ju potom nema kto varovat...😀 Tak gratulujem k vyrociu...😀 Ja mam pocit, ze sme tu najmladsie...😀 Teda Saska - ja nie...😀
Baby co davate UM - prosim vas, ako casto vyvarate (sterilizujete) flasky?

@macina_k dakujem 😀