icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

misag23
7. apr 2011

@haniula šikulka 😉 Taky jsem zvědavá, až začneme příkrmy, jak nám budou chutnat. A jakou dáváš kaši večer?

haniula
7. apr 2011

@misag23 mám od sunaru rýžovo-kukuřičnou... ale i od nutrilonu obilno-rýžová je vynikající... děkujeme!!

misag23
7. apr 2011

@sirael Já sterilizuju každý večer. Máme jich víc, má je většinou tak na dvě použití. Sterilizátor mám do mikrovlnky, tak je to rychlé. Myslím, že budeme mít mimi stejně starý. Kolikátého se Saska narodila?

sirael
7. apr 2011

@ellahop My sme chodili na poradnu kazde dva tyzdne, ale teraz sme boli naposledy 28.3. a ideme az 27.4. Uz to nebude tak casto...🙂

haniula
7. apr 2011

@sirael já taky jezdím kvlůli 23 kč do lékárny vzdálené 3 zastávky tramvajové, byt mám jednu tady pod nosem... i tu kaši, za kterou chtěli v tesco 70kč, tak tam chtějí 36kč!!!!!! a to je rozdíl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sirael
7. apr 2011

@misag23 Juj tak som asi nezodpovedna!!! Musim sa polepsit - my prevarame tak kazdy druhy den...☹ Saska sa narodila 25.1. Filipko kedy? 🙂

sirael
7. apr 2011

@haniula No tak to je jaky rozdiel???!!!! A cez internet si neskusila hladat to co papate?

haniula
7. apr 2011

@macina_k malá vytuhla ted! asi ji mrkev i mlíčko zmohli... snad bude dlouho spát!

haniula
7. apr 2011

@sirael zkusila, ale nevychází to nijak dobře... nejlépe je jezdit do té lékárny v intersparu... ale jsou to fakt všude rozdíly... a velmi velké!!!

stella231
7. apr 2011

@zuzu1983 od 1.4 uz sa zase platí !! 😠

sirael
7. apr 2011

@haniula No vidis a ja som tento sunar co papame nasla na internete ovela lacnejsi. Tak cakam kym pride vyplata polovicke a uz aj to objednam...😀

skubanekka
7. apr 2011

Ahojte mamči, včera jsem si udělala radost a koupila Terče "Krtečkovskou" hrazdičku🙂 - malé se v tom moc líbí - včera s tatou 2 hodiny blbli🙂 - tak mám takovou ráááádost🙂, že se musím pochlubit..!

stella231
7. apr 2011

@mimirinko moja prečitaj si toto mna to dost vyplašilo ... a stale sa neviem rozhodnut. očkovanie do oboch noziciek je zrejme to hexa do jednej a do druhej prevenar alebo synflorix pre čo sa uz rozhodnes ty, synflorix hradi poistovna. a prevenar si platiš....

http://www.slobodavockovani.sk/news/je-hlinik-v...

sirael
7. apr 2011

@skubanekka Kraaaasne...🙂 Hlavne, ze ju to bavi a ty mas radost...😀

stella231
7. apr 2011

@zuzu1983 a ako to tvoja malinka zvladala ..ja som z toho dost vyplašena čo pišu o tych vakcinach a na druhej strane som vyplašena ja z toho ze mala by mi mohla ochoriet....

haniula
7. apr 2011

@skubanekka malou to vůbec nezajímá! mrzí mě to! mám takovou krásnou se zvířátky... ale malá je v ní šikovná a krásná 😵 😵 😵 !!!!

haniula
7. apr 2011

@stella231 my jsme byli už na druhé dávce a vše je ok!!! žádná poreakce se nekonala!!!

monik1
7. apr 2011

@cara.m @kinsli @misag23 Kinsli a zabírájí vám kapičky?? A holky s čím to kombinujete? My to zkoušeli kombinovat se Sabsimplexem a pak s Babycalmem a nakonec se mi zdá, že to líp funguje se Sabsimplexem - dávám 10 kapek před každým kojením + ještě každé ráno a každý večer mažu bříško Pupíkem a ohřívám pecičky v mikrovlnce... Teď ho delší dobu to bříško fakt nebolelo, ale dneska se chudáček zase natrápil, ale už je OK, už pořádně naplnil plínu 😀
@agjg Krásný Filípek 😵
@cara.m Klári, no když nemám aktivní prac.slmlouvu, tak si myslím, že by mě s druhým dítětem asi šupli hned na čtyřletý rodičák, což teda nechci. Teď pořád přemýšlím, zda půjdu na dvouletý rodičák, uvidím 😉 Ale já takhle děti po sobě hned nechci, nedokážu si představit, že bych šla z jedněch plenek hned do druhých, udělám si mezi tím pauzu 😉 Tak Adámek bude jednou velký starší brácha 😵
A to oblečení asi taky něco prodám, v těhu jsem bezhlavě nakupovala nepraktické věci, které jsem teď použila třeba jenom na focení, fakt až praxe ukáže co je nejlepší, v těhu bych si to nedala vymluvit 😉

haniula
7. apr 2011

@sirael já ho na netu našla za to, kolik za něj chcou v lékarně tady u nás! ale já vždy vyhodím drahou polovičku pro sunar, on má měsíčník 😀 😀 !

skubanekka
7. apr 2011

@haniula to víš, Markétka už má jiné zájmy..🙂 - Terezka nechce pást koníčky tak pěkně jako ty, tak jsme pořád "léžáci" na zádíčkách, tak má takto alespoň nějakou zábavičku🙂..

skubanekka
7. apr 2011

@monik1 I pokud nemáš aktiviní pracovní smlouvu, tak na čtyřletou nemusíš, ale je to děsné papírování po úřadech:o/ - jo a musíš mít manžela, který pracuje🙂...

agjg
7. apr 2011

@ellahop Juuuuj,tak to robí aj Filipko.Ja to robím tak,že keď mu mamina,alebo manžel robia grimasy,ja sa schovám za nich,naštelujem foťák tak,aby som už len cvakla a v rýchlosti fotím,aby nestihol zareagovať.A to je sto rozmazaných,a jedna dobrá 😉

lavazza
7. apr 2011

@cufinka si nebudeš nechávat pro druhý kdyby náhodou?

skubanekka
7. apr 2011

Teď poslouchám ČT1 - a mluví tam o "hláškách" co povídají dětičky.. - to je neuvěřitelné co dědičky vymyslí.. Jedna maminka tam povídala, jak byla na ultrazvuku se svým 4 letým synem /maminka byla těhotná/ a ten 4letý se dívá na ultrazvuk a říká: "maminko, co je to za kostru, to přeci není miminko:o)".. to je tak roztomilé.. už se těším na hlášky našich miminek🙂

monik1
7. apr 2011

@misag23 Míšo, Filípek už krásně v noci spinká, paráda. My už několik nocí vstáváme 2x, už jsem si zvykla, ale objevil se u mě problém, že Domišek usne v noci po kojení hned, ale mi to začíná trvat čím dál dýl - dneska jsem byla vzhůru skoro hodinu a půl a dívala se na spící dítě a prostě mi nejde usnout ☹

agjg
7. apr 2011

@sirael No my sme sa brali,keď som mala osemnásť a chceli sme hneď bábo,a vidíš,prišlo až po šiestich rokoch.A ja som s mojou polovičkou začala chodiť v štrnástich 😉

monik1
7. apr 2011

@skubanekka Jo já vím, že se to dá převést nějak na manžela, ale já tak dlouho doma fakt být nechci, chci si obě dětičky užít zvlášť, nechci je mít hned po sobě, ideální je tak 4-5 letý rozdíl mezi dětma, tak bych si to představovala, že jak půjde Domča do první třídy, takže budu ještě doma s druhým malým 😉 Teď mi mateřská vyšla krásně, tak si to pak naplánuju nějak stejně 😉

agjg
7. apr 2011

@monik1 Ďakujeme 🙂

agjg
7. apr 2011

@misag23 Ďakujeme.Jeeej,aj ty máš Filipka 😉

cara.m
7. apr 2011

@monik1 já to nekombinuju s ničím, už dávám jen probiotika 😉 No já se asi budu snažit navázat, tak, ať po třech letech mám Adámek sourozence. I když je jasné, že podařit se to nemusí. Ono totiž u většiny co vím (i má ségra) je to tak, že když se nerozhodneš hned po sobě, tak už je to těžké. Dítě už je samostatnější, ty začneš chodit do práce, máš už jiný režim a pak se rozhodnout znova pro miminko, to je prý složitější. Vidím to u ségry, malá teď v létě bude mít pět a sourzence nemá.