icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
7. apr 2011

Tak uz sme postupili zase o krocik vpred - hracky uz nechytame, ale rovno hadzeme do pusinky 😀

cara.m
7. apr 2011

@monik1 tak koukám, že ty máš přede mnou i "náskok" co se týká věku. Já už moc dlouho čekat nemůžu 🤐

macina_k
7. apr 2011

@skubanekka ta je opravdu krásná 🙂 , nedivím se, že se tam malé líbí 🙂

zuzik28
7. apr 2011

@cara.m Jo jo, přesně jak píšeš. Já jsem ráda, že máme děti takhle po sobě. Proto jsem si vzala mateřskou na dva roky, protože jsme věděli, že chceme hned další mimčo. Hromada kamarádek to má tak jak píšeš...že už se jim do druhého pak nechtělo. Člověk si odvykne od nočního vstávání, krmení, přebalování a pak se k tomu už těžko vrací.

cara.m
7. apr 2011

Tak jsem chtěla vzít Adíka do kočárku na zahradu ať je na vzduch a on mi "vytuhnul" u kojení 😒 tak snad se tam dostaneme na další spaní 😒

kostri
7. apr 2011

@misha8 no vidis to,je to ok s tou foltanelou 😉 som ti chcela uz minule napisat,len som jakosik pozabudla 😔 ze kamoska ma synceka,tiez sa mu skoro zrastla foltanela a cil je to vis jaky sinter? 😅 😀 lieta kade tade,nezje len to co zje jeho a furt sa rehoce 😀 😵 jej aj vy mate bertiny? 🙂 mala je zlatucka 🙂
@kinsli sprostitut 😀 ja som mala prvu v 33,druhu v 35 a este chcem jedneho Mateja ,Ondreja alebo Vincka 😀 😉 😎
@neliq ne 😅 mam recept na kolaciky zo suseneho mlieka 😀 ked som mala hanku,tiez som si myslela ze mam malo mlieka,tak som kupila nutrilon a potom na vianoce som z toho upiekla kolacky 😀 😅 ja kupujem tie homeopatika v lekarni

cara.m
7. apr 2011

@zuzik28 jj a myslím si, že i z hlediska sourozenců je lepší menší věkový rozdíl. My jsme se ségrou o 4 roky a v dětství jsme si moc nerozuměly. Byla jsem mladší otravná ségra 😀 Uvidím, jak to u nás bude. Ale taky si myslím, že když se nerozhodnu hned, tak už pak vůbec. Je to tak u většiny co znám a jak vidím, tak i ve Tvém okolí.

kostri
7. apr 2011

@sirael no,do sedu sa dava,ale past kone ani za svet 😠 sice hlavicku dviha o sto sest ale ruky ma v lufle,nepodopiera sa 🙄

cara.m
7. apr 2011

@kostri tak s rukama máme problém taky 😠 někdy je drží krásně a někdy je prostě poušít 😒 a tím je v tom nestabilní a jdeme na rhb 😒

kostri
7. apr 2011

@macina_k volaco mysticke v tom bude,lebo napriklad hanka nie a nie sama chodit a zacala presne na svoj 15sty mesiac,este aj v tu istu hodinu jak sa narodila,ked som kukla na hodiny,mala na minutu presne 15mesiacov 🙂
@agjg nadherny je malinky 😵 a maminka tiez nie na zahodenie 😀 😅
@cufinka ja som nakupovala na MMB alebo tu na konovi.ale uz davno nenakupujem,lebo vsetko mam po hanke 😠 😀 a hanka zas dostava veci od jej starsej kamosky 😎 😀 takze si nakupovanie vobec neuzijem 😖 ja chudatko 😅 😀
@haniula nebojkaj,nausnicky si nestrhne,ani jej nebudu nijako zavadzat 🙂 ani hanke nezavadzali a zatial ani zuzanke 😉 vobec to neni prastene,len si starostliva ako kazda mamicka 🙂

kostri
7. apr 2011

@haniula no este aby nechcela strieborny tacek,koli mrkvicke,Keliska jedna 😅 😵

kostri
7. apr 2011

@skubanekka no napriklad nasa hanka nam minule vyspevovala rano v posteli,jak sme tam vsetci lezali,ja som drzala zuzku na rukach a jak sa jej tak kolembala hlavicka,tak jej aj padla trosku dopredu a hanka ju hned upozornila:"a ty co sa pokláňáš??šak já spívám!" 😀 😀 😅 veru tes sa na tie hlasky a priprav si aj zosit na to,ale sak este mame cas 😅 😉
@cara.m uz si skusala nejako inak uspat adamka cez den?

kinsli
7. apr 2011

@cara.m ano přesně tak, tak to mám teď já, byla jsem také zamněstnaná na částečný úvazek.

cara.m
7. apr 2011

@kostri ne e 😀 usne buď u kojení nebo v košíku 😀 Ale uspávání přes den v postýlce mám naplánováno na víkend 🙂 Ať si v případě Adíkovy nelibosti "užije" i tatínek 😀

cara.m
7. apr 2011

@kostri ad Hanka 😀 😀 😀 😀 😀

haniula
7. apr 2011

@kostri no jistě!! na stříbrném tácku a aby jsme se jí ještě u toho klaněli 😀 !!

Ted jí tu manža pouštěl bubliny z bublifuku! Malé málem vypadly oči z důlku 😀 😀 😀 ...

cara.m
7. apr 2011

@kinsli děkuji za info 😉

kostri
7. apr 2011

@albao no to ste pokrocili 🙂 zuzka este hracky ani nechyta 😕
@cara.m no dufam ze my na RHB nebudeme muset chodit,lebo som tam chodila s hankou a to teda bolo 😝 😠

kostri
7. apr 2011

@haniula 😀 😀 😀 klanat sa jej budes pri zemiaku,dockaj 😀 😀 😀

cara.m
7. apr 2011

@kostri nestrááááš 😒 já kdybych na to neupozornila, tak bychom taky nešli. Ale doktorka řekla, že nás raději pošle. Říkám si, že raději to nechám zhodnotit fyzioterapeutkou než něco zanedbat.

verca84
7. apr 2011

@haniula ahoj, no sem se pobavila... ale nás to taky čeká a myslím, že na tom budem asi stejné.. stačí když ji dám čaj (a když není od Hipp tak to moc eeee) už se na to ale těším 😀

kostri
7. apr 2011

a teraz sa vam pochvalim ,jak sa staram o zdravy spanok nasho dietata 😠 tak predvcerom ,ked konecne spinkala hodinu,som ju zobudila pri prenasani do druhej izby 😠 vcera vecer ked konecne zaspala,som ju zobudila,lebo som zabudla,ze je otvorene okno a otvorila som druhe a prievan zatresol dvere,mala skoro z koze vyletela ☹ 😠 a dnes naobed,ked zaspala,som ju bola kuknut,ci ozaj spi a som zakopla do dveri a zas som ju zobudila 😠 😠 😠 by som sa vyfackovala najradsej 😠 😠 😠 🙄

cara.m
7. apr 2011

@kostri dyž se daří tak se daří 😀 😀 😀 😀 promiň 😀 ale to zakopnutí už mě rozesmálo 😀 ono totiž čím víc se člověk snaží být potichu, tím méně mu to jde 😀

cara.m
7. apr 2011

aaaa budíme se 😀

haniula
7. apr 2011

@kostri 😀 dobrá si!! 😀

haniula
7. apr 2011

@verca84 jojo, u nás vyhrála mrkvička od Hamé ne od maminky... ještě že ta sklínka se můžu použít vícekrát... je aspon na troje čtvero použití....

kinsli
7. apr 2011

@monik1 my kolikový nejsme, měli jsme tak max 5 kolik a to spíš když byl ještě maličkej 😉
koupila jsem kapky hlavně kvůli tomu, že vím co jím 😅 tak abych kolikám předcházela.
Jinak sabsimplex používám na dudlík když nemůže zabrat a hodně brečí tak mu ho kápnu na dudlík on se tím sladkým zklidní a v tu ránu spí, pro nás to je takový hypnotikum

kinsli
7. apr 2011

@cara.m tak to vztávali kluci asi stejně 😀 já už mám nakojíno a hraje si v ložnici pod hrazdičkou 😀

kinsli
7. apr 2011

@haniula taky budu kupovat skleničky 😉 ty dvě lžičky se fakt vařit nedají, a než budeme mít svoji zeleninu tak to ještě potrvá 😉

kinsli
7. apr 2011

@kostri člověče ta má nějaké lehké spaní, to u nás by se asi nevyspala 😀 Kačka je hlučná a když jsme na zahradě tak vůbec. Kočár zaparkovaný u keče, vedle se řeže na cirkulárce, brousí, seká a s ním to ani nehne 😀

haniula
7. apr 2011

@kinsli já to kupovat nechtěla, ale nemám na výběr...