icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kinsli
7. apr 2011

@haniula však neboj ještě se navaříš 😉 ta sklanička je určitě lepší než nějaká mrkev z kauflandu 😖

kinsli
7. apr 2011

jdu zkusit koníky, jak se předvede a hned lenocha vyfotím 😀

haniula
7. apr 2011

@kinsli je, ale i tak... chtěla jsem si to dělat doma, ale milady od maminky mrkvička nejede...

cufinka
7. apr 2011

@lavazza kdyby náhodou ? 😀 to fakt maximálně za 6 let 😀

albao
7. apr 2011

@kostri booozinku, to je pech s tym budenim 😎 Aaaale, aspon si zvykne na "buchanie" 😉 Inak s tym "pokrokom" je to tak ako to tu niekto pisal - raz sa nieco nauci, potom to akoby zabudla, a potom si na to spomenie 😀 😀 😀 Konecne zacala pekne past konickov, lebo posledne dva tyzdne akoby to uplne zabudla 😀

Ja sa prave vytesujem, ze zaspala v postielke! 😕 Nechce sa mi verit! Ked zacala mrnkat unavou, tak som prebalila, dala cucnut mliecka, strcila cumel a 15 minut som pri nej lezala a ona zaspala 😅 Booozinku, naposledy tam spala pred 2 mesiacmi 😀 A iba pred mesiacom sme mali stavy, ze spala len v kociku a za pochodu! Som z toho paf, to dieta moje zlatunke mi robi kazdy den mile prekvapka 😅 😀

macina_k
7. apr 2011

@kostri šikulka 😉

albao
7. apr 2011

Tak tento barancek je uplne na figu, ale je taka stastna, ked moze byt na brusku 😵

mimirinko
7. apr 2011

@cara.m ake davas probiotika?

mimirinko
7. apr 2011

@cara.m a to sa musi chodit s detickami na rhb, ked im to treba nejde podopierat sa s rucickami? dr. vam to nariadil?

mimirinko
7. apr 2011

@stella231 no ti poviem, nic moc veru. naco je vlastne to ockovanie? nestras ma. ja uz mam obavy aj z toho, ze nam sa zapalilo hned to prve do ramienka. ma to zahnisane a to uz su dva mesiace. buduci tyzden ideme k dr. a ten jej to asi prepichne a vytlaci ten hnis. no nechcem to vidiet ☹

janettan
7. apr 2011

@haniula jéé, krásne papkáte 😀

misag23
7. apr 2011

@skubanekka krásná hrazdička a Terezka taky 🙂 Nás taky hrací deka celkem baví, hlavně hrající sluníčko. Ale dvě hodiny na ní teda nevydrží, tak půl - třičtvrtě hoďky je u nás maximum.
@monik1 My kombinujeme se Sabsimplexem - ty dávám 2x denně (ráno a v poledne) a večer BioGaia. Jiný jsme nezkoušeli. Zdálo se mi, že to celkem funguje, ale teď už třetí den bříško zase nějak více bolí. Pupíkem taky mažeme a ještě mám olejíček na bříško od Hádka, tak ten jsem teď začala používat. Jj, Moni, taky tu mám spoustu věcí co měl max. 1x na sobě 😀 Tak to je k vzteku, co? Když už Dominiček lepší spí, tak to zase nejde mamince. Přeju, ať se ti to brzy upraví.
@cara.m Taky bych chtěla mateřskou navázat, pokud se podaří. Původně jsem si ji chtěla nechat jen na dva roky, ale dám tři, tak snad do té doby druhé stihneme 😀

haniula
7. apr 2011

@janettan děkujeme!!! a dneska to bylo ještě lepší!! to se mi i smála do ksychtu, co že jí to tam cpu za blaf 😀

sirael
7. apr 2011

@haniula Tak vidim, ze to iba u nas je take drahe v tych lekarnach oproti internetu ☹((
@agig No tak vidis, nakoniec sa podarilo a urcite sa obaja neskutocne tesite....🙂

misag23
7. apr 2011

Holky, vy co nekojíte, kolik vám prckové vypijí za den čaje? Ze začátku jsme s tím neměli problém, ale teď mi ho pořád plive. Strčím mu ho vždycky před krmením, tak si trošku dá. Ale třeba dneska mi ho všechen vyblinkal. Už máme doma tři druhy - ještě ten granulovaný čajánek mi trošičku vypije, ale ty sáčkový už nechce - máme heřmánkový a ještě nějaký z DM.

agjg
7. apr 2011

@kostri Ooooo,tak to si ma potešila 😉 Ďakujeme 😉

agjg
7. apr 2011

@kostri Jej a teraz pozerám,ty máš dve kočky a tá staršia je aká krásne blonďavá 🙂

haniula
7. apr 2011

@sirael všude to je jiné...

luuca1
7. apr 2011

@haniula no včera nám ho potvrdili... ☹

luuca1
7. apr 2011

@albao no ja som to vedela od začiatku že bude mať reflux lebo mi dosť grckala ale naša pediatrička mi stále hovorila že je to normálne.... tak som si vybavila bez jej vedomia gastro prehliadku...

haniula
7. apr 2011

@luuca1 tak držím palce, at už jen přibýváte!!

luuca1
7. apr 2011

jáj baby ja neviem či som taká unavená alebo sa mi vrátila panická, ale posledné 3 dni sa cítim divne, tep zvýšený, a tlačí ma na prsiach...no neviem čo mi je....kurnik šopa

sirael
7. apr 2011

@kostri Ale ved ona sa zacne aj podopierat...🙂 Este sa jej asi nechce vyvyjat tolku namahu...🙂 K tomu spinkaniu malinkej - ty si veru sikovnica sikovna, ze konecne spinka a takto ju budis...🙂))) Treba sa k nej radsej ani nepriblizovat a sediet len na jednom mieste, tak snad nic nevyparatis...😀

sirael
7. apr 2011

@albao Pekne prekvapenie ti teda spravila 🙂 A krasnucka je na brusku...😀
@misag23 Ja sice aj kojim, aj dokrmujem, uz zvacsia UM, a lekarka kazala davat cajiky a mala nechce. Da si za den mozno 10glgov, to je vsetko. ☹ ale tak nebudem to do nej cpat nasilim.....

zuzkaro
7. apr 2011

baby tak ja sa chcem postazovat, nase babulko je v neocnici, mal sunutie crievka a tak ho museli operovat a aj mu cast crievka odobrali a musi byt 4dni len na infuziach a je tlmeny liecikmi aby ho to nebolelo a tak s nim este ani nemozem byt v nemocnici ale predpokladam, ze od nedele ked bude 4dni od operacie tak ma k nemu prijmu aby sme mohli pokracovat v kojeni

kostri
7. apr 2011

@kinsli no ma teda velice lahky spanok 😖 sak asi aj zato spi len po pol hodinach 😒 ale hanka bola taka ista,ta az asi od pol roka sa dostala do takeho stadia ze mohli aj traktory padat a spala 😀
@haniula @cara.m dakujem vam 😝 😀 😀 😀 😉

kostri
7. apr 2011

@albao stastna na brusku?tej nasej sa to moc nelubi 😒
@agjg no,modrooka blondina z londyna 😎 cela ja 😀
@sirael ano od zajtra sedim jak pecatka na jednom mieste ani sa nehnem 😀 jaj,pockaj,zajtra ideme na dom,tak nic 😝 😀
@zuzkaro o boze 😲 😲 😲 malinke,drzime palceky nech je co najskor doma!!a ako sa mu to zistilo?a co to vlastne je? 😕

kostri
7. apr 2011

inak zuzanka dnes spala rano hodinu,doobeda pol hodinu,naobed patnast minut-to co som ju zobudila 😠 potom pol hodinu a este jednu pol hodinu od stvrtej do pol piatej 😖 teraz uz spi,ktovie dokedy 😖 😅
takze spala celkovo za den 2,5hodiny 😲 😖

janettan
7. apr 2011

@zuzkaro držíme vám palce, aby sa drobček rýchlo zotavil a bolo všetko o.k. 😨

zuzkaro
7. apr 2011

@kostri no on mi v pondelok zacal neutisitelne plackat a nech sme robili co sme chceli tak sa asi 2-3 hodinky nedal utisit, boli sme u nasho detskeho doktora a ten mu dal paralen od bolesti a trosku ho to preslo ale do rana mi asi 3 razy tak riadne vracal a potom sme sli do nemocnice a tam nas poslali na sono a rontgen a tam videli, ze s crievkami je nieco nie v poriadku a tak este chvilu bol na pozorovani a vcera mu robili kontrolne sono a tam bolo pekne vidiet ako je jeden kus crievka vsunuty do dalsieho a tak sa to muselo operovat a ked ho otvorili tak zistili, ze mal na crievku este aj vyrastok a ten sa musel odstranit, no proste hroza a chudatko si to musel odtrpiet ale uz je hadam dobre a bude sa mi rychlo zotavovat, bublinka malinka