Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
My jsme dneska byli s Domčou u babičky a dědy (tchána a tchýně) na obídek a odpoledne s manžou na Velikonočních trzích u nás ve městě 🙂 Malé málem vypadly oči z důlku, jak koukala na všechno to nové. Ona je šílený zvědavec....už se jí přestává líbit jen tak ležet, nejradši by se jenom nosila a okukovala okolí 🙂 (Pokud teda nespí 😀)
Zítra má prý být nádherně, tak se chystám malou uložit na zahrádku do kočárku (snad tam bude hajat) a chci čistit okna. Tak jsem zvědavá, jak se mi plány vyplní 🙂
Dobrou noc všem, které tady ještě jste 🙂
dievcata este raz vam vsetkym dakujem a Samuskovi odkazem, ze mu zelate skore uzdravenie
@misha8 Ak si na Facebooku, tak si pozri Petronella photography. Tam ma aj fotky a cez spravu sa s nou mozes spojit. Alebo cez mail...🙂 Chodi k ludom domov, lebo zatial nema atelier, je to mlada super baba - velmi mila, s detmi to vie velmi dobre a cena bola euro za fotku. Je to super, lebo malej spravila 76 fotiek, ale z toho vyretusovala a upravila 19 plus tri kolaze som si dala spravit a dala mi aj tie neupravene a za toto vsetko si vypytala 25eur (tam bol aj benzin) - proste uzasna cena. Co som zistovala inde, tak chcu za nejakych desat - dvadsat zaberov ze 70eur a tak...☹ a to su sice profesionaly, ale toto su fotky skoro ako od profesionalky. A bolo super, ze bola u nas, ked mala plakala, pekne sme papali, Peta cakala, bavila sa s nou, nosila si ju....proste super.... Neviem si to predstavit niekde v atelieri, pretoze ked babatko nema naladu, tak nema naladu (ako nasa Saska) a tam by sa to proste vobec nedalo!!! A pritom Saska sa rada foti, ale z tohto bola uplne mimo....😀
@luuca1 aj nám sa to stalo že mi viac grcala ale len dva dni teraz je to s nutritonom OK 😉 ale ja davam len pol odmerky na 100ml , mna nastrašil deckár že to zapeká tak davam radšej polovičnu davku lebo my sme doteraz mavali problem s kakaním .,...ja ale davam maximalne 2 krát za den , viac nepotrebujeme a pomohlo to tak asi po 2 týždnoch , plačkať mi neplačká ....len štikuta ...
@haniula ozi a kupiš jej ten podbradník čo ma ruky je to umyvateľné?? ja nad tým rozmýšlam len či to bude chcieť ?? 😒
@skubanekka krásna 🙂
Holky dnes byl Vojtík fakt zlatej 🙂 Jedl v 20:30h a na jídlo se vzbudil v 5:15 😵
dal si 85 ml MM + 40 ml Nutrilonu 😵 fakt překvapil. Pak usnul, vzbudil se v 7h dal si 30 ml a zase spinká 😀
Za hodinku jdeme s Kačenkou na zápis do školky, tak doufám, že tam nezkejsneme půl dne 😖
@kinsli no tak jen na fotce tak vypadalo 😀 ... a kde ta chata či co je??? jsem zvědavá a musím to doma trochu nahodit... no vidíš jak je ve spinkání šikovný!!!!!
@misha8 dneska spala s náuškama bez čepky a v poho... jinak tu pláštěnku na krmení má sestřenka, tak uvidíme... brambor jsem nezkoušela, ale zkusím ho s mrkvím po dvou týdnech.... takhle kulí oči skoro na všech fotkách!!! nevím, jak je tak může vyvalit 😀 ... a včera tu mrkvičku skoro celou snědla, tak to bude určo v poho.... 😉
Dobre ranko baby, mam dotaz. Saska kazdy den kaka, aj si poprdkava, ale kazde rano cca o 4 sa zobudi a ked sa napapame, tak az do siedmej si pomrnkava, chudatko krci nozicky, mrnka, ako keby tlacila sa mi zda, alebo mala krce a toto trva uz par dni a neviem co s tym. Poradite nieco? Lebo uz som z toho nestastna, ked vidim, ze nieco jej je a neviem jej pomoct. Po tomto sa vsak vykaka az poobede a cele doobedie je hrozne nekludna...☹

@zuzkaro Taky přejeme s Dominičkou maličkému brzké uzdravení a málo bolesti 😔 Božatko maličké....