icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

sjussi
9. apr 2011

@haniula ahoj prosim te a ty male davas kasi dopoledne nebo vecer??ja sem ted koupila nemlecnou ryzovou kasi od hame a nevim zda mu ji dat dopoledne nebo vecer 😉

kinsli
9. apr 2011

@haniula šikulka 😉 😵
my už konečně taky paseme 😉 takhle ještě fakt ne, ale hlavu už drží 😉

V praze bylo blaze , jak bude čas tak písnu, teď jdu dělat véču 😀

jinak jak jste tu psaly o vigantolu tak já si odstžíknu pár kapek MM na lžičku do toho dám 2 kapky vigantolu a 5 kapek probiotických kapek 😉 Lžičku mě bere krásně, tak jsem zvědavá jak mu pojedou příkrmy, začít chci za dva měsíce 😀

sirael
9. apr 2011

@haniula Uzasna vegetacka....🙂 Pockaj teraz na toto co ti ukazem, ja som ju dnes o osmej ulozila do postielky. Uz spinkala - zaspala mi na gauci. Bola v zavinovacke a este som ju prikryla paplonikom (mame v spalni zimu) a po pol hodinke som pocula ze si tam brble mrmle, tak som ju isla o pol hodinu skontrolovat, ci uz KONECNE haja a nasla som ju takto. Som sa normalne rozrehotala, ako sa dostala zo zavinovacky, aj spod paplonika nechapem...🙂 je to maly kuzelnik... 😀

sirael
9. apr 2011

@kinsli Mne mala lyzicku tiez berie v pohode, len najhorsie to je s tym zelezom. To je take bordovo cervene a vzdy jej cosi vytecie z pusinky a vsetko je uz zababrane. A to veru neviem, ci mozem zamiesat do flasky s mlieckom alebo nie...☹

janettan
9. apr 2011

@sirael jééé ... tá tvoja Saška je skutočne ohybná .... 🙂 naša maličká si dokáže ľahnúť len krížom cez postieľku, dúfam, že pri tom aj zostaneme 😉 teraz dávaj na ňu pozor, aby ti nespadla na zem pri prebaľovaní alebo kúpaní, keď je také aktívne bábätko

sirael
9. apr 2011

@janettan 😀 U nas to tiez bolo doteraz len tak, ze obcas sa vysunula z tej zavinovacky a to bolo vsetko, ale toto dnes ma dostalo... 😀 No ved uz to tak aj robim, ked sa od nej chcem co i len na chvilocku pohnut, tak ju davam pod hrazdicku na zem - tam nech sa aj pregulne...😀 Inak mam oci na stopkach..😀 No mame to sikulky doma...🙂

janettan
9. apr 2011

@sirael Taktiež užívame Vigantol - 2 kvapky z lyžičky a myslím si, že malej už asi chutí 🙂 Prvé razy jej vždy zatriaslo bradou a teraz už pohodička, ešte aj lyžičku oblyzuje 🙂

janettan
9. apr 2011

@sirael To teda máme ... a to nám ešte ani nechodia 😨

sirael
9. apr 2011

@janettan Ja to malej vzdy nakvapkam do pusinky - pusinu otvori, si mysli, ze ide papat a sup jedna kvapka, sup druha kvapka...🙂 Malou takto trasie, ked jej dam caj...😀 To ma asi po mne - caje nemusim....☹ Noooo, sak ked zacnu sediet a chodit, tak nam skoncilo toto obdobie ze si mozem ist navarit, upratat, posediet pri PC.....potom uz budeme len s miminkami a nonstop oci na stopkach....🙂

misha8
9. apr 2011

@sirael my ked mame problém tak natriem PUPIK om kremom masirujem bruško je to také mentolové mam pocit že sa jej ulaví a aj ja vykaka, cvičime nožkami, ten sab simpelx sme brali ale či pomahal?? neviem ževraj je dobrý na plynatosť....nam pomohli probiotické kvapky BIOGAIA odvtedy krče len vynimočne , bolesti zmizli a pekne sama kaká lebo ju strašne zapekalo my sme UM ....

misha8
9. apr 2011

@sirael 10,65 e

misha8
9. apr 2011

@kostri no športak aj ja riešim lebo má lepšiu budu proti slniečku a vy kedy???

sirael
9. apr 2011

@misha8 My este aj MM aj UM, ale uz zvacsa UM a myslim, ze tie krce su sposobene tymto. Ale tak idem v pondelok kupit tie BioGaia, vsetky to tu chvalite, takze ani nevaham. A ten kremik kupim pre istotu tiez. 🙂
A co fotky? Pozerala si tu stranku? Paci sa ti? 🙂

misha8
9. apr 2011

@sirael vigantol je veľmi dôležítý je to vitamín D a okrem iného je doležitý pre správny rozvoj kostičiek , aby nevznikla krivica a správne fungovanie mozgu 😉

misha8
9. apr 2011

@ellahop ešteže sa nič nestalo !!! ja sa tiež tak bojím bývame na 4 bez výťahu a ked ideme dole schodmi už sa mrví ti poviem 😲

misha8
9. apr 2011

@haniula jaké neviniatkoooo 😀

misha8
9. apr 2011

@sirael presne ako hovoríš pri prechode z MM ktoré je ľahunko straviteľné na UM sú problémy väčšinou musi si zvyknúť my sme mali krče, zvyjala sa mi , tlačila a zapekalo ju veľmi dlho .... fakt tie probiotické kvapky zabrali a je super že to nie je chémia 😉 ano idem jej napisať tie fotky sú nadherné aj tvoju kukučku som pozrela krááásna je 😵

misha8
9. apr 2011

@kostri tak ale my sme boli 45 cm 😀 teraz má 59 cm ešte ano len to slnko nám vadí ....bertini ma celkom fajn tu vaničku mne sa lubi ale ta strieška na sportaku len sa mi zdá taký plytký 😲 😲

misha8
9. apr 2011

kočky čo prikrmujete čo hovoríte na ten podbradník čo sa oblieka ????budu to chcieť mať oblečené???

haniula
10. apr 2011

@sjussi ahoj! kaši dvám před spinkáním... napapá se a pak jde spinkat... v poledne dostává mrkvičku...

haniula
10. apr 2011

@misha8 ta je nevinní asi jako ďábel sám 😀

haniula
10. apr 2011

@sirael ta je fakt úžasná!!!! jak to mohla dokázat?? 😲 😀

sirael
10. apr 2011

@misha8 No ja idem radsej dnes kvoli tym kvapkam do mesta (10km), nech to zacneme uzivat co najskor...😀 Som rada, ze sa ti fotky pacia, dakujeme za kompliment a potom daj vediet, ci ste sa dohodli. 🙂 Som zvedava...😀 Ja chcem dat malu fotit zasa tak o mesiac dva, ked uz zasa bude trosku starsia a uz snad nebude taka nervozna z toho ako minule....☹

sirael
10. apr 2011

@haniula Tak to ti nepoviem...🙂 Este raz som ju tak nasla o 3 rano...😀 Nechapem z nej...😀 😀 😀

sjussi
10. apr 2011

@haniula ja budu tu kasi zkouset poprve a nic jineho mu zatim nedavam.vy prikrmujete s dr nebo sami??

haniula
10. apr 2011
sirael
10. apr 2011

@haniula Nadherne...😀 To je uzasne, ako sa ti malinkati drobcekovia snazia a ta hlava je taaaaaaaaaaak strasne tazka....😀

haniula
10. apr 2011

@sjussi dr. doporučila první mrkvičku.... a kašičku dáváme sami....

haniula
10. apr 2011

@sirael no šíleně těžká, pak tu dělala i letadlo!!! 😀 😀 😀

sirael
10. apr 2011

@haniula To vyvazovala...😀 😀 😀