icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
10. apr 2011

@sirael asi jo....

misha8
10. apr 2011

dnes má naša buchtička 4 mesiačiky 😵 😵 😵

sirael
10. apr 2011

@misha8 Gratulujeme...😀

skubanekka
10. apr 2011

@misha8 ty jo, toto ale letí!! Velké gratulace! 😎

misha8
10. apr 2011

@sirael baby dakujeme 🙂
@skubanekka dakujeme naozaj každý den niečo nové vymyslí 😀

haniula
10. apr 2011

@misha8 jéé!! gratulujeme!!!

haniula
10. apr 2011

Holky, dneska jsme fakt už pěkně papali!! Do konce příštího týdne určo bude způsobně otevírat pusinku a polykat. Asi ve středu ji tam zkusím přidat brambor, ať se náhodou té mrkve nepřejí a nezprovotiví se jí!
Dneska se počasko ustálilo, ale stejně furt fučí studený vítr a je zima. Včera mě to málem odfouklo i s kočárem!!! Fakt hnus!!!

agjg
10. apr 2011

@ellahop Moja zlatá,aspoň že všetko dobre dopadlo:o)Ale viem si predstaviť ako si sa zlakla 😒

agjg
10. apr 2011

@misha8 Gratulujeme aj my 😀

agjg
10. apr 2011

@haniula Jeeej,to je krásne 🙂

agjg
10. apr 2011

@sirael My to tiež dávame,na lyžičke s mliečkom.Zatial neprotestoval 😉
@haniula Babulka zlatá 😉

misha8
10. apr 2011

@haniula dakujeme 😉
@agjg aj tebe dakujeme 😉

misha8
10. apr 2011

@haniula takže doobeda zeleninka a na noc kaša??? dala si je to naraz v jeden den ??? ja chcem začať tento týžden 😉 lebo už aj mliečko brutálnu ma spotrebu jednu pikslu spráska za tri dni 😲

misha8
10. apr 2011

ranná sledovačka 😀 😀 😀

verca84
10. apr 2011

@sirael určitě ano, chce to jen čas a taky pevné nervy.. ono není příjemné koukat se jak ty prcky bolí bříško ☹ nám to pomohlo.. ted sem zkoušela dát babycalm a teda to je problém.. malá mi u toho přestane pomalu dýchat jak to polkne.. tak to asi budem muset koupit opět sabsimplex. Pro jistotu máme doma, co kdyby .

verca84
10. apr 2011

@misha8 😀 no tak to je hotový colombo 🙂

verca84
10. apr 2011

@misha8 teda to letí, až to možné není... nejde ten čas nějak zastavit 🙂

misha8
10. apr 2011

@verca84 ona sa tak poposuvala 😀 😀 😀 aby na mna videla ako spím hehe to je jediná škárka a že deti nie sú inteligentné xixi 😕

verca84
10. apr 2011

@sirael jsou holt šikovní. občas mi zůstává rozum stát co provede ta naše princezna... nechápu jak to dokáže, no ale nějak jo... ted začla objevovat nožičky, tak jsem zvědavá co bude provádět

haniula
10. apr 2011

@misha8 jojo... k obědu mrkev a dojí se mlíkem... večer kaši... a mezitím čisté mléčko!!

verca84
10. apr 2011

@misha8 ty jsou chytré až až.. to my si jen myslíme, že je obalamutíme a heleme se, oni obalamutí nějak nás 😀

misha8
10. apr 2011

@verca84 😀 😀 😀 😀

haniula
10. apr 2011

@misha8 další keliška!! taky furt šmírovala mezi ploty!!! 😀 😀 😀

verca84
10. apr 2011

@haniula ty holky jsou všechny stejné.. nebo že by to měly po nás 😀

haniula
10. apr 2011

@verca84 manžel tvrdí, že malá je celá po mě 😀 😀 😀

misha8
10. apr 2011

@haniula 😀

verca84
10. apr 2011

@haniula že já tuto odpověd od někud znám 😀 no jasné, je mi to taky pořád dokola opakováno, že je zvědavá po mě.. 😀 ale přitom mi chlapi jsou někdy daleko více zvědavější než my baby.. 🙂 a co neví to nepoví 😀

lavazza
10. apr 2011

@haniula ta tvoje beruška sedí jak starosta 😀 důležitě

sirael
10. apr 2011

@misha8 Krasna kukucka...🙂
@verca84 Ved urcite je lepsie mat doma zasoby...🙂 Ja len dufam, ze jej to coskoro prejde...☹

Baby prosim vas, viem, uz ste to mozno aj mne priamo pisali, ale nepamatam si, tie BioGaia kvapky, kolko a ako casto ich mam malej davat? Uz som ich dnes kupila, len potrebujem poradit, nech to nedomotam...🙂 Dakujeeeeeeem

sirael
10. apr 2011

@verca84 Aby ti niekam neutiekla...🙂 Nasa mala este nozicky neobjavila, ale rucicky ma uz "spapane" 😀 😀