Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
dnes má naša buchtička 4 mesiačiky 😵 😵 😵
@misha8 ty jo, toto ale letí!! Velké gratulace! 😎
@sirael baby dakujeme 🙂
@skubanekka dakujeme naozaj každý den niečo nové vymyslí 😀
Holky, dneska jsme fakt už pěkně papali!! Do konce příštího týdne určo bude způsobně otevírat pusinku a polykat. Asi ve středu ji tam zkusím přidat brambor, ať se náhodou té mrkve nepřejí a nezprovotiví se jí!
Dneska se počasko ustálilo, ale stejně furt fučí studený vítr a je zima. Včera mě to málem odfouklo i s kočárem!!! Fakt hnus!!!
@sirael určitě ano, chce to jen čas a taky pevné nervy.. ono není příjemné koukat se jak ty prcky bolí bříško ☹ nám to pomohlo.. ted sem zkoušela dát babycalm a teda to je problém.. malá mi u toho přestane pomalu dýchat jak to polkne.. tak to asi budem muset koupit opět sabsimplex. Pro jistotu máme doma, co kdyby .
@misha8 Krasna kukucka...🙂
@verca84 Ved urcite je lepsie mat doma zasoby...🙂 Ja len dufam, ze jej to coskoro prejde...☹
Baby prosim vas, viem, uz ste to mozno aj mne priamo pisali, ale nepamatam si, tie BioGaia kvapky, kolko a ako casto ich mam malej davat? Uz som ich dnes kupila, len potrebujem poradit, nech to nedomotam...🙂 Dakujeeeeeeem

@sirael asi jo....