Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@misha8 Dufam, ze to zaberie co najskor...😀 No takto, Peta prisla, priniesla si vsetky rekvizity, bola toho total plna obyvacka...😀 a toho sa Saska asi vylakala a nechcela spolupracovat...🙂 Chcela som cca 30 zaberov. Vo fotaku mi ukazala obcas ked sa nieco krasne podarilo, ale v podstate som vsetko nechala na Petru, ona vymyslala co, kam a tak a ja som ukludnovala malinku...🙂 Len som vyslovene chcela detajl noziciek a potom spolocnu fotku, ale k tomu sme sa uz nedostali, lebo Sasenka dostala brutal zachvat placu a uz to neslo....☹ Potom davala postupne ako stihala fotky na FB a vzdy mi povedala, ze kuk, tak som tam sledovala. 😀 (som s nou kamoska) potom mi volala, ze sa podarilo 19 zaberov z toho spravit. Teda fotiek. Na dalsi tyzden prisla s CD a sme ich obdivovali, takze finale som videla az na konci, ked to vsetko poupravovala. Ja som bola rada, ze je aspon tolko zaberov, tak som jasnacka chcela vsetky. 🙂 Ale Peta mi nechala aj tie neupravene, cize komplet vsetko co nafotila a to bolo 72 ci tak nejako fotiek...🙂
dobré ránko. my sme dneska spali prvýkrát bez zavinovačky. no ale čo malý zvádza počas noci, to je umenie. najprv sme nemohli zaspať, ale nejako sme zaspali. no a ruky a nohy pracovali samizdá celú noc. 🙂 stále sa mrvil, kopal, našla som ho naprieč celej postielky. ale vydržal do 3h. a potom ráno 7.30h. aj vám sa detúrence mrvia počas noci ako ten moj Matejko?
@zuzu1983 Jojo, to tak asi dětičky dělají. Naše Domča taky háže rukama a nožkama 🙂 Musela jsem ji teď dávat tenké rukavičky, protože měla šíleně studené ruce a ona tak dlouho s rukama máchala, až je sundala (asi se jí nelíbilo s nima spinkat 🙂 )! A deku ji musím taky jakoby podložit pod matraci, jinak by ji celou odkopala 🙂
Ten náš mrňous se naučil si rukou vyndat dudlík,párkrát se mu podařilo ho už dát i zpět do pusiny,pěkně si hraje z hračkama,dobře uchopuje,hlavně levou rukou,ale to pasení nám moc nejde.
jak poznam ze ma um 50-60 stupnu??? 😀 chci udelat potom tu nemlecnou kasicku a tam je ze to ma mit 50-60st
Ahojky holky, zase bych potřebovala menší radu 🙂 Moc vás tu ale asi nebude, ale kdyby jste některá věděla, písněte prosím...týká se to prvního dokrmu...
Začínali jste, nebo budete začínat, s kašičkama co se prodávají pro děti od ukon. 4. měsíce, nebo zeleninkou? Trošku v tom tápu 🙂 Mám strach, abych nezačala tou kašičkou, např. rýžovou... je asi chuťově lepší než mrkev....a pak bude se zeleninkou trošku problém.... 🙂
???
@sirenita ahoj!! já začínala mrkví i kaší... žádný problém s tím, aby to malá snědla nemám... hlavně kup neochucenou kaši, třeba tu rýžovou... já markétce dávám mrkvičku na oběd a dojí se mléčkem a večer poslední jídlo před spaním ji dám kašíčku z lahvičky... ze začátku jsem jí kaši míchala do mléčka a to jen trošičku na zkkoušku... ted už jí dělám poctivou porci a malá to zblajzne jako nic... mrkvičku kupuji od Hamé, tu první lžičku, jednu skleničku mám na 3 dny... dnes ji do ní zkusím dát brambůrek, tak uvidíme... klidně se ptej dál, kdybys ještě něco nevěděla...
@haniula Ty jo, Markétka jede jako drak🙂, za chvilku budeš dávat rohlíček 😝 😀 , jste holky šikovný!!
ahojte, musim sa pochvalit, podarilo sa mi dat video na youtube 😉
tak a musíme cvičiť VOJTOVKU 😒 prerevala pol hodinu v kuse a normálne zaspala od unavy bubatko moje malinkatéé

@sirael u nas na slovensku je napisané od 3 mesiacov ale že v čechach v pohode aj mladšim .... my kým sme nemali 3 m sme davali tri kvapky denne teraz 5 kvapiek ako je na flaške 😉