Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@ajkalc no v podstate je to taká zmiešaná tonusová porucha na ručičkách a nožkách má zvýšené svalové napätie a telíčko znížený tonus a ta vojtovka by jej to mala napraviť ona od narodenia šermuje ručkami a nožkami ale asi až moc to posudzuje neurolog tak držte palce lebo tie babatka pritom strašne plačúúú tak si vieš predstaviť ☹
dnes nám pichali dve včeličky Laurinka bola statočnááá 😔
Tak měli jsme celkem šílené dny - Adík nespal a pak byl přetažený 😒 Dneska už je to lepší. Dneska jsme byli na rehabce. Dostali jsme tři cviky, neměl by u nich brečet, ale brečel, ale to bylo pro to, že nebyl vyspný 😒 Vojtovka to není, takže ta nás minula. Další návštěvu máme za měsíc.
@cara.m Jojo, taky jsem četla, že je celkem dobrý, ale zase tady v diskusi někdo psal, že hodně dětiček se z toho osype. A co jsem se dívala, tak cena je taky okolo 400,- ☹ Tak fakt nevím. Chtělo by to nějaké vzorečky 🙂 Kouknu ještě v drogerce a pak uvidím.....ale jinak děkuji za tip 🙂
@kamusek používáme Daylong kids🙂, akorát jsem si všimla, že od toho máme žluté bodíčko🙂
@cara.m já jsem už 2x mazala obličejík, páč jsem se sama spálila🙂, tak jsem nechtěla riskovat (i když malou schovávám🙂
poslusne hlasim ze sme byli u dr na 4 mesicni kontrole a mame 7 kg a 64 cm 😀 😀
holky tak mám před sebou D-test z r. 2010 a hodnotili tam opalováky. Hodnotili mezi nimi i Astrid 50 a Astrid 30 a dopadly jen dostatečně - u 30 naměřili ochranu jen 20 a u 50 je dobrá ochrana před UVB zářením ale chrání pouze dostatečně před UVA zářením. Kdyby někdo chtěl něco opsat z toho časáku, dejte vědět písla bych do IP.
@albao vanicku mame asi taku dlhu jak vy 😉
@janula13 jasne ze si ta pamatam 😵 aj ja teraz trochu absentujem 😕 😅 no tak to ti zavidim ten krasny pocit z prirodzeneho porodu 🙂 a este aj to,ze ti maly spi bez vozenia sa v kociku tak pekne,lebo zuzka ani za svet 😔
@ellahop, moja,vsetky rozmyslame nad kopou veci a jednoducho cloveka nenapadne,ze sa moze nieco stat,ked sa neprezujes..mozno by si sa bola smykla aj tak,mozes blbo stupit,jednoducho,stat sa moze hocico,len sa z toho neobvinuj,iste davas na maleho najvacsi pozor jak sa len da 😉
@haniula zdielam tvoj nazor,ze tatino by mal maminu v takomto pripade podrzat ☹ hanka ked bola mala spadla mi z postele,keby neni mojho muza ,tak tam revem docilku 😅
@sirael vigantol davam dve kvapky kazdy den
@haniula sak to dieta sa ti za chvilu prekoti na chrbatik 😕 😵
@sirael co sa cudujes?sak zavinovacku si odviazala a paplonik odhrnula,nie? 😕 😀 😀 😀 podarena dorotelka 😵
@misha8 ty,ja ti neviem,ale asi jak sa uz nastahujeme do domu,tak asi za mesiac,tak vyskusam ten sportak,nech kuka a pri tom zaspi..a tak.ale zatial tu na byte aj vecer zaspava v kociku,tak si este necham vanicku.sportak je plyky,ale bude ok,ked podrastu,neboj 😉 ale teraz by som si uz bertiny nekupila 😠 😅
@haniula kraaaaaaaaaaaaaasne pasie 😵 😵 😵
@cara.m My nejsme předčasně narozeni a šermujeme ručičkama i nožičkama o 106, si z něj děláme srandu, že v jednom roce bude mít opotřebované klouby, jak je pořád v pohybu jako by jel na kole
@sjussi máte krásnou váhu 😉
My byli dneska na kyčlích - takže OK naštěstí a další kontrola v 6.měsících 😉 Jak jsem tam viděla ty šestitýdenní miminka, tak mi už oproti nim přišel Dominiček obrovský, fakt rostou jako z vody 😀
@louisiana No já se snažím odbourat kojení u prsa, ale pokud ti to nevadí, tak to neřeš, ale prý to není moc dobré, dítě si na to zvykne a pak budem u prsa uspávat do třech let 😝 Dneska jsme usli v postýlce bez velkého řevu, sice už jsem tam 4x byla pohladit atd. snad nepůjdu popáté 😎 A u kojení jsem zhlédla smějícího Šimonka, paráda, ten náš se taky řechtá o 106, ale zatím jenom potichu 😉

neviete mi niekto poradiť? malý má už dlhšiu dobu pri líčkach také suché draplavé červené fliačiky. medzi líčkom a uškom. bližšie pri ušku. a má to na obidvoch stranách. teraz sa mu tam začali robiť žlté chrastičky. má s tým niekto skúsenosť? pravdepodobne pôjdem už zajtra k pediatrovi.