icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
12. apr 2011

@monik1 😀 😀 😀 😀

kostri
12. apr 2011

@zuzu1983 zuzanka sa nemrvi,iba ked zaspava,potom ja neviem,sak spim 😕 😅 teda ked sa da, tak spim 🙄 😀 ale ona sa nemrvi ani cez den nejak moc,to hanka hadzala rukami nohami,kazda fotka bola rozmazana 😀 😀 😀
@lavazza mne zuzka este vobec neberie hracky do ruky 😖
@louisiana jeziinko jaky smejusik 😵

cara.m
12. apr 2011

@kostri normálně kde bereš tolik energie reagovat úplně na vše? 😀
písni mi jak dneska 😉

monik1
12. apr 2011

@cara.m @kostri jo já si taky říkám, že kostri stíhá reagovat na vše, já tu diskuzi vždy jen tak proletím jedním okem a jestli chcu na něco reagovat, tak to stejně zapomenu 😀

Babča nám dneska vyfotila malého a manžel mě ještě zprdnul, že jsem prcka neučesala 😀

cara.m
12. apr 2011

@monik1 Moni on je tak nááádherný, úúúžasný, jsem z něj vždycky paf 😵 Chi a rozcuch má super náhodou 😀

kamusek
12. apr 2011

@cara.m No asi ho taky koupím....A začnu už asi co nejdřív. Tento týden sice má být škaredě, ale když se zase objeví sluníčko, hned pro jistotu obličejík namažu. Ale zatím jenom obličej. Až pak bude třeba jenom v bodýčku, tak natřu i ručky a nožky 🙂

kamusek
12. apr 2011

@monik1 Je nádherný...takový bobišek, smíšek 🙂

louisiana
12. apr 2011

@monik1 jeeee, on je fotomodel! a ake ma dlhe haro 😀

cara.m
12. apr 2011

@kamusek jinak nejlépe z těch krémů vyšel La Roche-Posay a pak píšou, že cenově přijatelnější výrobek se srovnatelnou kvalitou ochrany vyšel Ladival.

kamusek
12. apr 2011

@cara.m No o tom Ladivalu jsem četla teď v Betynce. Je tam jako dárek za soutěž. Takže asi nebude špatný. No fakt nevím....Při nejhorším se budu krémem za 500,- mazat já 😀

louisiana
12. apr 2011

@monik1 mne to zaspavanie u prsa vecer po kupani nevadi. skor mi to vyhovovalo lebo som ho nemusela uspavat. ale potom ako sa zobudil okolo jednej a tiez tak zaspinkal, tak to uz sa budil kazde 2 hodky 😖 takze rano som si ho uz nechavala u seba v posteli.
dnes som ho dala do postielky po kojeni ked este nespal no a uspavala som ho asi 20min. este raz sa zobudil a teraz uz spinka a dufam ze bude az do tej jednej 😉 rano napisem 🙂

lavazza
12. apr 2011

@cara.m myslím,že ten Daylong mi nabízela a ten byl za 370kč

kamusek
12. apr 2011

@cara.m Ten Ladival vychází okolo 300,- a ten La Roche okolo 400,- Takže zase velký rozdíl v tom není....

kostri
12. apr 2011

@monik1 v noci sa budila namiesto 2x asi 3x a cez den bola dost casto na prse,asi kazdu hodinu.a aj zuzka spava cez den tak po pol hodinach a je to dokopy asi tak 2,5-3hodky za den 😔
@kamusek ja mam pre malu s 50tkou faktorom kupeny,ale zatial ho nepouzivam,je este po hanke 😅 😀ale nas pediater mi povedal,ze staci aj 25ka,ze sak nie sme pri mori 😕 😀 😉
@louisiana a ako casto sa ti v noci budi?

cara.m
12. apr 2011

@kamusek Ten Ladival vyšel loni dle toho časáku 200 ml za 270,-, La Roche-Posay 100 ml za 470,-. Já se dívala na La Roche Posay a už mají i krém pro děti s 50, ten co testovali loni byla 30.

monik1
12. apr 2011

@louisiana
@kamusek
@cara.m děkuju za pochvalu prcka 😉

@louisiana já dneska uspávala asi 30 minut, 4x jsem tam šla a myslím, že teď už spí tvrdě a taky doufám, že aspoň do tří 😉 napiš zítra 😉

cara.m
12. apr 2011

@kamusek já půjdu do La Roche-Posay.

cara.m
12. apr 2011

@monik1 no on je prostě dokonalý no 😵 😵 😵 😵

cara.m
12. apr 2011

@monik1 jste si dali na něm záležet 🙂
holky blbne vám ta diskuze taky? Se ty příspěvky nějak divně řadí 😠

misha8
12. apr 2011

@ellahop dakujeme hej pozerá sa nato zle ☹

kamusek
12. apr 2011

@cara.m Jojo, mě to taky blbne. Asi jo, asi taky půjdu do toho La Roche....

kostri
12. apr 2011

@monik1 jeditinko ten je zlatyyy 😵 😵 😵 a@cara.m ja vam napisem,jak to robim a vy tu budete potom sedet pri pececku cely cas,ne?no prd makovy 😅 😀
@louisiana 😀 teraz som si precitala,kolkokrat sa ti v noci budi 😅 no hanka mi tiez zaspavala na prsku a budila sa kazdu hodinu az dve 🙄

kamusek
12. apr 2011
louisiana
12. apr 2011

@elzu spinka az do rana? tak to mas super! a kedy ju vecer posledny raz kojis?

misha8
12. apr 2011

@cara.m a vy ste ako dopadli???? ano a nechci vedieť čo všetko som sa dočitala 😒 ale treba myslieť pozitivne

misha8
12. apr 2011

@kostri dakujeme 🙂 inak s hlbokým som bola maxi spokojná uvidime ten šporťak ale maš pravdu je plytky tieto nové kočiky su skoro všetky takéé 😒

louisiana
12. apr 2011

@kostri 😉 vidim ze mame rovnaky udel 😉 dnes v noci cakam zazraky 😀

cara.m
12. apr 2011

@kamusek to cos mi poslala je pro dospělé myslím. Ty dětské mají na hlavu dítěte v modrém kolečku 😀
http://www.la-roche.cz/la-roche-posay-dermopedi... a http://www.la-roche.cz/la-roche-posay-dermopedi...

cara.m
12. apr 2011

@misha8 co ses dočetla? Hele malí budou v pohodě! 😉

kostri
12. apr 2011

inak ja nestiham 😕 😀 😀 😀
umyvame okna na dome,teda umyvame..umyvam 🙄 😝 penetrujeme,malujeme,za chvilu stahujeme 😵
od vcera mi malu strazi moja mami,tak ze je s nami na dome a ja ju len kojim a ona ju kocikuje..no poviem vam,ze vcera spala tri krat za den take dlhe spanky 😕 ze som bola normalne napajedena,ze ked musim robit,tak mi spi jak dudek,ale ked stem oddychovat,tak ani za svet dlhsie jak pol hodinu nespi 😠 😅
no a tym som vam prosim zistila,ze ona uz potrebuje papat len kazde 4hodiny 😕 ona aj ked sa zobudila skor,nechcela vobec papat ,az ked presli 4hodiny 😕 som jej aj otrcala skor prso a normalne mi ho odtisla 😅 inak uz jak otvara pasticky,tak jak sa koji,tak mi tak pekne chytka a hladka prsko 😵 uz sa tesim,jak mi bude chodit s prstami po tvari alebo chytat vlasy a tak..to je take pekne 😵 a este pri tom mi bude kukat do oci a usmievat sa spoza prsa 😵 to robi aj cil 😵
no a dnes tiez celkom dobre spala,ale uz nie tak tvrdo jak vcera..vcera aj dudel vyplula a spala pekne,mamina ani kocikovat moc nemusela,len obcas podrndala..no neska musela veru kocikat stale a este sa jej aj podchvilou zobudila,kukala na nu,usmievala sa a potom dala hlavku nabok a zaspala 😕 🙂