Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@sirael joj, bodaj by sa to fakt tym stvrtym mesiacom zlomilo! Ja mam pocit, ze je citlivejsia a to trapenie s refluxom ju proste rozhodi vzdy 😒 Muz mi zo zaciatku pomahal dost vela, teraz uz je dost pod vplyvom svokrovcov, aj ked tvrdi ze nie ... 😒 A verim, ze aj on je vycerpany z toho. Ale aspon ze obcas su dni ako vcera, ked sme sa celkom pekne smiali, to ma este drzi trochu psychicky ... A uz mrncime zase 😀 Booozinku 😀
@albao Neboj, prejde ju to. Sama pises, ze ma reflux, tak urcite to je z toho, chudatenko ked ju boli brusenko, tak si mrnka. Ale neboj, ono sa to naozaj casom upravi. Tie deti sa tak strasne menia, ze na toto budes o chvilu len spominat ake to bolo tazke. 🙂 No ja mam stastie, ze svokrovci su od nas trosku dalej a malu videli 3x. Takze tam je zasa totalny nezaujem o jedinu vnucku, tak co uz. Boze ale ved tvoj muz by mal kruci stat na tvojej strane! Chapem, ze je unaveny, ale musi pomoct, ved to je na cvokaren byt s miminom nonstop sama bez pomoci...☹ Porozpravajte sa a vysvetlite si to, je na figu, ze nemas v nom ziadnu podporu teraz...☹
@sirael planujem si s nim pokecat, lebo sa mi zda, ze to nechape, ze som vycerpana. Ale hlavne dufam, ze sa Hanke polepsi. Ona je taka zlatunka ked ju nic neboli, vie sa krasne smiat, uz sa obcas aj nahlas zachechli 😵 Skusim ju viac nosit v satke, hadam ked si zvykne, tak sa jej bude pacit byt pri mne 😅
@monik1 Moni, já taky pořád nad nějakým nosítkem uvažuji, ale nejdřív chci právě zkusit, zda se mu tam bude líbit, abychom zbytečně nevyhodili peníze. Jinak jsem nechávala očkovat povinnou hexa, rotaviry a pneumokoky - to jsme dali Synflorix, doktorka nás o něm přesvědčila. TBC nebudeme dávat a o ničem jiném jsem zatím neuvažovala.
Já jsem s antikoncepcí už začala, ale už nekojím.
Teda vůbec teď nevím, jak malýho oblíkat. Dneska bylo na sluníčku 27 stupňů. Měl na sobě kalhoty, bodýčko s kr. rukávem, tričko a čepičku (nejdřív měl ještě lehkou mikču, ale tu jsem potom sundala). A stejně byl zpocený, ani deku jsem mu už nedala.
@albao Drž se, moc na tebe myslíme! My jsme tohle měli ještě tak před 14 dny, malá je hrozný vztekloun, takže ta řve jak pavián a řvala fakt furt...ale teď se nějak zklidnila! Každé mimi je své, jedna paní mi říkala, že když je teď taková ubečená, usadí se a bude vpohodě, tak uvidíme..dneska taky máme divný den, malá skoro nespí a je nějaká otrávená, ale přičítám to tomu, že má změněný režim a musí si zvyknout...Jinak jediný plač, který poznám, je ten, když nemůže usnout a je unavená... A to od nich fakt není fér, že ti nepomohou a nepodpoří tě! Tak ať si to zkusí sami ji uklidnit a sami zjistí, že to není jen tak!!!
!!! My mame dnes 4 mesiaciky!!!
Vsetko NAJ laska moja 🙂
Maminky a děťátka, představte si, že jsme dneska jely s malou v kočárku, venčily jsme psa, naproti nám šel pán se třema psama a jak byli přímo u nás, hrozně hystericky všichni tři začali štěkat na toho našeho...a jak tak hrozně vyštěkli, malá se strašně lekla a začala plakat jako nikdy! Ach jo, chudáček můj...teď konečně usnula a spinká hodinku, ale asi tři hodiny jsem ji furt uspávala a když slyšela sebemenší hluk, lekla se, rozhodila ručičkama a začala plakat... Myslíte si, že je to z toho? I teď ze spánku se furt jakoby leká... Ach jo...já se na to už vykašlu, pokaždé když jedu ven, tak mám nějaký děsivý zážitek :( 🙂
@louisiana Gratulujeme...🙂
@elzu To moze byt......☹ Nasa mala robila presne toto iste, lebo mame velkeho psa a ked zacal stekat na dvore kde spinkala, skoro z koze vyskocila. Ale chce to cas, Saska si uz zvykla. Aj ked mne tiez vzdy dlho trvalo, nez som ju potom ukludnila. A nezufaj, uvidis, pride den, ked sa vratite z prechadzky stastne a vesele....🙂
@ellahop hej, chce to pevne nervy a trpezlivost. Myslim ze trpezlivost mam, len nervy uz polavuju 😀
@sirael Urcite by taky relaxacny pobyt prospel nam obom s Hankou 😝 To by sme boli kludne obidve ...
@elzu jejda, to je radost pocuvat, ze sa aj vam miminko zkludnilo. Dufam, ze aj nam sa to coskoro podari. V podstate je podla mna za tym ten reflux - zle sa napapa, potom je hladna, ale uz ju boli brusko, potom je unavena a tlaci ju brusko, ... Ale dufam, ze aj u nas nastane zlom a zlepsi sa ti 😵 Inak ti svokrovci su fakt "super" - ked mala zacne plakat, tak ju stracia do ruk mne, ze ukludni si ju 😠 Fakt sila, uz som na nich fakt vytocena.
@misag23 Míšo, dneska bylo fakt teplo, ale dala jsem malému i mikinku, štramplíky (jo, jak tu byla rodina z čech,tak nevěděli co jsou to štramplíky,takže punčošky) a měl i tenkou deku a nepřišlo mi, že by byl spocený 😉 Díky za to očkování 😉
@elzu Chudáček malinká asi se pěkně vylekala, můj malý se vždy zlekne jak kýchá manžel a teď kýchá často, protože je alergik na všechno kvetoucí 🙄
@albao Naprosto tě chápu, protože jednoho takového umrčence mám doma, však holky ví, že si tu furt na něj stěžuju, že nespí a poplakává a že je vzteklý a nonstop chce prso 😔 😔 Já s ním doma vůbec nic neudělám, musím se mu furt věnovat, nic ho dlouho nebaví, neumí usnout, tak je protivný.. jsou dny, kdy fakt jen poplakává a to je na palici. Mít doma ještě druhého Dominika, tak si to jdu hodit 😝 je to skvělá antikoncepce na druhé dítě 😀
Ale říkám si, ať je uřvaný, hlavně, že je zdravý 😵 😵 😵 a malinké se ten reflux taky srovná, uvidíš 😵
@misha8 my sme najskor davali zeleninku 6 dni a potom sme zacali davat aj ovocie.my kupujeme tie hotove. on mi pekne papal hned od zaciatku.jedna vyziva je na tri dni.drzim to v chladnicke.dnes sme dali prvykrat banan.iba tak som to skrabkala a davala mu.a nam to davku mliecka neovplyvnilo,lebo on papa mliecko o pol osmej rano a potom az o pol dvanastej.len on uz vypil len 90 ml,tak preto som zacala davat o desiatej prikrm.takze ono to neovplynilo davku mliecka.len mliecko,co malo byt o stvrtej,tak to nahradzame ryzovou kašickou.ale zacalo mu byt malo,tak asi budem musiet este mliecko urobit.nechcem zvysovat davku kase,aby mu nebolo zle.prikrm by mal nahradit davku mliecka,ale u nas zatial doobedny prikrm je len na spestrenie.ale chcem skusit od ukonceneho 5 mes vynechat obedne mliecko a to nahradit prikrmom.takze by mal na desiatu a aj na obed.ale myslim si,ze este bude na obed potrebovat dotlacit mlieckom.a vam drzim palce........ inac,Maximkovi ovocie chuti ovela viac,ako zelenina.a cez den pije vodicku s domacim sirupom z cierneho rybezlia.ale robim to take slabucke,nie velmi sladke.a skusala si dat brokolicu?nam ju nechce ani za svet.

@albao Juj, tak to mi je normalne luto ako to u vas je. No ja tiez viem asi skor podla situacie, ze preco place a nie, ze by som rozlisovala jej plac. A to Saska placka velmi malicko. A neboj, vsetko bude dobre, ono sa to casom urcite upravi - kamaratka mala tiez taketo babatenko co stale plackalo a po styroch mesiacoch z nicoho nic sa z nej stal uplny anjelik, ani nevedeli, ze ju majuu...🙂 A preco ti prosim ta nepomoze tvoj muz? Ja uz tiez, ked som obcas v koncoch, unavena, nervozna (a to je ozaj Saska dobra), tak mi ju proste muz zoberie, nech si odpociniem, vyventilujem a stara sa on a je to fakt na nezaplatenie....🙂 Tak ti drzim palce, nech sa to co najskor upravi a nech je Hanicka stastne a usmievave babatenko...🙂