Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@haniula to je dobrý, že ti pak vydrží spinkat až do rána 🙂 Já jí dávám sunar o půlnoci a pak v šest 🙂
@albao a když nespinká ve svojí postýlce, tak spinká s vámi v posteli? 😉
Kdepak, u nás v posteli spát nebude 😝 Máme cestovní postýlku, tak jí zkusíme vzít s sebou a uvidíme 🙂 Jsem na to fakt zvědavá. Doufám, že jí tím nenarušíme, to co se tak hezky doma naučila 🙂 A o plném autě vám pak budu vyprávět 😀 Vůbec netuším, jak my to tam všechno narveme, budeme tam do pondělka.
@kostri neboj budete vo svojom a uz bude ako ty rozkazes🙂juj aj ja by som chcela domcek, vsetci sa cuduju ako to ze nestaviame ked nas uz je 5 v 3i byte..ale poviem ti vyhovuje mi to zatial nestihala by so este aj dom riadit, nemam pocit zeby sme sa tlacili kym su mali,je to tak akurat ale niektori sa na mna pozeraju ako na blazna co uz...jooj a blahozelam k zubadlu, nejako rychlo sa to tu zazubuje, simo nic aj ked ruka v puse a slinta jak bernardin, cely je mokry, a mudry tata mu nedal podbrados, bola som sama vonku a vratim sa aa simo vysmiaty ale po pas mokry od slin...camomoli som skusala na dvojkach aj ja aj viburcol, ale im nic nezaberalo, ale oni zase nenervovali kvoli zubom, isli im srandovne naraz a v rovnakom poradi raz dokonca 6 zubov naraz a nic...len stolicky kubka 3 dni trapili ze bol nervny...
@haniula to je super, že se i vy hezky vyspíte 🙂 Možná by to Nelí taky stačilo, ale zatím vydržím ještě chvíli takhle 🙂
@janula13 jak velké máte auto? Obdivuju, že jste po dvojčatech šli do dalšího a ještě tak brzy 😉 A jak to děláš, když chceš vzít všechny děti na procházku? Máš nějaký kočárek pro trojčata? Musí to být hodně náročný co?
Holky dobrou, já si jdu lehnout 🙂
@zuzik28 Supeeeer...🙂 Sikulka malinka...🙂
@kostri Saska dnes mala podobny den. Naspala toho neskutocne malo. Takuto ju ja vobec nepoznam. Stale len plakala, nedala sa utisit a videla som na nej, ze chce spinkat, ale neslo to a neslo a neslo a od obeda spala hodinu a pol a nakoniec teraz zaspinkala az o deviatej...☹ Ach jaj - noc bude snad lepsia....☹ A gratulujem k zubkom...🙂 Teda zatial jednemu...🙂
@maova No my mame v spalni len 18 stupnov, takze malinka spava v dlhom body a teplackoch, je aj v zavinovacke a prikryta tenkym paplonikom. Kolkokrat ju ale najdem ako je mimo zavinovacky, aj mimo paplonika a je ladova.....chcela som zacat so spacim vakom, ale bez perinky spinkat nechce a takto ju stale len napravam a neustale prikryvam...☹
@ellahop ani mi nehovor mame druhý cvik ten na brušku a hučí pri tom ako šialenááá bože strašne je to aj ked viem že to pomôže ,normalne s nou bojujem a bud ma ociká alebo očura podložku alebo ju od nervov roztrhne 😲
@stanulka551 skús bud mrkvu zemiak nejakú zeleninku na ovocie sladké si ľahko zvyknú 🙂
@sirael tak to som rada 😉 mlaskoce pri tom ako pri najväčšej dobrote 😀
@misha8 Stastna babulka...🙂 A to este ani nevie, ake ine dobroty ju cakaju...🙂 Sa tesim na tieto zaciatky...🙂 Ked vy ste vsetci starsi, my sme tu tusim skoro najmladsie, tak vy vzdy vsetko skusate s detickami a kym to zacneme my, tak sa vypatujem a vy len referujete svoje odskusane...🙂
Baby prosim vas, viete mi poradit, ako Sasku naucit prijimat tekutiny? Cez den sme len na UM a ani za svet mi nechce ani cajik, ani vodicku...! Uz je velmi teplo a mala by nieco pit, ale ako???
Dobré ránko. Chtěla bych se zeptat zkušenějších maminek......maličká už skoro měsíc spinká krásně celou noc, za což jsem samozřejmě moc ráda 🙂 Ale já se budím každé ráno s mokrým pyžamem i prostěradlem od mlíka. Samozřejmě používám vložky do podprdy, už jsem jich vyzkoušela spousty, i např. plenku místo toho, ale všechno je na nic. A odsávat v noci nechci, za prvé by se mlíko tvořilo ještě víc a za druhé jsem ráda, že se můžu vyspat 😀 Myslela jsem, že se to časem upraví, že se bude tvořit míň, ale už je to dost dlouho ne? Děkuji za každou radu. Jinak pak přes den to je v pohodě, protože kojím co 3-4hodiny, takže to se tvoří mlíčko akorát.....
Holky co už máte opalováky, jaké značky máte? Já zorvna hledala nějaký, který má fyzikální filtr né chemický a zatím jsem našla jen DAylong, tak vezmu asi nakonec ten.
Tak už nemusíte psát, už jsem to vyřešila 😀 Objednala jsem Daylong Baby je jediný co má fyzikální filtr, teda aspoň o kterém vím 😀
@cara.m My mame tiez Daylong. Ale myslim, ze mi nukala aj Biodermu alebo nieco ine fyzikalne ... Ale tak zase som sa rozhodla pre mensie baleniem vsak nemam doma obrika 😝
@kamusek tak to neviem, mne sa to striekanie mliecka cez den konecne upravilo ale az teraz. V noci kojim, takze u mna je to ine. Mozno sa skus spytat laktacnej poradkyne?
ahojte, zahlasujte za našú škôlku, dakujeme http://www.facebook.com/home.php#!/chutnenatur?...
@vera1132 a můžeš zase odlasovat ty nám??? a případně i známí??? do vyhledávače na FB zadej, prosím, Fotostudio Noveta, klikni na ikonku Připoj se a ve fotkách jsou soutěžní fotky mimin a dětí... Markétka má číslo 8 a 9... dej Líbí se mi to pod těmi fotkami a jelikož je FB pěkný hajzlík, tak ještě připojte pod fotku komentář "Hlasuji".... některým nezapsal hlasování a přitom hlasovali.... děkuji!!! pomožte nám udržet se první...

@maova neboj, z jedneho chovania na rukach sa nerozmazna 😉 To my postielku este len trenujeme, a vzdy je okolo toho asi pol hodina mrnkania, zaspavania, somrania, ... proste cely ceremonial az kym zaspi. Len dnes to neslo a plac sa stupnoval ☹ Ale to zvaldneme.
Inak aj ja som rozmyslala, ako to spravim, ked pojdeme k starym rodicom. Horko-tazko ju na postielku naucim a tam by sa ten ritual pokazil, takze asi vezmem hniezdo, spaci vak, kojenecky vankus (ma ho okolo seba, aby sa citila uzavreta), kolotoc nad postielku ... jejdanenku, bude toho plne auto 😀
A na chate bude spat s tebou v posteli? Myslim, ze taka zmena by sa jej pacila 😝 😵