icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kamusek
23. apr 2011

@cara.m Držíme palečky, ať je zoubek co nejdřív venku. Naše malá začíná podezřele nějak moc slintat, strká si palečky do pusy a dudlík dává do pusinky jakoby na jednu stranu.....Tak jenom čekám, že už se začíná taky něco klubat 🙂

cara.m
23. apr 2011

@kamusek jj děkuji. Jen kdybych věděla, že je to fakt z těch zubů 😒

monik1
23. apr 2011

@cara.m Klári, teda to je trápení se zoubkama, přejem ať to máte brzy za sebou 😉 Kde je ten odkaz na tu domorodku kvůli těm jantarovým kuličkám? neumím to najít 😅
@kamusek Dominička je kočička statečná!!! 😵
My máme za sebou oslavu, venku jsme grilovali, tak byl malý celé odpo venku a byl max spokojen, teď už od 20h spí, snad zas nebude v noci 4x vzhůru ☹ Ale opět mi usíná u kojení (noční uspávání), achjoo, nějak se nám to jinak zase nedaří ☹
@lavazza Jak dlouho jste uspávali?
Jo a ten můj muž, to je trouba 😀 dneska před rodinou prohlásil, že Domča bude jíst přesnídávku od 4.měsíce a tak se na něj dívám, kde tu informaci jako vzal a on mi odpověděl, že se to píše na té přesnídávkové skleničce 😀 😀 😀 😅

monik1
23. apr 2011

@kamusek tak já nevím jestli to ty děti třeba kolem 3.měsíce mají tak všechny - ale náš Domiš si taky strká do pusy úplně všechno - ruce, prsty, deku, pyžámka a všechno žužle - teda kromě dudlíku, to je pod jeho úroveň 😔 😝 😅

cara.m
23. apr 2011

@monik1 děkuji, snad bude ten klofák brzy venku 😒 tady https://www.modrykonik.cz/fotoblog/domorodka/al...

chi šikovný manžel 😀

kinsli
23. apr 2011

@cara.m máte fakt brzy zoubky 🙂 To já je tak rok ještě hledat nebudu 🙂 Kačka měla první v 17 měsících, ale to je samozřejmě extrém 🙂

kinsli
23. apr 2011

tak jsem dostala první doporučení 🙂
Vypadá to moc hezky 🙂

http://www.penzion-cesky-raj.cz/

haniula
24. apr 2011

@kinsli nevypadá to špatně, alě já myslela spíše Olomoucko, Jihlavsko či případně i ty Beskydy, když budou chtít dojet i Slovenky..... kdybys měla další takový pěkný návrh, tak mi to pro jistotu písni do IP 😉...

haniula
24. apr 2011

Dobré ránko!!! Tak malá dneska spala až do půl sedmé!!!!! A to šla spát o půl jedenácté! Šikulka moje!! Snes máme další celodenní výlet. Včera jsme byli v Novém Jičíně a malá byla ukázková!! Zkusím nahodit fotky dnes, max zítra! Všem přejeme krásný den!!!

lavazza
24. apr 2011

@monik1 skoro hodinu,napřed uspával taťka,to mu zpíval,sem se v kuchyni smála,na to já nemám 😀 a pak sem nastoupila já a usnul během chvíle

poslední 2dny mi ani moc nespí v kočáře,nevím jestli je to tím teplem,jindy by prospal celý den

lavazza
24. apr 2011

@monik1 ten náš má pořád kousátka v pusině,hračky z hrazdičky,věci a šíleně slintá,ale zubama to asi není,myslím,že to dělají všechni děti,neteřinka to taky dělala a první zub měla okolo 9.měsíce

ajkalc
24. apr 2011

@lavazza aj nas Maximko posledne dva dni vobec nespi. teda spi cez den nejake 2 hod rozdelene na 3x.a to predtym spinkal okolo 6 hod denne.tak neviem ci to bude tym teplom,alebo tym,ze je uz "velky" chlap a nebude predsa prespavat cely den,ako nejake male babo.nie?no uvidim,ci sa vratime k starym dobrym zvykom,lebo takto si nestihnem nic urobit a ani sa nestihnem opalovat.lebo este minuly tyzdnen,ked spal od 12-17 hod,tak som sa hodinku opalovala.a teraz spi od 11-12.a to neviem,co vtedy skor.

kamusek
24. apr 2011

@monik1 Moni, asi to tak fakt mají všechny dětičky. Domča taky strká do pusy všechno co jí přijde pod ruku 🙂 A když nemá nic, strká tam rovnou tu ruku. Někdy je to sranda ji pozorovat, protože ještě se jí někdy nejde strefit do té pusky 😀 Ale naštěstí ona si vezme i dudlík.....ale jen na uklidnění nebo při zaspávání. Pak ho vždycky vyplivne 🙂

sirael
24. apr 2011

@kamusek Jaaaj, tych nausniciek sa ja velmi bojim, ale je super, ze citam, ze u Vas to dopadlo super a malicku to uz neboli....🙂

ellahop
24. apr 2011

@sirael smutne, tomaska ma kazdy rad. aj teraz prisli velku noc oslavovat moja krstna s dvoma dospelymi synmi a tomino je hviezda;;som hrda mamicka 🙂

kostri
24. apr 2011

@haniula tchyne 😀 😀 😀 ja ti poviem,kamoska ma syna,co zakazdym,ked ho svokra pestovala,tak sa vyhadzal 😕 😅 uz mali obavy,ze co sa deje a nakonec zistili,ze svora sa natiera mandlovym kremom a maly je na to alergicky 😅 napadlo,ma,ci svokra nema nejaky nepriejmny parfem,alebo co 🤐 a ci neskusi dat svokre,ked bude chciet malu popestovat svoje tricko alebo pulover 😅 😉 hm?zuzanka je v pohode na rukach u kazdeho,ale ked je unavena,chce byt len pri mne 😵 😉

kostri
24. apr 2011

iank uz mame druhy zub ododnesku 😎 😀 😀 😀 takze oba dolne rezaky su uz vonku 😉

kostri
24. apr 2011

jaj a keca uz asi tyzden jak radio,aj sa rozculuje normalne 😀 a vcera zacala hovorit me-me 🙂 hanka tak volala mliecko 😵
inak ma dokola mmmm hhhhh hhmm eeee memme ...a tak 🙂

kostri
24. apr 2011

@janula13 moje nervy,neviem,ako by som sa pobalila do auta s tromi detmi 😅 mam problem aj s dvomi a to sme nikdy nesli na noc,len od rana do vecera
@sirael no poviem ti,ze my sa uz tri dni trapime so zaspavanim cez den 😔 s takym revom,ze az ☹ spokojna je len na rukach a vidim,ze uz by tak spala...ale nech ju akokolvek uspavam,ani a svet nechce spat,len place a place ☹ ledva zaspi v kociku ☹
@misha8 cil citam tvoju otazku-mame vonku uz oba spodne rezaky 😉
@kamusek juj tak to ti neporadim,lebo ja mam odsavacku kazde tri hodiny nastavenu 😀 takze mokrym pyzamom sa uz nebudim,to bolo len na zaciatku,ked som mala nadprodukciu mlieka,zjavne aj ty mas mliecka az az..este vecer dokrmujes UM?
@haniula aj ja som uz zahlasovala 😉
@cara.m opalovaci krem mam tusim nivea..neviem,je volade v sufliku 😅 spanie cez den sa nam strasne pokazilo ☹ zo dna na den,nevie sa ulozit vobec vobec nikde ☹

misha8
24. apr 2011

@ellahop nám kazala cvičiť naholo 😲

misha8
24. apr 2011

@sjussi supeeer nam nechutil zemiak 🙂
@kamusek supeeeer nas naušničky ešte len čakajú 😒

misha8
24. apr 2011

@ajkalc ja tiež už cez den nestíham , dava nam zabrať aj to cvičenie trikrát denne , potom sa po napapaní pokadíme 😀 a predstav si nelubil sa jej zemiak 😲 a dnes brokoličku zbaštila 😀 😀 😀

misha8
24. apr 2011

@kostri zubadlo supeeeeer 😀

misha8
24. apr 2011

dnes sme stravili super den v ZOO Ba mala pekne spinuškala a my dvaja sme sa vyšantili v dinoparku 😀 😀 😀 malá sa tak akurát nato vykadilaaaaa. 😀 😀 😀

kostri
24. apr 2011

@cara.m presne aj zuzanka place v kociku jak diva a ja ju neseim na rukach,kocik tlacim pred sebou 🙄 a kde si kupila tie koralky?kolko stali?inak zuzanka kadi prvu ligu uz dva mesiace 🙄asi tak 4-5krat za den 🙄
@lavazza ako ste sa uspavali? 😨

sirael
24. apr 2011

@ellahop Je to smutne, ale je to ich problem.....🙂 Vsetci ostatni su zo Sasky uplne paf, takze ked im nie je blbe, ze sa o nu absolutne nezaujimaju, mne to je uz jedno. Aj ked mi to je luto hlavne kvoli mojmu muzovi..... Ved podla mna je normalne, ze deticky ma kazdy rad....teda skoro kazdy..🙂
@haniula @albao Este vcera vecer ta babka, co ju Saska vobec nezaujima volala, ze ci dnes alebo zajtra neprideme na obed a moj muz, co som sa veeeeeelmi divila, hned odvrkol NIE, neprideme!! 🙂
@kostri Gratulujem k zubkom...🙂 Aj nasa Saska je ukecana uz ale mesiac - krici, hada sa s nami...🙂 A vcera sa konecne prvykrat zasmiala nahlas....🙂 Uzasny pocit...🙂 A to zaspavanie v kociku - u nas to dnes vyzeralo tak isto asi. Ale my mame asi fakt brutalny spurtik, lebo dnes spapala tolko, kolko este nikdy. A to sme boli dnes dve hodiny na prechadzke a z toho pol hodinu prerevala a dalsiu hodinu len kukala a kukala a potom ani za svet spat a teraz uz od unavy spinka - zaspala v postielke behom 30 sekund....🙂
@misha8 Tak super, ze sa rodicom v ZOO pacilo...😀 😀

monik1
24. apr 2011

@kostri Gratulujem k druhému zubákovi 😉 my máme taky opalov.krém Niveu faktor 50 😉 My tež přes den špatně spíme a bohužel i v noci ☹
@misha8 To musíte cvičit 3x denně? fíha, jak dlouho to jedno cvičení trvá?
@haniula Já bych jela, ale jen když to bude nějak relativně blízko, daleko si s prckem netroufám 😉

My dneska spali přes den dohromady tak 2 hodiny a v noci se vzbudil snad 5x... asi mě picne 😅 snad je to ten tříměsíční spurtík 😝 (ale trvá už dlouho) 😝
Ráno jsem fotila Domišu, kuk: https://www.modrykonik.cz/fotoblog/monik1/album... 😉

cara.m
24. apr 2011

@kostri koupili jsme je tady http://www.vbavlnce.cz/prirodni-lecive-prostred... vyslala jsem tam muže 😀
No my měli ten průjem horší, tak jsme ho raději dneska vzali ještě na kontrolu, dostal enterol - jak jsem o něm četla na webu, tak je dobré ho mít asi. A už je to lepší. Už nemá křeče v bříšku hurááá. Ale v úterý zruším očkování a domluvím jen kontrolu.

monik1
24. apr 2011

@cara.m chudák Adámek ☹ no se zoubkama se fakt máme na co těšit ☹ Jinak jantarové kuličky zase z Bavlnky, jo? 😀 se ti tam nějak líbí 😀 😀 😉

sirael
24. apr 2011

@monik1 Dominicek je nadherny s tym korbacom a barankom...🙂 Krasny sibac bude. A Vasa spolocna je fotka je uzasna....velmi sa mi paci...😀
My sme tiez v 3-mesacnom spurtiku asi, lebo Saska by nonstop jedla....☹ Ani spat cez den nechce, vydrzi pol hodinu - hodinu a uz zasa papat...🙂 Drzim palce, nech to aj nam, aj vam, coskoro prejde...🙂