icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

cara.m
24. apr 2011

@monik1 jj jsou tam skvělí a ani nevím, kde jinde je tady někde prodávají 🙂 ale tam jsem spokojená a asi tam manžela budu posílat pak i pro křupky 😀 😀 😀

kostri
24. apr 2011

inak u nas naozaj otrasne zaspavanie,jak som tu minule pisala,ze staci ju par krat potahat v kociku,alebo ze mi zaspala v kocari len tak,ze sa na nas divala,jak sa pohybujeme po izbe a tak..tak to je total pase,alebo uz dva dni s nou robim aj nemozne a nie a nie spat,len place a place v tom kociku ☹ vyplace si dusu,nakoniec zaspi po dvoch troch hodinach bdenia a spi 20az 30minut..ze by jej isli este dalsie zuby?? 😅 😖

monik1
24. apr 2011

@sirael děkuju za pochvalu fotek 😵
No ale my jsme v tom tříměsíčním spurtíku už nějak dlouho ☹ Máme to stejně jak vy - on taky vydřží tak hodinku a už by jedl znovu. A jak často se ti budí v noci? Mi poslední dny vstával 4x, včera dokonce 5x.. jsem zvědavá na dnešek, ale usnul v pohodě během 15minut, ale u prsa..

kostri
24. apr 2011

@sirael no tak to mate s tym dennym spanim tak jak my 😒
@monik1 hehe jaky sibac 😀 podareny 😵 no zuzka spala dnes pat krat pol hodinu 🙄 a tuto noc bola hore asi 4krat 🙄
@cara.m jaky enterol?co to je?a maly ma tie koralky na holom tele?aj si s nimi nieco robila?

cara.m
24. apr 2011

@kostri no dostal to na ten průjem. JJ korálky má na těle. Co myslíš, co jsem robila? 😀

sjussi
24. apr 2011

@misha8 no na ten sem taky zvedava.ale mrkvicka ze sklenicky z DM mu chutnala tak sem zvedava jak mu bude chutnat varena ode mne

sirael
24. apr 2011

@monik1 V noci sme posledny tyzden vstavali tak 3-4x a ani za svet potom zaspat a od pol siedmej bola vyspana a maminka uplne vyflusnuta. Ale dnes v noci spala od osmej vecera do pol piatej!!! co som vobec nechapala, ale pripisovala som to celodennej unave. Tak uvidime, co bude dnes v noci, lebo dnes jedla neskutocne vela a skoro stale...🙂 A to davame UM, len v noci jej staci moje mliecko, to len pocucka a zaspi tiez na prsku a len ju prenesiem a spi zasa na chvilu....🙂
@kostri No len je to strasne na prd - ja nic nespravim a ona je tak nervozna, lebo je nevyspata, ze az! Aj by spala, ale jednoducho sa vobec nevie ulozit! Dnes sa mojej mame ju po hodine placu podarilo nejako uspat na posteli a o 15 minut bola zasa hore...☹ Ach jaj......

kostri
24. apr 2011

@cara.m svacla si mu ich na krk? 😕 😀 😀 😀 myslela som,ci si ich nejak nabijala na slnku ci co si to pisala.. 😕

kostri
24. apr 2011

@sirael ☹ no je to strasne..a ked davas UM,tak kolko ti spapa,ked teraz tak vela papa?lebo aj moja je nonstop na prse cez den,ale uz bude mat 4mesiace,tak neviem,ci zas spurtik ci co..ci ju tie zubky trapia a si len tak pocuckava od bolesti.. 😔

monik1
24. apr 2011

@sirael No vidím, že všechny dětičky mají fakt velký problém usnout přes den sami, chudáčci, pak jsou unavení a protivní, vidím to na našem Dominikovi, pak chudák pláče ☹ No vidíš, že včerejší noc jste měli lepší, tak přeju ať je tak i dneska 😵 Jinak náš malý taky brzo ráno vstává a já jsem taky totálně vyflusnuta 😝

lavazza
24. apr 2011

@kostri napřed se hrnul do uspávání manžel,zpíval Mikymu,pouštěl mu kolotoč,jenže z toho má srandu a pak sem nastoupila já,stačilo pohladit po tvařičce,dát plínku a spinkal

monik1
24. apr 2011

@kostri Ještě furt máš Zuzanku u prsa pořád?? takže mě nečeká lepší budoucnost?? Nejprve mi každý říkal: to se upraví po šesti týdnech, teď mi každý říká: to se upraví po třech měsících... 😀 😝 😅

monik1
24. apr 2011

@lavazza ty jo, tak to je Miki šikulka, že tak krásně usne 😵
@cara.m Klári a Adámek i při bolení zoubků pořád tak krásně sám usne?

kostri
24. apr 2011

@monik1 ale prosim ta,sak minule som tu pisala,ze jej staci papat kazde 4hodiny..potom sme sa vratili k 2,5 hodinam a teraz papame aj kazdu pol hodku..upravi sa to,neboj sa,upravi 🙄 😀 😀 😅

kostri
24. apr 2011

@lavazza jeeeej,tak to pekne zaspinkal,silulko 😵

cara.m
24. apr 2011

@monik1 jj ale jen to večerní spaní, přes den je to náročné

kostri
24. apr 2011

no idem aj ja spinkat 😅 pajte 😀

cara.m
24. apr 2011

@kostri jj omyla vodou a dala na chvíli na sluníčko a pak na krk.

sirael
24. apr 2011

@kostri Ona spapa okolo 600ml za den, teraz tak 700-800 - najhorsie je, ze ona toho naraz vela nespapa, to da max. 135ml, viac ani za svet a potom o hodinu pyta zas a zas a zas a zas...🙂 Ja myslim, ze to fakt bude tymi zubkami....teraz sa to nejak rozmohlo....🙂
@monik1 A polovicka pomaha? Lebo ked je moj muz doma, tak si ju obcas rano vezme do obyvky a ja spinkam aj do pol deviatej....🙂 A to je super, sa potom citim ako znovuzrodena...🙂

monik1
24. apr 2011

@sirael tak to máš super, že aspoň víš kolik malá vypije, to já vůbec nemám šajnu kolik mu z toho prsa vyteklo 😔 😔
No můj muž se taky snaží,ale má náročnou práci a koníčka - musí být 3x týdně v posilovně, což mě už začíná docela vadit a přitom jsem si v těhu říkala, že mu na koníček nebudu šahat, ale prostě mi tu 3x v týdnu odpoledne chybí pomocná ruka 😔 🙄 🙄 🙄
@kostri taky už valím, dobrou 😉

sirael
24. apr 2011

@monik1 Ja som tiez mesiac len a len kojila a ani som netusila kolko stiahne...🙂 Ved to sa ani neda...🙂 Ale teraz, neviem, ci to je vela alebo malo co vypije, ale ten rozdiel, kolko predtym a kolko teraz behom dvoch dni, tak to je fakt rozdiel...🙂 Noo, tak to ti nezavidim veru - moj muz mal pred dvoma dnami dve nocne po sebe, cize dve noci sama, dva dni sama (pretoze spal az do nejakej druhej) a uz mi sibalo z toho. Aj mala, aj domacnost, aj zahrada....☹ no padala som na hubu....ale uz je lepsie...🙂

skubanekka
25. apr 2011

Přejeme všem krásné Velikonoce!!🙂

ellahop
25. apr 2011

@monik1 tak to nas tata, ma konicky vikendove. hra americky futbal a trening maju v sobotu aj v nedelu, potom sa vrta v motorke, mna to zacina tiez stvat, lebo aj taky vikend s rodinou by nebol zly. no tento vikedn seka dobrotu, teraz veselo polievaju aj s tominom a mamina ma cas...

sirael
25. apr 2011

@ellahop @monik1 Sa vam fakt necudujem, ze vas to zacina stvat obe, ja som nestastna, ked s nami nie je dva dni a dve noci....☹

sirael
25. apr 2011

Dnes mame krasne tri mesiaciky...😀

kamusek
25. apr 2011

@kostri Jojo dokrmuju, nějak to totiž nechápu. Četla jsem totiž, že mléko není výživné a nevýživné. Že buď je nebo není. No a já mám mléka dost a přitom musím dokrmovat, protože malá nepřibývala. Tak to fakt nechápu. A papá taky dost často, takže hladem to být taky nemůže, takže nevím. Dokrmovala jsem jenom na noc a teď mi řekla doktorka, že bych měla ještě jednou přes den, aby Domča přibrala....Tak nevím!

kamusek
25. apr 2011

@sirael Gratulujeme ke čtvrt ročku 🙂

kostri
25. apr 2011

@sirael gratulacie 😵

no poviem vam,tato je v robote a ja som uz o tristvrte na osem hnala von obe moje devy 😀 su hore obe od tristvrte na sest,tekze sme uz pred osmou nahanali vtaciky pred cinziakom a oblievaci na nas cumeli jak puci 😅 bola by tusim spala aj viac jak svoju polhodinku,lebo uz spala tristvrte hodky ale hanka ju zobudila buchanim do cinziakovych schranok 😠 tak sme sli hore,o deviatej papala-neska to mame@monik1 zatial po dvoch hodkach papanie 😅 😉 a o pol desiatej bola uz tak strasne nevrla,ze sup s nou do kocika ale revalaaaaaaaaaaaaa aj vonku este dost statocne,takze som ju vytiahla z kocika 🙄 zistila som ze ma riadne spliky,tak som jej ich tam na lavicke zacala vytahovat 😕 myslim,ze polovica sidliska vysla kuknut do okien,koho tam vrazdia 😅 😀 esteze je neska taky ukricany den-zenicky vyskaju jedna radost-tak sa to v tom vreskote trochu aj stratilo 😅 potom mi hodnu chvilu ozuzlavala palec,potom som ju zas sup do kocika,za chvilku sa ukludnila,ale hanka mi furt okolo usi pizukala:maminka chcem ist dovnutra,maminka doma mi je lepsie,maminka zober ma dovnutra.. 😠 takze mala horkotazko zaspala a potom chvalabozku dosla babinka,ta teraz zuzku kocaruje a hanka sa hra..

neviete,preco sa nam tak pokazilo denne zaspavanie v kociku? 😖
minule sme boli na prechadzke takto,lebo ani za svet v tom hlbokom nechcela byt a takto aj zaspala

kostri
25. apr 2011

@kamusek a kolko mala pribera?mne zuzanka prvy mesiac 1400gr,druhy 1000gr a teraz uz len 630gr a doki mi nepovedal nic 😨 podla mna by si dokrmovat nemusela,sak tolko mliecka mas,ze ti az vyteka 🙂

haniula
25. apr 2011

Přejeme všem krásné Velikonoce s Markétkou!!!