icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
25. apr 2011

@sirael gratulujeme!!!

kamusek
25. apr 2011

@kostri No od narození vždycky přibrala 200g za týden. Takže okolo 800g za měsíc. To byla doktorka spokojená. Ale teď když jsme byli na 3 měsíční prohlídce, tak přibrala za 3týdny jenom 250g, což se jí už nelíbilo....

kostri
25. apr 2011

moje dievcence 😵

kostri
25. apr 2011

@kamusek no to je divne,lebo si myslim,ze netreba prikrmovat ked pribera..podla mna to nie je malo,hanka priberala este menej,ked bola taka malinka.ona mala na pol roka tolko,kolko mala zuzka ked mala tri mesiace 😅 a ked si zacala davat UM tak zacala priberat viac?

kostri
25. apr 2011

@haniula jeeeeeeeeej kocky,vy ste zlate 😵 😵 😵

haniula
25. apr 2011

@kostri a ty Tvoje taky!!!

kostri
25. apr 2011

@haniula dik 😵

kamusek
25. apr 2011

@kostri No na noc jí to dávám už asi měsíc. Takže asi ani ne, když se to dokti nezdálo. Ale s tím dáváním přes den budu ještě čekat. Spíš si myslím, že teď prostě víc vyrostla, tak míň přibrala. Vychrtlá není ani náhodou. Má krásné líčka, nožky taky tlusťoučké 😀 fakt nevím čím to je 🙂 Zatím to moc neřeším. Prostě kojím a na noc ji to UM dám a uvidím na příští prohlídce. Stejně to už bude mít 4. ukončený měsíc, tak bych jí když tak začala pak dávat to UM i přes den.

kostri
25. apr 2011

@kamusek neni som doki,tak nechcem do toho rypat,ale ja by som jej Um nedavala 🤐 a vecer ju len dokrmis tym UM alebo das len to?ci najprv nakojis a mala ma malo?pyta viac?

haniula
25. apr 2011

Holky, já nerada otravuji, ale kdo má ještě FB, mohli byste nám odhlasovat?? Do 15.5. je totiž ještě daleko a já bych se chtěla udržet s Markétkou první. ☹ ☹ ☹ Jestli Vás nebudu obtěžovat, klikněte na vyhledávač na FB, zadejte Fotostudio Noveta, připojte se ke skupině a ve fotkách má naše Markétka č. 8 a 9, klikněte pod tou fotkou na Tos e mi líbí a je hotovo. Jestli byste poprosili i své známé a přátelé, budu jen ráda. Já vím, že jsem šíleně otravná, ale jsem moc soutěživá! Mnohokráte děkuji!!!! Jestli vyhrajeme, tak fotečky z vítězného focení určitě nahodím na fotoblog. Doufám, že fakt neotravuji, ale jinak hlasy nezískám ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ !

kamusek
25. apr 2011

@kostri Dávám ji normálně moje mlíko a pak ji dokrmuju....

ajkalc
25. apr 2011

@misha8 no Maximko brokolicu ani vidiet......ale vcera sme zarezali sliepku a ja som mu vyvarila masko so zeleninkou.mrkva a kalerab.tak som mu ju pretlacila a aj masko som mu nastipkala.trochu ho triaslo ked to jedol,lebo zatial papal len mixovane veci.ale bolo to fajne,aj ja som okostovala.nakoniec to spapkal pekne.ale aj tak mu najviac chuti vecerna kašicka.uz sme papali aj vanilkovu a teraz vypolieval od starkej bananovu.kašicky sa nevie dojest.

ajkalc
25. apr 2011

@kamusek aj my sme po tom dva a pol mesiaci priberali uz malo.dovtedy to bolo 250 za tyzden a teraz len 80.a vtedy nas doki vadila,ze vela pribera.teraz je spokojna.

haniula
25. apr 2011

Holky, sláva!! Malá spí už hodinu a půl a zatím to nevypadá, že by se chtěla vzbudit. Doufám, že jí to dlouho vydrží!!! 😵

skubanekka
25. apr 2011

@sirael velké gratulace ke 3 měsícům🙂 - toto ale letí!!

skubanekka
25. apr 2011

@kostri ty máš tak roztomilou holčičku!! To je paráda - a jak krásně spinká v kočárku🙂 (myslím na té fotce🙂)

skubanekka
25. apr 2011

@kostri jéééé a teď koukám na obě tvé holčiny - ty jsou si ale podobné!!!!! Princezničky!!

skubanekka
25. apr 2011

@kamusek @kostri @ajkalc - holčiny - my vždy přibírali 150g týdně.. do 3tího měsíce nám doktorka říkala, že je to ok.. jednou mi i řekla, že by to mělo být méně.. teď jsme přibrali za 14 dní 330 (konec 3 měsíc a 3 týdny) a MUDr. mi říkla, že ta váha nic moc - že je to tak na hranici, že by mohla přibývat už více... nejdřív jsem se z toho deprimovala, ale teď když vás tak čtu, tak si říkám, že to je asi normální... doufám... Pořád ještě plně kojím, takže nemám odhad kolik toho Terezka spapá, ale říkám si, že kdyby měla hlad, tak řve.. 😲

lavazza
25. apr 2011

@skubanekka my taky přibíráme 150g týdně

dnes jen celý den kojím a malý pořád usíná,sem už hotová,za dnešek se pořádně nenajedl 😒

haniula
25. apr 2011

Tohle naučila naši Markétku babička - prdění pusou! Co jí naučí příště???

https://www.youtube.com/watch?v=IFfHfVp4pjM

😀

markysek2
25. apr 2011

tak jsem se dneska vrátila po týdnu u rodičů, malý to zvládl v pohodě jen já jsem z toho trochu hotová, ponorková nemoc přišla celkem brzo a navíc ve středu se neplánovaně ,o měsíc dřív, narodila bratrovi dcera a tak jsme byli na druhé koleji což mě moc nepotěšilo, ale nejlíp to vyřešil můj strýc, který se přijel na Kubu podívat a zapít ho(ještě), že na Kačenku (bratrova dcera) bude pít až ji uvídí :o):o)
jinak Kubíčkovi jsme uptletli tatar (pomlázku) mám fotky až budu mít chvilku tak dám fotky, ale ted jsem úplně hotová
jinak s oslavou 3měsíců jsme se pěkně rozkecali a rozchechtali...točíme se na jeden bok a vždycky se sekneme hlavou, a pa k se rozčilujeme a sotva se narovná tak šup znovu 😀 😀 😀

neposedna
25. apr 2011

@kostri tak my tiez uz tomu spaniu moc nedame 😠 😠 😠 doobeda tak hodku v kociku, poobede 2 hoky, ale ked sme von, uz to robim tak, ze ju obleciem, na prsniku uspim, vytisnem von a sedim pri bytovke na lavicke a ona je von a spi... dnu by mi spala len hodku a bola by nervozna 😖 😖 😖
inak v kociku ani nahodou.... ked chcem ist von ked nespi, tak reeeeeveeeeeeeeeeeeee ze ju z koze "deriem"...... cela bytovka sa pozera, tak radsej ani neriskujem a sme len dnu 😠 😠 😠 u som skusila aj sportovy, ze by lepsie videla ale nepomohlo ☹ ☹ ☹ tak musime pockat, nech trochu zas podrastie a snad sa to zmeni a budeme sa chodit prechadzat 😉 😉 😉
ina cez den chce papat co 2 hodky, malokedy vydrzi 2,5 hodky, taky mamin cecok to je 😀 😀 😀 a v noci sa zas zacala budit 2x, ale aspon hned spi..... tak je to fajn 😀 😀 😀
takto sme si uzivali "spolocne kupanie vo velkej vani" 😀 😀 😀

haniula
25. apr 2011

@neposedna krásné!!! my si takhle užíváme taky!!!

neposedna
25. apr 2011

@haniula my len obcas, ale stoji to za to!!!!

haniula
25. apr 2011

@neposedna my taky jen občas a je to úžasné!!! už se těším na koupák!!

neposedna
25. apr 2011

@haniula presne tak!!!!

zuzik28
25. apr 2011

Ahoj holky, tak jak jste prožily Velikonoce? Doufám, že si všechny můžete sednout 😀 😀
Já jsem včera neměla co dělat tak jsem Kristýnce zkusila uháčkovat čepičku. Je to můj první pokus, ale myslím, že dobrý 😉

ellahop
25. apr 2011

dievcata aky typ vam dam..dnes som malemu dala kusok baliaceho sustiaceho papiera... jaka zabava.... vydrzal sa s nim hrat asi pol hodinu.. aj sa mu ho podarilo roztrhnut.. 🙂

haniula
25. apr 2011

@zuzik28 ahoj!! zadek v poho, nedostala jsem letos!! takovou čepičku budu mít taky, sesstřenka háčkuje!! je nádherná!!! jen tak dál, maminko!!!

maova
25. apr 2011

Ahoj holky, už jsme zase doma 🙂 Doufám, že jste si všechny užily krásné Velikonoce 🙂 My jsme byli na té chatě a ta je na vesnici, takže tam chodí pořád koledníci a tak, takže to bylo úplně úžasný a Neluška byla hodná, takže úplně super 🙂