Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@monik1 Dakujeme...🙂 U nas ma Alexandra meniny 2.1., takze chudatko ma v jednej kope Vianoce, o chvilu meniny a na konci januara aj narodeniny...🙂 K tym zubkom, ja zasa tiez Saske skusam a mam pocit, ze jej vystupuju horne jednicky...tam ma uz trosku navrete dasienka, dolu vobec....a nemaju najprv rast spodne? Ci to kazdemu inak? 🙂
@maova No poviem ti, pri kupe kocika som chcela presne taky aky mame, ale ked niekam ideme, je to hrozne. A v lete chceme ist do Tatier a teda fakt netusim, kam dame batozinu...☹ K tomu kupaniu, neviem ci je vhodne ci nevhodne velka vana, ale uz rozmyslam, ze to skusime aj my o nejaky ten tyzden. Skusime a uvidime. 🙂 Mozno sa zapaci, mozno nie...🙂 Vam sa kocik vojde do fabie cely???? Tak to je parada.....🙂
@monik1 No kombi prave nemame...☹ A tiez vsimam, ze vacsinou sme tu uz len po veceroch...🙂 Cez den je menej a menej casu...🙂
teda to zas bylo uspávání,snad to nebude pokračovat
@kamusek no po treťom mesiaci by mali priberať tak 150g týždenne 😒
@kostri ako by ich jedna mater mala 😀
@ajkalc a koľko ti spapá naraz z kupovanej napr.zeleninky ??? mne od Hamé asi pol pohára Maximko je šikuliak 😉
@neposedna škoda že nemáme vaňu 😀
@zuzik28 je krásna presne takú chcem kupiť ale takú malinkú nemajú 😠
@ellahop hehe vyskúšam 😀
@maova úžasný fotečky 🙂 Jinak mi pořád koupeme ve vaničce.
@markysek2 krásný koledníček 🙂
@monik1 Moni, úžasný fotky, Dominiček byl krásný koledníček 🙂 My jsme zkoušeli narvat X-lander do táty fabie, ale nepodařilo se nám to 😒 Pak mi říkala jedna známá, že když se sundají kolečka, tak se tam vejde. Tak to zkusíme příště. Právě přemýšlíme, že koupíme auto, protože bez něho se teď nikam s malým nedostaneme a bude to určitě kombik.
Jak tady čtu, tak už se většině miminek začínají klubat zoubky, tak mi zatím nic, žádný náznak, ale do pusinky si taky strká vše a nejraději samozřejmě ruce. A jak u toho mlaská 😀
@misha8 no ja sem chutnala tu mrkev z te sklenicky a jako vubec mi to nechutnalo.zemak ten budu delat domaci a potom uz asi tak vse budu delat doma,ale cekam az mi vyroste moje mrkvicka.ikdyz po dnesnim krupobiti bude asi po urode
holky uz se vam deticky pritahuji kdyz je chytnete za rucicky??
Ahoj maminky, můžu se k vám přidat? Taky mám doma ledňáčka. Občas k vám nakouknu, ale zatím jsem nepřispěla.
@misag23 mám taky x-lander a do auta (máme krátkou felicii a manža služebního superba) musím zadní kolečka sundat, ale je to otázka pár vteřin.
@sjussi Kryštof už to občas zkouší, když ho mám položeného na nohách proti sobě, ale Dr. říkala, že ho v tom podporovat moc nemáme.

držel tatar pěkně, ale když došlo na focení tak ššup s ním do pusy a ne a ne ho přesvědčit, že to tam nepatří tak jsem ho rychle vyfotila a to že si to strká do pusy překousla...aby měl památku na první velikonoce:o)))