icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

kostri
25. apr 2011

@kamusek a kolko este Um vypije po nakojeni?
@haniula davas kazdy den tu chamomilu na zubky?zajtra ju pojdem kupit do lekarne,bo dnesny den bol des ☹
@skubanekka ano,to spi vo vajicku,uz som nevedela,kde ju mam dat spat,co mi nikde spat nechce 😕 a spala tam 25minut 🙄 😅 este ze som ju stihla odfotit 😀 a dakujem za pochvalu mojich sleciniek 😵
ja si myslim,ze prikrmovat netreba,kym pribera,ked aj 50gr tyzdenne..keby nepriberala,alebo chudla,bolo by to horsie
@neposedna jeditinko jake brusisko ma mala 😀 😀 😀 😵 zlatulinka je,jak by som ju vybozkavala,kuratenko malinke 😵 😵 😵 sikulka 😵 no poviem ti,ze zuzanka naposledy pekne v kociku zaspala stvrtok 🙄 to som normale cumela,len tak sa na nas divala a zaspala,bez hupania!-s dudlikom samozrejme.a poobede tiez.spala sice len pol hodku ale to zaspavanie ma tak potesillo,ze huraaaaaa-no a to mi asi chcela len radost spravit na jeden den,lebo odvtedy,len reve a reve v tom kociku a neska co robila,ani sa nepytaj,tri krat som ju musela vybrat z kocika ,kym zaspala ☹ skusala som ju dat aj na prsko ,ze by si potiahla,ale ona je od asi druheho mesiaca tak,ze ju to prsko neukludni,ked chce spat ☹ skoda ☹
@haniula nemozem si teraz pustit to prdenie 😀 lebo mala tu vedla spi,nechcem ju zobudit,ale nenecham si to ujst 😉 jasica jedna pojasena 😵
@zuzik28 no super capica 🙂 ja som hanke uhackovala dve take,tento rok uz budu pre zuzanku 🙂 mala je krasna 😵u nas sibaci neboli 😉
@ellahop sustiaci papier vyskusame 😉 pisem si do notiska 🙂
@maova parada,ze ste si dobre uzili!a jak ste sa nakonec pobalili? 😨 😀

markysek2
25. apr 2011

@haniula když jsi to tak nakousla...náš je taky vodomil nad koupákem jsem přemýšlela, ale myslela jsem že na to budem ještě malý, nebo myslíš že by to šlo...spíš jsem zvažovala vaničku na dvůr, ale to jen v případě že by jsme už seděli sami

sirael
25. apr 2011

@kamusek @kostri @haniula @skubanekka Dakujeme ku gratulaciam...🙂 Leti to neskutocne ☹

haniula
25. apr 2011

@markysek2 malé bude v červenci 7 měsíců... takže nám nebrání nic... už mám ten kruh se sedátkem od sestřenky...

haniula
25. apr 2011

@kostri každý den ne, ale budu muset začít... dnes to bylo opět na vraždu!!!

haniula
25. apr 2011

@sirael mi nemluv!! jí už bude 5 měsíců 😲 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maova
25. apr 2011

@kostri docela dobře, ani nám nic nechybělo 😀 Teda až na bodýčka s dlouhým rukávem, ty by byly dobrý ještě tak dvě, nějak jsem myslela, že bude teplej. Nakonec jsme si udělali seznam na papír a jak nás něco napadlo, hned jsme to tam připsali a teď ho tady mám položený, jen ho přepíšu na PC a budeme vždycky odškrtávat, ať máme všechno 🙂 Akorát narvat to všechno do auta, to bylo trochu horší. Ale zpátky už to šlo, nějaké věci jsme si na chatě nechali, takže jsme jeli s míň věcma 🙂

maova
25. apr 2011

A ukážu vám našeho Nelouška vyfoceného od fotografky 🙂
Jedna culící 🙂

markysek2
25. apr 2011

náš malý koledník a poslední fotka u babičky před odjezdem

haniula
25. apr 2011

@maova jééééé!! ta je nádherná!!!!!

maova
25. apr 2011

a jedna šibalka 😀

haniula
25. apr 2011

@markysek2 karabáč mu chutná 😀!! je krásný!!

haniula
25. apr 2011

@maova ještě lepší!!!

sirael
25. apr 2011

@haniula A to ako sa Marketke podarilo s tou pusinkou? 🙂 Nadhera.... 😀 😀 😀
@kostri Krasne babulky...😀
@neposedna To spi vonku tebe v naruci? Krasna je...🙂 A ako sa jej pacilo kupsanie vo velkej vani?
@zuzik28 To si sama hackovala? Tak to klobuk dolu...nadherna capicka....🙂

maova
25. apr 2011

@haniula děkujeme 🙂

maova
25. apr 2011

A holky, vy už koupete děti ve velké vaně? Nebo ještě ve vaničce?

maova
25. apr 2011

@zuzik28 šikulka, krásná čepička 😵 Taky se na nějakou jarní chystám, ale nejdřív bych potřebovala zajít pro vlnu.

maova
25. apr 2011

@kostri krásný holky 😵 A jak jsou si podobný 🙂

maova
25. apr 2011

@markysek2 nejhezčí koledník 😵

sirael
25. apr 2011

@maova Nadherna Nelinka...🙂
@markysek2 Nadherny je...🙂 A tusim skusal, ako chuti korbac, ze? 🙂
@haniula Boze ze 5 mesiacov!!! Neskutocne......🙂

Baby a ked cestujete autom, vam sa zmesti cely kocik do kufra? Lebo nam nie, co je uplne na prd, zmesti sa nam tam len ten spodok a cela vanicka si troni na prednom sedadle....☹ A neviem si predstavit, ze by sme niekam cestovali, kam by sme veci dali...☹ Mame Nissan Almeru, nikdy sa mi nezdalo, ze by to auto malo taky maly kufor, ale ako vidim, tak asi ma....☹

sirael
25. apr 2011

@maova My kupeme zatial len vo vanicke, ale uz by tam najradsej plavala...🙂

monik1
25. apr 2011

@kostri krásné holčičky, jsou si podobné 😵
@zuzik28 no teda, ty se stíháš při dvou dětech nudit, jo? 😀 krásná čepička 😉
@maova krásná Nelinka, hotová modelka 😵
@markysek2 No Kubík je nádherný koledník 😵
@haniula hezoučké fotky z výletu 😉
No prostě ty naše dětičky (prosincátka a ledňátka) jsou úžasné 😵 😵 😵

Holky, je možné, že u nás bude první zoubek špičák?? Přeci první rostou jedničky a dvojky, ne? Já jsem mu při koupání šáhla do pusiny a zdá se mi, že jsem cítila ten špičák přes dásničko, ještě to není prořezané, ale něco jsem tam cítila, ale na 100% to nejde říct, nedá si tam šáhnout... To by vysvětlovalo to jeho slintání a cpaní si všeho možného do pusiny a taky ten jeho neklid a to, že pořád chce prso a je víc uplakaný - přičítala jsem to tříměsíčnímu spurtíku, tak teď nevím jestli je to ten zoubek nebo spurtík 😕

monik1
25. apr 2011

@sirael Gratuluju Sašce k čtvrtročku, u nás (v ČR) měla Alexandra v týdnu svátek, u vás taky?? 😉

maova
25. apr 2011

@sirael my jsme kvuli tomu koupili Bugaboo, protože já jsem malá a taky aby se nám vešel do kufru. Hlavně jsem teda chtěla nějaký nejhlehčí kočárek. Takže do kufru se vejde celý, ale zabere úplně celý kufr.

maova
25. apr 2011

@sirael Nelinka právě hrozně kope a začíná se pak bouchat hlavičkou o vaničku. Ale nevím, jestli ještě není malá na velkou vanu, jestli už je to pro tak malé děti vhodné?

@monik1 já vůbec netuším, jak to s těma zoubkama je, ale myslím, že je kldině možné, že vyroste první jakýkoliv 😉

monik1
25. apr 2011

@sirael Na kočárek to chce kombika, my máme octavku kombika a tam se to vleze v pohodě, za to do fabie vůbec 😝
Tak jsme se tu zas všecky slezly večer, co? když prcci zalehli 😀 😀

haniula
25. apr 2011

@sirael že jo! strašně to letí!!!!! se musíš zeptat jí, jak to udělala 😀
@maova není zač!!!!
@monik1 děkujeme!!!!!!!!

haniula
25. apr 2011

@monik1 jestli budeš chtít, tak 7.5. na dětském ranči v Hlučíně... zeptám se ještě verči84, jestli bud echtít přijet taky... budou tam westernové závody, takže se pobavíme a ještě si pokecáme!! co ty na to?? můžem se sejít i jinde...

maova
25. apr 2011

@monik1 my máme právě fabii, a je tam ten kočárek tak tak, ale vejde se 🙂

maova
25. apr 2011

A je tu holky někdo z Prahy? 😉