Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@kamusek @kostri @haniula @skubanekka Dakujeme ku gratulaciam...🙂 Leti to neskutocne ☹
@kostri docela dobře, ani nám nic nechybělo 😀 Teda až na bodýčka s dlouhým rukávem, ty by byly dobrý ještě tak dvě, nějak jsem myslela, že bude teplej. Nakonec jsme si udělali seznam na papír a jak nás něco napadlo, hned jsme to tam připsali a teď ho tady mám položený, jen ho přepíšu na PC a budeme vždycky odškrtávat, ať máme všechno 🙂 Akorát narvat to všechno do auta, to bylo trochu horší. Ale zpátky už to šlo, nějaké věci jsme si na chatě nechali, takže jsme jeli s míň věcma 🙂
A holky, vy už koupete děti ve velké vaně? Nebo ještě ve vaničce?
@maova Nadherna Nelinka...🙂
@markysek2 Nadherny je...🙂 A tusim skusal, ako chuti korbac, ze? 🙂
@haniula Boze ze 5 mesiacov!!! Neskutocne......🙂
Baby a ked cestujete autom, vam sa zmesti cely kocik do kufra? Lebo nam nie, co je uplne na prd, zmesti sa nam tam len ten spodok a cela vanicka si troni na prednom sedadle....☹ A neviem si predstavit, ze by sme niekam cestovali, kam by sme veci dali...☹ Mame Nissan Almeru, nikdy sa mi nezdalo, ze by to auto malo taky maly kufor, ale ako vidim, tak asi ma....☹
@kostri krásné holčičky, jsou si podobné 😵
@zuzik28 no teda, ty se stíháš při dvou dětech nudit, jo? 😀 krásná čepička 😉
@maova krásná Nelinka, hotová modelka 😵
@markysek2 No Kubík je nádherný koledník 😵
@haniula hezoučké fotky z výletu 😉
No prostě ty naše dětičky (prosincátka a ledňátka) jsou úžasné 😵 😵 😵
Holky, je možné, že u nás bude první zoubek špičák?? Přeci první rostou jedničky a dvojky, ne? Já jsem mu při koupání šáhla do pusiny a zdá se mi, že jsem cítila ten špičák přes dásničko, ještě to není prořezané, ale něco jsem tam cítila, ale na 100% to nejde říct, nedá si tam šáhnout... To by vysvětlovalo to jeho slintání a cpaní si všeho možného do pusiny a taky ten jeho neklid a to, že pořád chce prso a je víc uplakaný - přičítala jsem to tříměsíčnímu spurtíku, tak teď nevím jestli je to ten zoubek nebo spurtík 😕
A je tu holky někdo z Prahy? 😉

@kamusek a kolko este Um vypije po nakojeni?
@haniula davas kazdy den tu chamomilu na zubky?zajtra ju pojdem kupit do lekarne,bo dnesny den bol des ☹
@skubanekka ano,to spi vo vajicku,uz som nevedela,kde ju mam dat spat,co mi nikde spat nechce 😕 a spala tam 25minut 🙄 😅 este ze som ju stihla odfotit 😀 a dakujem za pochvalu mojich sleciniek 😵
ja si myslim,ze prikrmovat netreba,kym pribera,ked aj 50gr tyzdenne..keby nepriberala,alebo chudla,bolo by to horsie
@neposedna jeditinko jake brusisko ma mala 😀 😀 😀 😵 zlatulinka je,jak by som ju vybozkavala,kuratenko malinke 😵 😵 😵 sikulka 😵 no poviem ti,ze zuzanka naposledy pekne v kociku zaspala stvrtok 🙄 to som normale cumela,len tak sa na nas divala a zaspala,bez hupania!-s dudlikom samozrejme.a poobede tiez.spala sice len pol hodku ale to zaspavanie ma tak potesillo,ze huraaaaaa-no a to mi asi chcela len radost spravit na jeden den,lebo odvtedy,len reve a reve v tom kociku a neska co robila,ani sa nepytaj,tri krat som ju musela vybrat z kocika ,kym zaspala ☹ skusala som ju dat aj na prsko ,ze by si potiahla,ale ona je od asi druheho mesiaca tak,ze ju to prsko neukludni,ked chce spat ☹ skoda ☹
@haniula nemozem si teraz pustit to prdenie 😀 lebo mala tu vedla spi,nechcem ju zobudit,ale nenecham si to ujst 😉 jasica jedna pojasena 😵
@zuzik28 no super capica 🙂 ja som hanke uhackovala dve take,tento rok uz budu pre zuzanku 🙂 mala je krasna 😵u nas sibaci neboli 😉
@ellahop sustiaci papier vyskusame 😉 pisem si do notiska 🙂
@maova parada,ze ste si dobre uzili!a jak ste sa nakonec pobalili? 😨 😀