icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

markysek2
25. apr 2011

držel tatar pěkně, ale když došlo na focení tak ššup s ním do pusy a ne a ne ho přesvědčit, že to tam nepatří tak jsem ho rychle vyfotila a to že si to strká do pusy překousla...aby měl památku na první velikonoce:o)))

haniula
25. apr 2011

@markysek2 já zas viděla v Novém Jičíne strom s vajíčkama, tak šup pod něj a tatko foť!! aspoň má první fotku z Velikonoc 😀

sirael
25. apr 2011

@monik1 Dakujeme...🙂 U nas ma Alexandra meniny 2.1., takze chudatko ma v jednej kope Vianoce, o chvilu meniny a na konci januara aj narodeniny...🙂 K tym zubkom, ja zasa tiez Saske skusam a mam pocit, ze jej vystupuju horne jednicky...tam ma uz trosku navrete dasienka, dolu vobec....a nemaju najprv rast spodne? Ci to kazdemu inak? 🙂
@maova No poviem ti, pri kupe kocika som chcela presne taky aky mame, ale ked niekam ideme, je to hrozne. A v lete chceme ist do Tatier a teda fakt netusim, kam dame batozinu...☹ K tomu kupaniu, neviem ci je vhodne ci nevhodne velka vana, ale uz rozmyslam, ze to skusime aj my o nejaky ten tyzden. Skusime a uvidime. 🙂 Mozno sa zapaci, mozno nie...🙂 Vam sa kocik vojde do fabie cely???? Tak to je parada.....🙂
@monik1 No kombi prave nemame...☹ A tiez vsimam, ze vacsinou sme tu uz len po veceroch...🙂 Cez den je menej a menej casu...🙂

sirael
25. apr 2011

Nasa Sasenka, ked ju ocino vysibal a mala pripravene krasne vajicka v kosicku a takto sa nam Saska od vcera otaca stale na bok a uz by rada aj na brusko, ale nevie, co s tou pravou rucickou, ktora jej tam zavadzia...🙂

maova
25. apr 2011

@sirael a jaký máte kočárek? Nám se tam fakt vejde celý, ale pak už další věci skládáme na něj a tak různě kolem dokola a hodně věcí je na předním sedadle.
Tý jo a Sašenka se takhle hezky otáčí 😵 To Neluš zatím vůbec. Ale i tak každý den vidím pokroky 🙂

lavazza
25. apr 2011

teda to zas bylo uspávání,snad to nebude pokračovat

haniula
25. apr 2011

@sirael týýý brdo!! ta je šikovná!! my furt zatím nic!!!!

sirael
25. apr 2011

@maova Mame Baby Smile - a nepride mi az taky velky, ale asi mame maly kufor...🙂 No to od vcera - sme boli u nasich a zrazu mama na mna krici nech pribehnem a Saska na boku...🙂 A odvtecy mam problem ju aj prebalit, co sa mi stale vrti na stranu...🙂

sirael
25. apr 2011

@haniula Dakujeme...🙂 🙂 Neboj, aj to pride - uvidis - tak ako aj my, z nicoho nic...🙂

haniula
25. apr 2011

@sirael to doufám!! příští týden má 5 měsíců, tak by měla začít už konečně!!!

sirael
25. apr 2011

@haniula Sa jej nechce - ale ved vidis co dokaze...🙂 Prdi pusinkou, to nedokaze len tak hoc kto...🙂

haniula
25. apr 2011

@sirael mi radši ani nemluv!! dneska tu bublala jak bublifuk!!! normálně bych moji mamku kopla!!!! takové kraviny ji učí!!!!

misha8
25. apr 2011

@monik1 ono to netrvá dlho ale ten plač počuvať aj tri minuty je strašne moc ☹ ☹ ☹ a trikrát denne s nou bojujem aby som ju v tej správnej polohe udržala 😖 😖

sirael
25. apr 2011

@haniula Ale prosim ta, ved to bolo krasnucke....🙂 A ten usmev, uzasny....😀 😀

haniula
25. apr 2011

@sirael krásňučké to je, ale ona je pak celá poslintaná a mokrá!! kravinky se naučí rychle, ale pořádně se otáčet to ne!! 😀

misha8
25. apr 2011

@sjussi ja davam tiež zatiaľ všetko hotové kupované ale už som zistila ten zemiak bol strašne hustý tak preto ho nechcela , mrkvička, brokolička chutila teraz som kupila karfiol s mrkvičkou 😉
@sirael gratulujeme 😵

misha8
25. apr 2011

@kamusek no po treťom mesiaci by mali priberať tak 150g týždenne 😒
@kostri ako by ich jedna mater mala 😀
@ajkalc a koľko ti spapá naraz z kupovanej napr.zeleninky ??? mne od Hamé asi pol pohára Maximko je šikuliak 😉
@neposedna škoda že nemáme vaňu 😀
@zuzik28 je krásna presne takú chcem kupiť ale takú malinkú nemajú 😠
@ellahop hehe vyskúšam 😀

misha8
25. apr 2011

@maova krásna babuľka 🙂
@markysek2 je zlatunký aj my sme chceli Jakubka a máme Laurinku 😀

maova
25. apr 2011

@sirael a od teď už jí musíš pořád hlídat, aby se ti nějak neotočila a nespadla co 😉 Dokud ta miminka leží, je to pohoda, teď nám to teprve začne 😀

@misha8 děkuju 🙂

misag23
25. apr 2011

@maova úžasný fotečky 🙂 Jinak mi pořád koupeme ve vaničce.
@markysek2 krásný koledníček 🙂
@monik1 Moni, úžasný fotky, Dominiček byl krásný koledníček 🙂 My jsme zkoušeli narvat X-lander do táty fabie, ale nepodařilo se nám to 😒 Pak mi říkala jedna známá, že když se sundají kolečka, tak se tam vejde. Tak to zkusíme příště. Právě přemýšlíme, že koupíme auto, protože bez něho se teď nikam s malým nedostaneme a bude to určitě kombik.
Jak tady čtu, tak už se většině miminek začínají klubat zoubky, tak mi zatím nic, žádný náznak, ale do pusinky si taky strká vše a nejraději samozřejmě ruce. A jak u toho mlaská 😀

sjussi
25. apr 2011

@misha8 no ja sem chutnala tu mrkev z te sklenicky a jako vubec mi to nechutnalo.zemak ten budu delat domaci a potom uz asi tak vse budu delat doma,ale cekam az mi vyroste moje mrkvicka.ikdyz po dnesnim krupobiti bude asi po urode

holky uz se vam deticky pritahuji kdyz je chytnete za rucicky??

misag23
25. apr 2011

Náš koledníček 😀

ivkaj
25. apr 2011

Ahoj maminky, můžu se k vám přidat? Taky mám doma ledňáčka. Občas k vám nakouknu, ale zatím jsem nepřispěla.

@misag23 mám taky x-lander a do auta (máme krátkou felicii a manža služebního superba) musím zadní kolečka sundat, ale je to otázka pár vteřin.

@sjussi Kryštof už to občas zkouší, když ho mám položeného na nohách proti sobě, ale Dr. říkala, že ho v tom podporovat moc nemáme.

markysek2
25. apr 2011

@misag23 taky krásný...moje máma si sice tukala na čelo jestli 3měsíční kluk musí mít pomlázku že je na to malý, ale aspon byla sranda

zuzik28
25. apr 2011

@sirael Jo jo...kdysi dávno jako dítě mě to učila babička tak mě teď napadlo to zkusit znovu. A ono to jaksi šlo 😅 Teď zrovna dodělávám další 😀

maova
25. apr 2011

@misag23 krásný koledníček 😵

@sjussi Nelinka se zatím nepřitahuje za ručičky.

@ivkaj ahoj 😉 Vítám tě, já jsem tady teda zatím jen chvilinku 🙂

haniula
26. apr 2011

@sjussi jojo!! přitahuje a snaži se sama sedat, když je na klíně...

@maova cestování s kočárem znám!! my jezdíme všude vlakem nebo busem.... 😠

@ivkaj ahoj!!!! a vítej mezi námí!!!

haniula
26. apr 2011

@misag23 je nádherný!!!!

lavazza
26. apr 2011

@haniula ten náš zas nepase koníky,začne si cucat ruku a nezvedá pak hlavičku,takže u nás obracení nehrozí,ale blbiny to jo

haniula
26. apr 2011

@lavazza tak ty kraviny u nás taky jedou ve velkém... ale aby se konečně v skoro 5 měsících to ani náhodou!!!!! už začínám uvažovat, že ji nechám vyšetřit, jestli je vše v pořádku... uvidíme, co dnes řekne dr...