icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

luuca1
29. apr 2011

@sirael no rozmýšlam nad tým plávaním....

luuca1
29. apr 2011

@misha8 hej aj ja sa veľmi teším, už nech nám robí iba radosť

luuca1
29. apr 2011

@kostri tie najlepšie, veľmi sa teším....

albao
29. apr 2011

@sirael no krasa s tymi hrackami! Teraz sa jej to zapaci a nic nebude chciet pustit 😀 😀 😀
To vies, 200 eur - body, dupky, kabatik, ziapocka, puncosky, ... kupila som jej aj prve rifle a nejake pyzamka. Doteraz som jej pyzamko nedavala, lebo aj tak som ju denne obliekala do cisteho aspon raz. Ale uz je myslim dost velka, aby sme aj na noc davali ine oblecenie - pyzamko ako znak "ide sa spinkat". No a nejak sa mi to nazbieralo 😅 Este som kupila hrncek, lebo z flasky Hanka nevie pit, nejake podbradniky ... sama neviem, kam sa tie peniakzy rozkotulali, ale mame skrinu peknuckych veci 😅 😝

albao
29. apr 2011

@haniula no presne, tie velkosti su uplne zavadzajuce. Hanka este doteraz nosila jedno krasne body cislo 56 😀 A zase ine velkost 68 su jej male. Je to cele nejake divne cislovanie, neda sa na to spolahnut.

ellahop
29. apr 2011

@ajkalc ja som neplakala ale zimomriavky boli,,, krasne to bolo a tie stromy na jej poziadanie v tom opatstve. a ked sa stretli s vilkom,,, no super... a velmi pekna nevesticka...

ajkalc
29. apr 2011

@kostri asi este ostalo kus z tych hormonov 😀 😀 dojalo ma,ked isla Kata a švagor sa obzrel. Vilo sa nemohol,lebo mu to protokol nedovolil.a Henry mu povedal,ze je Kata krasna,tak nevydrzal a kukol sa aj on skor,ako mohol 🙂 🙂 a ten chlapcensky zbor krasne spieval.a ako si ich tam vsetci uctievaju.u nas vsetci na vsetko a na vsetkych len nadavaju.a Kuko si vybral odbor animator volneho casu. krasna praca.a ma siroke vyuzitie.a potom sa da pokracovat aj na vysokej skole.on je totiz dysgrafik,dyskalkulik,dysortografik,dyslektik.tak si nemoze vyberat nic,kde je matika a gramatika.on sa moze venovat len tomu,kde je to o talente a nie o osnovach 😝 😝

ajkalc
29. apr 2011

@sirael on mi negrckal skoro nikdy.o mal skryty reflux.a kedze ani nepapa vela,tak ani nehrozi,zeby sa obzral.lebo vtedy sa stane,ze sa deticky dogrckaju.flasky pouzivame len avent,aj cumle do nich.takze sa ani vzduchu nenachltal

ajkalc
29. apr 2011

@ellahop veru,to stretnutie bolo najkrajsie.a tie charitativne svadobne dary.super napad od nich

kostri
29. apr 2011

@ajkalc prepac,som nejako mimo..musim si nastudovat vsetky tie dys..co si napisala 😒 😔

kostri
29. apr 2011

@sirael tesime sa s vami 😵
@haniula ze 4hodiny???no moje nervy.zuzka dnes tych 15minut,potom od 12:40do 13:05 trochu cucla cecik,zas som ju dala do kocika,spala do 14:30ale raz som jej davala cumel,ked jej vypadol,zobudila sa,potom uz ked jej vypadol,tak spala dalej..markis zaspava s dudlikom?ja neviem,tie zubale,to je jedna katastrofa 😒citala si IP?ohladne tych homeopatik?
@albao jako dobre ze ti tak pekne spinka..a zuzka preco nie? 😔
@sirael hrozne dni mame aj my,veru..a nehadz mi tu chvaly,sak spysniem 😕 😅 😀 😵

ellahop
29. apr 2011

@ajkalc a aj to aky boli roztomili ked sa bozkavali na tom balkone... celkovo som to zrala... 😉

sirael
29. apr 2011

@luuca1 Aj ja chcem zacat s malou chodit plavat, ale az od 6.mesiaca......tak uvidime, ci sa k tomu dokopem vobec, lebo nemame to blizko, tak uvidime...🙂
@albao Tak zasa ale super si nakupila...🙂 Ja radsej nakupujem po kuskoch, lebo 200eur naraz by velmi chybalo...☹ Juj ale vidim, ze ani ty si nedavala pyzamka....ani ja nedavam, po kupani ju obleciem a ak sa nezakycka od niecoho tak je v tom vlastne do kupania, ale uz aj ja rozmyslam, ze pojdem kupit pyzamka, nech tiez vie, ze pyzamko patri k spanku...🙂
@kostri Ale prosim ta, malo chvaly na spysnenie...🙂 Jaaaaaaj, dnes to chvala bohu aspon do polnoci skoncilo...☹ Ale fakt uz staci. Ked bude zasa noc taka ako dve posledne a zajtrajsok taky ako dnesok a vcerajsok, tak ma uz fakt porazi....🙂 Ale zasa ked sa usmeju, vyskeria na nas, tak je to uuuuzasne....🙂

misag23
29. apr 2011

@markysek2 Tak my máme těch dávek za den většinou 7, ale dneska jich bylo 9 😠 Teď jsem to počítala a vypil asi o 100 ml víc, než by měl. Teda pokud počítám 150ml na kg, což se většinou uvádí. Dávala jsem mu buď 90 nebo 120 ml. I když mu dám víc, tak delší dobu nevydrží. Dneska přes den jsme krmili skoro po dvou hodinách. Možná to bude spurtík - zítra nám budou 3 měsíce. Ten v šesti týdnech jsme neměli, tak si to teď užijeme ☹ Nevím, kolik maximálně může za den vypít, jsme na UM, ale trápit hlady ho nenechám. S příkrmama bych taky chtěla začít od ukončeného 4. měsíce, tak nás to čeká za měsíc.

janula13
29. apr 2011

@haniula @maova @kostri no som tu po velkej noci a teda napad s mikrobusom nebol zly🙂cestovali sme tak ze som mala nohy v tureckom sede, lebo mi zavadzala cestovna postielka, sama sacudujem ako sme sa pomestili, mame citoen xaru picasso...kupili smeho ked sme este netusili ze rz budeme mat dvojicky a potom dalsie babo🙂))
@kostri no vae hlasky s Haniulou ma fakt sem tam dostanu 😀 😀 😀 ja "dobru noc" ani nepouzivam🙂 dnes mi chudak zaspal v postielke nenajedeny, kym cakal kym zarobim mlieko lezkal tam a si si myslel ze uz ma spat, takzaspal, tak som musla zobudit vycisttit frnak a nakrmita potom zaspal pod kolotocom, esteze toto funguje, polozim a zaspi, minimalne pridem ked mrnka ze vypadol dudela a zaspinka do 5 min vacsinou, dvojicky take dobre neboli, tam sme si to odmakalai..
Inak prichadzam asi omlieko , malinko ide v noci este stale len kojim, ale cez den sa uz ani prisat nechce a ked chcem odstriekat tak nic..no jo, pokaslala som to asi prikrmami alebo by sa to mozno stalo aj tak, ktovie, estesa snazim, mozno to nastartujem odstriekavanim aspon..
inak aj simo si drzi flasku, ked je prazdnejsia pekne sam🙂ale neprevaluje sa este, len zacal dvihat nozky vysokoooo a zacal sa mi posuvat v postielke🙂
@kostri krasne zubadlo mas doma🙂))simo mi inak strajkoval na velku noc u mamy zacal spavat len po hodinke ani nie a ked sme sa vratili tak zase pekne taka 2-3 hodky, esteze tak rozbilo ho to tam, ale tam mi zase spal lepsie v noci kazdu noc do 4 rana...a v pondelok dokonca do 6 rana...ale da sa, vylepsime to nejak, ved dvojky mi doteraz neprespia a to budu mat 2 roky...nemoze mat vsetko..
a ked sa bavite o malovani, ja sa tiez musim, nie som nijaka krasavica,a le vravim si ze nech nevypadam ako troska len zato ze mam 3 deti, tak zakladny nater dam, spiralu, licka a ide sa a hned sa da na mna kukat troska🙂a kazde rano si umyvam vlasy, kym simo spi a dvojky sa zabavaju nejak...machlim sa az na obed kym spia vsetci, doobeda j tak nestiham ist von kym vsetkych ogabem a vzdy ma nejaka robota caka a keby sa predsa len vychystame, tak simo spi na balkone uz...

janula13
29. apr 2011

babule ja vobec nesledujem tabulky kolko by mal a kolko papa, dam kolko chce a kedy chce, papa po 3 hodkach, nakojim ak dovoli a potom si da 120-150 niekedy ked je velmi hladny alebo papa po 4hodkach....ale dnes mi to pri grgani tak vyhgrcol na sedacku cez plece mi to letelo ako z hadice 😀 esteze mame deky na sedacke🙂prepapal sa asi a strasne silno grgol chlapisko jeden tucny🙂

janula13
29. apr 2011

jaaj a neda mi to, takto si obzeral u babky bratov ked boli v jeho veku🙂 a taketo dve brady mame🙂

janula13
29. apr 2011

jaj a este ma napadlo aj ja konecne prezliekam na den a noc, uz sa mi chce🙂

maova
29. apr 2011

@janula13 obdivuju, že jste to cestování takhle zvládli 🙂 A prosím tě, jak to řešíte s těma kočárkama? Máte jeden pro trojčata? Nebo nějak jinak, co když chceš vzít všechny tři děti najednou ven? Nějak si to neumím představit 😉
A náš Neloušek má taky takovéhle dvě brady 😀

ivkaj
29. apr 2011

Ahojte, teda vy jste toho popsaly;o)

Dneska jsem měla takovou radost, když se mi Kryštof přetočil z břiška na záda a teta na cvičení mě vyvedla z omylu, že to je jen řízený pád 😅 Ale ukázala nám jak nacvičovat přetáčení na bříško, tak budeme i trénovat. A kdyby ste slyšely jak při cvičení na míči mrňous funěl, strčil by do kapsy i ježka 🙂

Uspáváte mimča nějak speciálně i přes den? Večer se nakojí a usne hned, ale přes den ne a ne pořádně zabrat a pak je z toho nervózní a brečí.

maova
29. apr 2011

@ivkaj Nelinka přes den při usínání tak jakoby nadává a pobrekává, ale pak usne. Netrvá to dlouho a vždycky jí jen zajdu vrátit několikrát dudlíka do pusy. A v kočárku usne teda i bez dudlíku 🙂, ale s dudlíkem je to rychlejší 🙂 Takže nic speciálního. Jen někdy, když je hodně nešťastná z toho, že nemůže usnout, tak jí dám dlaň na tvář a prstem jí jemně hladím obočí a to jí uspává 🙂

maova
29. apr 2011

@ivkaj a můžeš nám nějak popsat to nacvičování k přetáčení na bříško prosím? 🙂

sirael
29. apr 2011

@misag23 To ste na tom tak ako aj my...🙂 Tiez myslim, ze mame spurtik, lebo behom tyzdna Saska dennu davku UM zvysila z 500ml na 700-800...🙂
@janula13 Jeeejo, ten je nadherny...🙂

sirael
29. apr 2011

@ivkaj Moj sposob uspavania malej cez den je - natrasanie v kociku do zblbnutia...☹ po hodine natrasanie sa po pol hodine aj tak zobudi, takze takto vyzera momentalne posledne dva dni nase spanie cez den...🙂 A si sa nepytala ci sa mozu alebo maju alebo zasa nesmu pritahovat za rucicky?
@maova A ty Nelinku cez den davas spinkat do postielky?

cara.m
29. apr 2011

@kostri jj papá, taky jsem se divila. Otvírá hezky pusinku a papká 🙂 Brouček náš malinkatý 😵 Všude píšou, jak kojené děti neonemocní a v případě, že ano, je nemoc lehčího charakteru. Tak pokud to tak je, tak si nedovedu představit, jak to vypadá v plné síle. Protože teď to bylo šílené. A fakt jsem zvědavá, co to bylo.

janula13
29. apr 2011

@maova riesim to takto,....vid foto, ale popravde nechodim sama bola som asi 2x len pri baraku to bol simo v kociku -mono a malimi ho tlacili🙂ale na foto sme boli na vylete a tato sa simo nosil, teda prespal to, paci sa u v tom🙂ale keby idem sama, tak on uz skor do nosica, nepaci sa mu v kociku ked nespi, v nosici sa mu paci a zaspi aj ked nema este spat🙂
@sirael dakujem, to vies pre mna najkrajsi na svete🙂

sirael
29. apr 2011

@janula13 Jasne, sak pre kazdu z nas je to nase diiitko najkrajsie na svete...🙂 No ale super to zvladate...🙂 Krasna rodinka na fotecke...🙂

janula13
29. apr 2011

@ivkaj ivka aj mna by zaujimal ten motivacny navod na pretacanie, ja ho len taham za rucicku niekedy aby sa pretocil...inak tu si motivacne cviky pre jednotlive mesiace...

janula13
29. apr 2011

@sirael dakujem este raz esteze ma nevidis z blizka 😀 presne kazde je pre nas to naj,niekedy sa bojim ze ho rozpucim🙂