icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

lavazza
4. máj 2011

Můžu se zeptat,začly vám padat vlasy?Co na to používáte?Mě teď tak týden,14dní padají dost.Prcek si asi ode mě dost bere.Nikdy sem s tím problém neměla.

sirael
4. máj 2011

@monik1 A s nejakou laktacnou si o tom neskusala hovorit? Mozno by nieco poradila...... Nezavidim takuto situaciu veru......☹ Ale skus niekomu napisat, mozno naozaj poradia.....🙂

sirael
4. máj 2011

@petah82 Dakujeme velmi pekne...🙂
@lavazza Asi dohanal zameskane zo vcerajska...🙂 Super spanok...🙂

lavazza
4. máj 2011

@sirael taky si říkám jestli to doháněl

cara.m
4. máj 2011

Holky co kojíte, jak často vám drobci kakají za den? Adík měl dříve stolici tak 1 týdně, vše vždy spotřeboval. Tak nevím, co je tak normální.

sirael
4. máj 2011

@lavazza Ja zasa teraz nechapem..... 😒 Saska spi na dvore od osmej!!!! Chodim pozerat ci dycha a ona si tam sladko odfukuje....🙂 Asi sa jej dobre spinka, ked nie je vonku teplo...🙂

zuzik28
4. máj 2011

@cara.m Mně malá také kaká tak jednou za týden. Ale někdy se stane, že po tom týdnu pak kaká dva dny po sobě...Ale rozhodně nekaká každý den. Naposledy kakala v sobotu...

cara.m
4. máj 2011

Tak ráno jsem do Adíka odvar ještě dostala ale teď už jen pár lžiček. Řval, prskal to 😒 Se mu nedivím, když už do něj týden pořád něco rvu chudák malý ☹

cara.m
4. máj 2011

@zuzik28 já právě tím, že málo kakal, nevím co je normální. Studovala jsem to na netu a prý i několik stolic za den je ok tak nevím. Doktorka mi včera zase říkala, že to že je stolice zelená až tak nevadí tak já jsem z toho už jelen 😒 Bolesti už totiž Adík nemá, jen kaká no 😒 ale ne moc, má jen takové větší úprdky

monik1
4. máj 2011

@sirael Zítra jdeme na plavání a ta paní pracuje už dlouho s dětmi, tak se s ní o tom zkusím poradit, děkuju 😉
@sjussi Zuzi a máte lepší noci po té kašičce? A jinak jenom kojíš? Zase mám strach, aby nezatvrdnul, aby se pak dobře vykakal 😒
@kamusek No vyspaná nejsem vůbec.. dneska jsem ho uspala v noci dala do postýlky a bylo 2,05 a ve 2,15 byl znovu vzhůru, no mě málem obmylo, fakt děsné noci ☹ Bříško si myslím, že to není.. to pláče jinak.
@lavazza A v lékárně prodávají i takové malé dávky? to by bylo super koupit to takto, protože mi tu ten Nutradefence a Nutrilon stojí ladem a už to je vyhozených 500 Kč ☹ a už to je otevřené přes měsíc a na krabici je napsáno, že se to má do měsíce spotřebovat, takže to ani nikomu nemůžu už dát 😒 Miki ti krásně spinká, šikula, snad k tomu brzy dospějeme i my 😀
A k tomu padání vlasů - mi kadeřnice říkala, že začínají padat hodně tři měsíce po porodu - mi taky padají fakt hooodně, doporučila mi v lékárně koupit šampon Pantenol 😉

sjussi
4. máj 2011

@monik1 tak to nevim,bud se mu to tak samo vekem upravilo anebo tou kasickou,vstava ale podstatne mene,vzdy kolem 00:30-1:30 pak kolem 4 a 6

monik1
4. máj 2011

@cara.m Klári, my jsme jen kojení a kakáme klidně i 3x denně už od narození, on kaká na kojené děcko fakt hodně 😀

cufinka
4. máj 2011

@cara.m my kakáme tak 3.-5krát za den

cara.m
4. máj 2011

@monik1
@cufinka tak teď nevím, jestli už je to ok nebo ne 😀 protože kakáme tak cca 5 x 😀

skubanekka
4. máj 2011

@cara.m mně malá kaká každý den (stále ty vajíčka:o).. někdy, když si já dám ovesnou kaši, tak do 30ti minut kadí ještě jendou, ale to je opravdu jen po té ovesné kaši.., dřív jsme kadili tak 1 za týden, teď už opravdu není dne, kdybychom nekadily... (jsou nám 4 měsíce a týden)

albao
4. máj 2011

@cara.m my sme kakali kazdy den aj 4x, postupne menej a menej, teraz uz len kazdy druhy/treti den.

@lavazza aj mne padaju vlasy a vraj je to po porode normalne. Malo by sa to spravit same, ale kamaratke sa spravili az lysiny 😎 Tak cakam, co mi na hlave ostane 😅 😀

albao
4. máj 2011

@cara.m a zelene u dojceneho pokial viem znaci, ze papa vela predneho mlieka a malo zadneho. Nechas ho vypit cely prsnik?

albao
4. máj 2011

A konecne druhe ockovanie za nami a reakcia bola lepsia ako minule - vtedy pistala strachom a nedala sa utisit. Tentoraz si zapistala, poplakala, pomojkali sme a bolo dobre 😵 Musim Hanku pochvalit, bola statocna 😵

sjussi
4. máj 2011

@cara.m my kakame jak kdy,nekdy 1x denne jindy 1x za 2-3 dny

sjussi
4. máj 2011

@albao sikulka

cara.m
4. máj 2011

@albao gratuluji hrdince 🙂 😉
právě že vypije, takže to bude asi ten případ, jak říkala doktorce, že to značí, že nějaké špatné bakterie či viry v tom střevě má. Ale vypadá to dneska stále lépe, ale nechci to zakřiknout

cufinka
4. máj 2011

@cara.m Klárko já si myslím že je to určo dobré! Malá má takové ty míchané vajíčka -a když kaká jen jednou za den tak to druhej den dožene a pořádně 😀 😀 😀

albao
4. máj 2011

@sjussi
@cara.m odkážem Hanke gratulácie, hádam nespyšnie 😀

@cara.m no možno práve tá ryža to správne prečistí. A v MM sú tie prebiotiká a probiotiká, takže by sa mikroflóra mala sama napraviť. Alebo potom ešte skúsiť BioGaia probiotiká ako doplnok. Ale možno ryža s MM postačia 😉

kamusek
4. máj 2011

@lavazza Mě taky začaly vlasy hooodně vypadávat. Měla jsem to tak i na začátku těhu. Vlastně když jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, tak jsem to řešila s kadeřnicí, čím to může být, že je to šílené. Tak mi doporučila vitamíny a asi za 14dní jsem zjistila, že jsem těhu 😀 Ale během prvních 2. měsíců to přešlo. Teď po porodu to začalo znova. Ale kadeřnice mi taky řekla, že do 4.-5.měsíce by to mělo přejít, ale nějaké vitamínky a dobrý šampon by to chtělo, pokud nechci přijít o všechny vlasy 😀 Beru už od porodu Calibrum a mamča mi koupila u své kadeřnice nějaký spešl šampon, tak uvidíme, jak to zabere 🙂

cara.m
4. máj 2011

@cufinka 😀 😀 😀
@albao snad nebudeš mít pyšnou princeznu 😀
Bio Gaiu dávám a ještě te´d Enterol, to jsou taky nějaké ty kultury 😀 ale odvar už do něj nedostanu asi, ted ho prskal kilometr daleko 😒

ivkaj
4. máj 2011

@cara.m většinou máme 1-3 pokakané plínky za den.Jestli už se to podobá "míchaným vajíčkům" tak by to mohlo být už dobré.

S nočním spaním je to u nás pohoda. Už přes měsíc Kryštof usíná mezi 19-20h a budí se ráno mezi 4-6h, nakojím a vstáváme mezi 8-9h. Jen to dení spaní musíme ještě vypilovat.

Padání vlasů je i u mě aktuální, ale doufám, že se to co nevidět přestane. Měla jsem docela husté vlasy, tak jsem zvědavá co mi zůstane.
Holky netušíte, jestli se může při kojení zajít na melír?

misag23
4. máj 2011

@haniula Přejeme Markétce vše nejlepší, ať vám dělá samou radost 🙂
@monik1 Moni, přeji ti, ať se Dominičkovi spinkání co nejdříve upraví a i ty se trošku vyspíš. Myslím, že všechny ty kašičky jsou až od ukončeného 4. měsíce, tak budete muset ještě chviličku vydržet 😒 Já je chci taky začít dávat, ale ještě máme měsíc čas, tak určitě počkám do toho 4. měsíce. Ale nám Fíla spí v noci krásně, usne sám kolem osmý a pak se budí kolem třetí na jídlo (dneska teda výjimečně už v půl jedný), pak krmíme v šest a většinou si jdeme ještě tak do osmi lehnout. Přes den je to se spaním horší, to doma vydrží vždycky tak půl hoďky, na balkoně hoďku.
@kamusek Nám taky lahvička Nuk nevyhovovala. Máme Aventky a ty jsou pro nás super, tak jsme zatím jiné nezkoušeli 😉

sirael
4. máj 2011

@monik1 Tak som zvedava, co ti poradi...🙂 Potom daj vediet...🙂
@albao Gratulujeme...🙂

misag23
4. máj 2011

@sirael My taky spíme venku líp, když je chladněji 😉
@monik1 Ať se vám zítra na plavání líbí 🙂

cara.m
4. máj 2011

@ivkaj myslím, že může 😉 v těhotenství se taky mohlo, tak u kojení tuším že by problém být neměl. Jen ten čas. Já se ještě ke kadeřnici dlouho nedostanuuuuu

Děkuji za info o kakání, vidím, že se není čeho chytnout, každý to má jinak 😀