Pôrod v januári/lednu 2011
Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵
@albao
@haniula já vodou a jarem 🙂 ad plyšové, zkoušely jste dát do pračky i Lamaze? Teda samozřejmě ne ty, s hrajícím strojkem 😀 😀 😀 já je zatím myla v ruce, ale nechce se mi už, píšou tam, že do pračky ne, ale např. Deglingos se v pračce prát můžou, tak přemýšlím, že je tam přihodím taky. Jenže aby byly pak ještě použitelné 😀
aby som nepisala len zle, tak nas tomasko sa naucil tento tyzden pretocit z bruska na chrbatik do pravej strany. takze uz je pri tom paseni konickov neudrzatelny, to mu tam musime supnut nejake hracky aby ho to ako tak zaujalo, inak sa pretoci v momente...
Děvčata, musíme se pochlubit!! Malé konečně pořádně narostly vlasy!!!!! Stále jsme byli plešatí a ted máme vlasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na fotkách to nejde vidět, protože je má blond. Je to zatím blonďatý andílek s modrýma očima a ďáblem v těle 😀.
@janula13 neviem do kedy sa to musi stihnut, ale dr ti urco poradi. a vies ze som vas aj vyzerala? dosla tam jedna maminka s duo-kocikom, ale to bol surodenecky....🙂 inak, u somogyovej (ci jak sa pise) vcera bolo prazdno, maminky necakali, zato u tej nasej natresk, cakali sme vyse pol hodky, to sa mi este nestalo.
dnes sa zobudil zasa s horuckou, tak som mu dala cipok, doteraz placinkal a prave zabuval. dufam ze ked sa zobudi, uz bude na tom lepsie
@cara.m Kousátka myju vodou s jarem a pak je pořádně opláchnu, aby na nich nezbyl žádný saponát. A plyšový peru v pračce (na šetrný program a málo otáček), teda prala jsem je zatím jen jednou, když jsme je kupovali, zatím si s nima moc nehraje, jenom muchláčky peru častěji. A prala jsem i lamázáčky - máme světlušku, bobra a lvíčka a jsou v pohodě, vůbec nic se jim nestalo.
@albao ano ta vojtovka je unikatna metoda maminka pre dobro drobčeka musí prežiť to , že sa na nu zle pozera , je umenie drobca udržať v spravnej polohe a ten plaaaaaač ale odmena sú pokroky 😉
@ivkaj tak to nechápem ved si pozri vývin dieťaťa nejakú knihu v 3 mesiacoch sa určite pretáčať nemusia vedieť !!!v 3 mesiacoch je dôležité dobré ovládanie pohybov hlavy ,pasenie koníkov alebo aspon pokusy ,maximalne sa dokažu točiť z chrbatika na bok ...ale niektoré su určite aj šikovnejšie ale určite nerobiť paniku ! mne to potvrdila neurologička 🙂
@misag23 určite je to ok a pekne napreduje 😉
@cara.m plyšaky tiež oprate v pračke ale na ne skôr len pozerá , ostatné čo viem že idú do pusy raz za čas pod tečucou vodou normálne so saponátom vyumývam a poriadne prepláchnem
@ajkalc Super...🙂 Vyuzil prilezitost....🙂 To musela byt prenho sranda...🙂
@ellahop No super - tak zvlada pretacanie....🙂 Gratulujeme...🙂
@haniula No super....🙂 Aj my by sme potrebovali vlasky, lebo aj Saska ma vzadu riadnu plesinku...🙂
@louisiana Juj chudacik malinky....☹ Ale tak snad mu to uz prejde....☹ @albao A ake cipky ci lieky mate doma? Ja chcem mat tiez nieco doma pre pripad, ze aj my budeme teplotovat po ockovani, len neviem co mam kupit...☹
@cara.m My tiez umyvame hracky vodou a jarou a co sa da prat, tak periem, ale tie Lamaze by som asi neprala...☹ Ale ked sa ti to uspesne podari oprat, tak daj vediet....😀
@albao o polnoci mu stupla horucka na 38,7 tak som mu dala cipok a nakojila ho. do piatich minut sa pokakal 😖 tak som nevedela ci mu capik zabral....ale to iste sa stalo aj minule, tak som sa dr pytala a ona ze vraj sa to rychlo vstrebava. tak som mu dalsi nedala a len ho neustale kontrolovala. dnes rano mal 38,5 tak som mu cipok zasa dala, ankojil sa pred tym no a dokakal sa az po pol hodke 😅 teraz este buva, tak uvidime co bude ked sa preberie...
s tym placom je to hruza...reval v jednom kuse ☹
Hanicke mozno ani nevystupi, uvidis, ved nemusi mat rovnaku reakciu ako minule. inak s tou fontanelou...tak to som nevedela ze moze byt pri teplote vypukla...super tip. a pojdes s nou dnes von, ak bude mat takuto nizku teplotu?

@cara.m voda s octem 😀