icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

albao
5. máj 2011

@sirael Urcite treba mat doma nieco na teplotu, to je u babatiek velmi dolezite. Aj ak by ste isli na pohotovost, tak najprv liek. Vyborne tieto deticky reaguju na cipky - takze mame doma Paralen 100 v cipkoch. Je to od 7kg. Nurofen pre deti sa moze od 6kg, takze mame aj ten a to je sirup. Urcite si domov kup aspon nieco na horucky, nad 38 to treba uz dat 😉

misha8
5. máj 2011

@ellahop super my sa zatiaľ otáčame len z chrbatika na bok a ked pasieme tak sa toči okolo svojej osy 🙂
@ellahop určite ta vojtovka nie je na zahodenie radšej teraz lebo budu čím dalej horšie udržateľnééé 😉
@haniula keliška 😀
@louisiana posielm pusku Šiminovi 😉
@louisiana presne tak teraz len začínajú ale majú nato ešte mesiac dva 😉

albao
5. máj 2011

@louisiana fiha, 38.7? Tak to chudacik chapem, ze plakal. To ho muselo boliet cele telicko ☹ Len nech sa dobre vybuvinka. Ja mam tiez radsej cipky ale ak takto kaka hned, mozno je dobre at aj ten sirupcek Nurofen doma. Ak mas Nurofen aj Paralen, a teploty neklesaju, mozes dat ten druhy po 3 hodinach. Inak sa paralen myslim moze az po 6 hodinach dalsi cipok. To iste Nurofen. Ale pri velkych horuckach sa mozu striedat po 3 hodinach, ak mas doma obidva. Boze, neviem to napisat, som popleta 😀 😝
A dnes nepojdeme von. keby bola rano pod 37, tak ideme teraz rano trosku, ale ked uz rano zacina na 37.2, tak do vecera ma urcite 38, a to nechcem riskovat. Vonku je chladno dnes. Vy idete von dnes?

albao
5. máj 2011

@misha8 no ked to pomaha, tak je to urcite super. Lepsie ako to podcenit a potom "dobiehat".

misha8
5. máj 2011

@albao ja mám Nurofen čípky 😉

albao
5. máj 2011

@misha8 jej, to su aj cipky? Ja ze len sirup 😀 😅

misha8
5. máj 2011

@albao hej su aj čipky Nurofen 60mg od 6kg 😉

misag23
5. máj 2011

@haniula U nás přežila 😀

lavazza
5. máj 2011

@ivkaj sem četla v mamince,že u dnešních barev není problém v těhotenství nebo kojení,že už je to kvalita a ničemu to nebrání

lavazza
5. máj 2011

@ivkaj to ti nezávidím,já můžu jíst co chci a není problém,bych se asi zbláznila,ale co by sme pro ty drobky neudělali,že?

lavazza
5. máj 2011

@cara.m sem v kufříku z porodnice dostala Domestos a tam byla příručka k tomu,že ty plastové nebo gumové hračky se můžou čistit tímto typem,myslím,že to byl zrovna zelený Domestos,mrkni v drogerii nebo se tam optej,škoda,že sem ten leták vyhodila

lavazza
5. máj 2011

@cara.m určitě nic nezkazíš když hračky umyješ v jarové vodě a pak je pořádně opláchneš

Taky musím vyčistit usínačka,zatím sem neměla odvahu,je celý uslintaný

lavazza
5. máj 2011

Vyrazila sem po deváté ven na procházku a vyvenčit psa a malý od té doby spí,už dlouho se mi nestalo,že by spal v kočárku víc jak hodinu,spí už skoro 2 hodiny.

Sice dost spí v noci,ale během dne by toho mohl naspat víc.

misag23
5. máj 2011

@lavazza Já usínáčky peru v pohodě v pračce, nic se jim zatím nestalo 😉

misag23
5. máj 2011

Pomalu se jdeme chystat na druhé očkování, za hoďku tam máme být. Teď zrovna usnul na gauči, dalo mi to zabrat, abych ho uspala a teď ho budu muset za chvilku vzbudit ☹ Doufám, že nebude protivný. No, ještě chvilku počkám, třeba se vzbudí sám, doma většinou spí tak půl hoďky.

albao
5. máj 2011

@misag23 co volate usinacky? 😅 Nejaku hracku pri zaspavani? 😝 Mam v tom chaos 😀

A drzime palce na ockovanie! My sme boli vcera a zda sa, ze to elkom ide, teplota klesla chvalabohu

louisiana
5. máj 2011

@albao neboj, popisala si to super 😉 mame nurofen cipky, sirup by mi vypluval 😒 dala som prvy o polnoci a druhy az rano o siedmej, takze by tomalo byt dobre, ale ako vravis, pre istotu este kupime paralen aby sme mohli podavat castejsie. ale zatial vyzera ze zabralo, no uvidime ked liek vyprcha.
a vym teplota klesa? to je paraaaaaada 😉

louisiana
5. máj 2011

@sirael urcite ho to prejde, on je taka kvetinka nasa 🙂 my mame doma nurofen

misag23
5. máj 2011

@albao Děkujeme a přejeme ať vás teplotka už netrápí. My jsme první zvládli perfektně, tak doufám, že i to dnešní bude bez teplot a křiku. Jj, usínáček je hračka na zaspávání.

louisiana
5. máj 2011

@misha8 dakujeme 😉

albao
5. máj 2011

@misag23 ahaaa, tak my usinacek mame bavlnenu plienku 😀 😅

@louisiana a vy ako s teplotou?

cara.m
5. máj 2011

@lavazza jééé já ho dostala v kufříku taky a zapomněla jsem na něj 🙂 Ale budu raději používat jen ten jar. Domestos na hračky i když je k tomu asi určený se mi dávat nějak nechce 😀 mám ho spojeny se záchodovou mísou 😀

ivkaj
5. máj 2011

@cara.m světlušku od Lamaz jsem normálně vyprala v pračce (program na ruční praní) a přežila. Jestli chceš u hraček jen zlikvidovat bacily tak stačí dát do mikrotenového sáčku na 24h do mrazáku.

Teda ty teploty po očkování vám vůbec nezávidím. Po první hexe byl mrňous jen unavený, po kombinaci hexa+prevenar už trochu teplotu měl, ale nic jsem na ni nedávala (nechtěla jsem ho budit měřením). Ale tu radu s fontanelou si budu pamatovat.

cara.m
5. máj 2011

@ivkaj teď jsem to četla s těma bacilama někde na diskuzi, tak to prubnu 🙂 děkuji 😉

ivkaj
5. máj 2011

@cara.m ono je to dobré i pro alergické děti (ten mráz zabije i roztoče).

albao
5. máj 2011

@ivkaj jej, si mi pripomenula, ze uz tyzden mame v mrazaku hracky 😀 Uplne som na ne zabudla 😅

cara.m
5. máj 2011

@albao 😀 😀 😀 😀 😀

cara.m
5. máj 2011

@albao ty budou taaaak sterilní 😀

albao
5. máj 2011

@cara.m no maju na sebe nejaku tu namrazu 😝 😀

monik1
5. máj 2011

ahojte holky, tak jsme byli poprvé plavat ve vaničce, bylo to super, tak si koupime permanentku a budem chodit každý týden 😉