icon

Pôrod v januári/lednu 2011

miyya
30. apr 2010

Krásne vítam nové tehulky, s ktorými do Nového roku prinesieme krásne bábätká. 😵 😵

haniula
5. máj 2011

@cara.m voda s octem 😀

cara.m
5. máj 2011

@albao
@haniula já vodou a jarem 🙂 ad plyšové, zkoušely jste dát do pračky i Lamaze? Teda samozřejmě ne ty, s hrajícím strojkem 😀 😀 😀 já je zatím myla v ruce, ale nechce se mi už, píšou tam, že do pračky ne, ale např. Deglingos se v pračce prát můžou, tak přemýšlím, že je tam přihodím taky. Jenže aby byly pak ještě použitelné 😀

haniula
5. máj 2011

@cara.m juj, tak na to jsem ještě odvahu neměla 😀 já je jen lehce otřu...

cara.m
5. máj 2011

@haniula 😀 jestli tu odvahu seberu, tak Ti pak dám vědět, jak to dopadlo 😀

ajkalc
5. máj 2011

@haniula 😀 😀 my Maximka rano po prebudeni nechavame aspon pol hodku vyzleceneho,nech kopka.a dnes sa manzelovi cely pokakal.a ako sa tak tocil a tocil......no vyzeral ako od cokolady. 😅 😅 a to len chvila bola,kym sa manzel umyval 😀 😀

ellahop
5. máj 2011

aby som nepisala len zle, tak nas tomasko sa naucil tento tyzden pretocit z bruska na chrbatik do pravej strany. takze uz je pri tom paseni konickov neudrzatelny, to mu tam musime supnut nejake hracky aby ho to ako tak zaujalo, inak sa pretoci v momente...

ellahop
5. máj 2011

@misha8 jej vam sa zije, ze uz len mesiac, my to budeme musiet robit asi dokedy sa bude dat, zatial to tak vyzera... len potom asi prestaneme ked pojdeme na tu operaciu, takze dovtedy radsej nech cvici a nech sa nauci vela veci..

albao
5. máj 2011

@cara.m uz som prala aj jednu hraciu hracku, lebo tam mala napisane, ze sa moze na 30ke. A podivhodne je, ze hra dalej 😀

albao
5. máj 2011

@ellahop teeeda, sikovny! Tolko deti tu predbieha vsetky normy 😵

haniula
5. máj 2011

@ajkalc to musela být sranda k pokoukání 😀 😀 😀!!! hned měl malý ranní koupel 😀 😀 😀!!

cara.m
5. máj 2011

@ellahop šikulkaaaaa

haniula
5. máj 2011

@cara.m dej, dej!! já na to fakt odvahu nemám a ta světluška by to potřebovala... 😀

haniula
5. máj 2011

@ellahop šikulka šikovný!!!!! my stále nic, tak snad to mylady dožene...

cara.m
5. máj 2011

@albao já tam kde je to napsané, tak ty jsem hodila taky 😀 ale Lamaze má, že se neperou, ale mám takovou tendenci je vyprat 😀 😀 😀 😀 ale nechci malého připravit o hračky 😀 už jednou jsem mu chudáčkovi uškvařila ve sterilizátoru zicherku 😀

haniula
5. máj 2011

@cara.m sicherhajzky jsem malé namočila právě do octa s vodou... zabije to všechny bakterie.. líp než jar...

haniula
5. máj 2011

Děvčata, musíme se pochlubit!! Malé konečně pořádně narostly vlasy!!!!! Stále jsme byli plešatí a ted máme vlasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na fotkách to nejde vidět, protože je má blond. Je to zatím blonďatý andílek s modrýma očima a ďáblem v těle 😀.

louisiana
5. máj 2011

@janula13 neviem do kedy sa to musi stihnut, ale dr ti urco poradi. a vies ze som vas aj vyzerala? dosla tam jedna maminka s duo-kocikom, ale to bol surodenecky....🙂 inak, u somogyovej (ci jak sa pise) vcera bolo prazdno, maminky necakali, zato u tej nasej natresk, cakali sme vyse pol hodky, to sa mi este nestalo.
dnes sa zobudil zasa s horuckou, tak som mu dala cipok, doteraz placinkal a prave zabuval. dufam ze ked sa zobudi, uz bude na tom lepsie

albao
5. máj 2011

@louisiana ake mate teploty? Hanka vcera nic, dnes rano 37.2, ale zatial som jej nic nedala, pockam kym to vystupa. Neplace, len je nervoznejsia a teraz zase spinka.

louisiana
5. máj 2011

@sirael my sme davali biogaiu vecer, ale uz nedavame

albao
5. máj 2011

@haniula jeeej, tak k piatemu mesiacu dostala vlasky? Pekny darcek 😀 Hanka ma stale tie svoje kratucke od porodu, ale tam kde sa jej spravila lysina, tam ma strnisko 😝 😀

louisiana
5. máj 2011

@misha8 aj ja som sa vcera na poradni pytala na to tocenie, lebo misa teda netocime a dr povedala ze na to ma vraj este casuuuuuuuuuu 😉

albao
5. máj 2011

@cara.m 😀 no ano, nad Lamaze som uz vahala, ale mame len jednu, takze tu zatial preplachnem obcas vo vode. Ale mam sto chuti to smarit do pracky. Uz tolko veci robim rucne, ze sa mi to nechce 😎 😝

sirael
5. máj 2011

@albao Tak ale to je super taky kurz ako vidim....clovek sa dozvie, co nevie...🙂 A nie je to urcite na skodu....
@misag23 Tak asi aj my to skusime zasa takto..... Aj ja idem nacinat uz druhu flasticku probiotik...🙂

misag23
5. máj 2011

@cara.m Kousátka myju vodou s jarem a pak je pořádně opláchnu, aby na nich nezbyl žádný saponát. A plyšový peru v pračce (na šetrný program a málo otáček), teda prala jsem je zatím jen jednou, když jsme je kupovali, zatím si s nima moc nehraje, jenom muchláčky peru častěji. A prala jsem i lamázáčky - máme světlušku, bobra a lvíčka a jsou v pohodě, vůbec nic se jim nestalo.

haniula
5. máj 2011

@misag23 fakt??? světluška v pračce a je redy??? tak tam dneska letí!!!

misha8
5. máj 2011

@albao ano ta vojtovka je unikatna metoda maminka pre dobro drobčeka musí prežiť to , že sa na nu zle pozera , je umenie drobca udržať v spravnej polohe a ten plaaaaaač ale odmena sú pokroky 😉
@ivkaj tak to nechápem ved si pozri vývin dieťaťa nejakú knihu v 3 mesiacoch sa určite pretáčať nemusia vedieť !!!v 3 mesiacoch je dôležité dobré ovládanie pohybov hlavy ,pasenie koníkov alebo aspon pokusy ,maximalne sa dokažu točiť z chrbatika na bok ...ale niektoré su určite aj šikovnejšie ale určite nerobiť paniku ! mne to potvrdila neurologička 🙂
@misag23 určite je to ok a pekne napreduje 😉
@cara.m plyšaky tiež oprate v pračke ale na ne skôr len pozerá , ostatné čo viem že idú do pusy raz za čas pod tečucou vodou normálne so saponátom vyumývam a poriadne prepláchnem

haniula
5. máj 2011

@albao ona je dostala k 4 měsíčninám, ale teprve ted jsou pořádně delší a je to pěkné háro 😀...

sirael
5. máj 2011

@ajkalc Super...🙂 Vyuzil prilezitost....🙂 To musela byt prenho sranda...🙂
@ellahop No super - tak zvlada pretacanie....🙂 Gratulujeme...🙂
@haniula No super....🙂 Aj my by sme potrebovali vlasky, lebo aj Saska ma vzadu riadnu plesinku...🙂
@louisiana Juj chudacik malinky....☹ Ale tak snad mu to uz prejde....☹ @albao A ake cipky ci lieky mate doma? Ja chcem mat tiez nieco doma pre pripad, ze aj my budeme teplotovat po ockovani, len neviem co mam kupit...☹
@cara.m My tiez umyvame hracky vodou a jarou a co sa da prat, tak periem, ale tie Lamaze by som asi neprala...☹ Ale ked sa ti to uspesne podari oprat, tak daj vediet....😀

louisiana
5. máj 2011

@albao o polnoci mu stupla horucka na 38,7 tak som mu dala cipok a nakojila ho. do piatich minut sa pokakal 😖 tak som nevedela ci mu capik zabral....ale to iste sa stalo aj minule, tak som sa dr pytala a ona ze vraj sa to rychlo vstrebava. tak som mu dalsi nedala a len ho neustale kontrolovala. dnes rano mal 38,5 tak som mu cipok zasa dala, ankojil sa pred tym no a dokakal sa az po pol hodke 😅 teraz este buva, tak uvidime co bude ked sa preberie...
s tym placom je to hruza...reval v jednom kuse ☹
Hanicke mozno ani nevystupi, uvidis, ved nemusi mat rovnaku reakciu ako minule. inak s tou fontanelou...tak to som nevedela ze moze byt pri teplote vypukla...super tip. a pojdes s nou dnes von, ak bude mat takuto nizku teplotu?

haniula
5. máj 2011

@sirael tak vzadu má mírnou plešku, jak leží, ale jinak nahoře má pěkného kohoutka 😀