Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 tak to sme sa mozno aj minali v nejakej predajni, ja som bola v babymarket na vajnorskej v ba a v ncentre v nitre...aj ja neveim ani sama ci potrebujem trojkombinaciu alebo si na leto kupim hlboky a potom sportak ale popravde,nechce sa mi kazdy polrok riesit kocar 😒 rozmyslala som,ze si kupim len kociar s vanickou a sedackou,ostatne doplnky by som si kupila hocijake..(slnecnik, sietka,taska atd.) akurat na zimu by som doobjednala potom fusak..zimny.
@oxiba
@danculka24
Ďakujem baby. Ale na 100 % to bude až v 30-tom týždni. Ale akosi cítim, že to bude chlap 🙂
@lilianka1199 ahoj nam sa to stalo tiez objednavala na zaciatku decembra a prisiel den pred vianocami v inej farbe tak sme hned pisali,ze sa stala chyba poslala som im aj fotky ze oni urobili chybu a cez vianoce mi odpisali ze po sviatkoch to vyriesime...a prepravca, ktory nam kociarik dovezie odvezie ten stary .... dneska som im akurat pisala, ze ako je na tom moja reklamacia a ze im vcera prisiel na predajnu a dneska nam ho posielaju tak uz sa snad dockame tej farby ako sme chceli... drzim palce aby to aj tebe takto rychlo vybavili....
@lilianka1199 ja som na tu firmu uz pocula viacero staznosti... neviem ci neboli aj v telke ..odporucam nedat od seba kocik kym ti nevyplatia peniazky ... 😖 je mi to luto ...
@suzan1111 naozaj neviem ci sa ti bude chciet riesit kazdu chvilu kociar ja z vlastnej skusenosti viem, aj ked mame iba baby point V3 ze vyuzijes trojkombinaciu. my sme dokonca nemali na vajku adaptery a sme to nechali tak ze naco ..a teraz pri druhom sice od ruky ale kupujeme vajko s adaptermy a to nase ideme predat alebo darovat.. totiz ked ides na nakup s autom alebo k lekarovi staci ak si vezmes podvozok do kufra lebo vajko aj tak musis mat ....my sme Elisku nosili vselijako v rukach a povedala som si ze kocik mi postaci aj ten ale vajko musime poriesit...Uz ked mam tak radit tak sa naozaj neoplati vrázat peniazky iba do hlbokeho kocika, zalezi sice od pocasia ale nasa Eli bola v hlbokom 4 mesiace vsetkeho ..narodila sa 29.11 a v marci uz bola v sportaku..
@lilianka1199 to nemyslis vazne 😖 😒 ☹ a to su tam nejaki blbci,ked namiesto hnedeho poslali cerveny???? ale este je dost casu,tak sa to snad nejak zvladne-vratit,preobjednat a cakat na novy.....len aby bol naozaj hnedy ☹ ale tie nervaky zbytocne......
@michalienka25 gratulujem 😀
ahojte dievcata, tak ja som bola na poradni aj morfo, vsetko ok, ale neukazalo sa nam babenko, uvidim mam este buduci tzyden ultrazvuk a ak ani tam sa mu nebude chciet ukazat tak cakame asi do 30 tt ,ale už si zacnem kupovat vecicky som sa rozhodla 😀
@suzan1111 no ja som bola navecer okolo 18.00 na Vajnorskej 😀, ja som rozmyslala že kupim hlboky a autosedačku teraz, športak neskor ale neoplati sa to cenovo, tak pozeram rovno trojkombinacie, bože mne sa akurat pačia tie najdrahšie kočiky tušim 😀
@lilianka1199 jemine porazilo by ma, držim palce nech dobre už pošlu a pevne nervy
@danculka24 stale sa schovava???? 😀 potvorka malinka 😉
@mirkave no vidiš to ??? bubatko sa neukazalo, tak si počkame 😀 nevadi hlavne že sme v poriadku a budu sa zatial kupovat neutralne vecičky 😀
@danculka24 ja som bola tiez na vajnorskek poobede, tak pol siestej mohlo byt, a mozno aj do siestej som tam bola 🙂 mala som taku ciernu dlhu bundu, ja som tam pri tych kocikoch videla parik ale nepamatam si presne..mozno ste to boli aj vy,ak si bola s polovickou...mne sa designovo praveze pacia lacne kociky,tie polske su na oko pekne, vselijake kvetinky, su krasne farebne a tak..kto nepozna znacku tak ked si kupim henten hartan a cierny,si povie ze jaka haraburda..lebo ja som vzdy tak pozerala len ze ...jeeeej jaky pekny farebny kocik..len ked teraz musim aj na kvalitu pozerat..hned je to o inom a zial to aj stoji vela penazi..
@danculka24 neboj raz sa ukazat musi 🙂 drobcek
@danculka24 neviem mozno to nie je pravidlo ale väcsinou ak je dievcatko tak sa tazsie urcuje...teda bud nie je lekar isty alebo sa babo neukaze tak aby to bolo na 100%. nasa babula sa nam ukazala asi aj neskor ako v 30tt dovtedy nam dr nechcela povedat co si mysli nebola ista...
@suzan1111 sme sa asi nejak obišli 😀, je to katastrofa vybrat kočik 😀
@fide ked som bola na pohotovosti pred Silvestrom lekarke sa zdala baba, tak som bola zvedava či sa dnes potvrdi a nič, neva buduci tyžden mam eeste ultrazvuk a ked sa neukáže tak cakame do 30 tt
Ahojte 🙂 idem sa sem ku vam pridat, my cakame v druhej polke maja dievcatko a tiez sa na nu uz moc tesime 🙂 vidim ze ste si tu pisali o kocikoch..ja som si vybrala PegPerego GT3 v hnedo-striebornej (ved sme baby, tak aj farba nas zaujima no nie?? 🙂) mam ho uz aj rezervovany v AuParku (BA), mi povedali ze ho staci dojst vyzdvihnut tak tyzden pred porodom aby mi teraz zbytocne neprsala zaruka..a navyse by som ho asi este doma mat ani nechcela 🙂
@danculka24 nam dr.povedala uz v 18tt ze to bude Šimonko 😎 no ešte sme nemali odvahu nic kupovat , pretože po Eliške mam toko veci ,že by bolo úplne zbytocne kupovat co i len drobnosti ... mnohe vecicky nemala na sebe... vela sme podostavali a kvalitne veci sa pri babatku neznicia.....No ked to bude naozaj chlapík tak jedine co nam sedi je farba kocika kedze je zeleno cierny... inac nemam ani bodinka pre novorodenca biele aby som mu obliekla..vsetko ruzové... takze ak sa to potvrdi budeme vsetko kupovat od zakladu... zatazi to penazenku ale tesim sa 😀
@danculka24 a co si bola na pohotovosti ? deje sa nieco,,,,,???
moc moc moc gratulujem
@danculka24 pohotovost??? snad ste v poriadku 😨
@fide to su take prijemne nakupy by som povedala, ja budem kupovat vsetko nove kedže nemam nič, tak sa tešim, aspon kočik možeš použit ten je pre babu aj pre chalana, a kedy Ti najbližšie bude robit ultrazvuk ?? že či sa ukaže a potvrdi chalan ?
@iukapiuka ahoj 😀
@fide našla som aj nejaky obchod v nowom targu http://pawelbargiel.lh.pl/wirtualna wycieczka/4....... určite pojdem pozrieť do toho Poľska 🙂

@suzan1111 ja som ho tiež včera ho pozerala a zaroven teutoniu, obidva su super ale tie ceny no neviem, este porozmyslam ci tolko vrazim do kocika ale asi skor nie