Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@danculka24 na poradnu idem 17.1 tak vtedy..ale uz na poslednej poradni nam povedala ze je to na 1000% chalan a aj nam ukazovala výbavu 😎 No chceli by sme este raz... viem ze moja dr je taka ze keby si nebola ista tak mi nepovie ...ale predsa dôveruj ale preveruj ako sa vraví.....na nakupy sa velmi tesim len keby som to vladala..som na rizikovom a od 8tt iba lezim takze chodim iba na wc a k stolu ☹ Mozno pojdeme na nakupy az po narodeni nech si to uzijem...alebo tesne pred terminom ... nech zacnem rodit 😀
@danculka24 aha ano pamatam si ze si spominala tu elektrinu ... kokso nie je sranda...ked som bola naposledy hosp. jedna mamicka sa 1 den pred terminom obarila na nohe z vodou ... nakoniec prenasala 8 dni lebo nemohla ani chodit tak sa jej porod vobec nespustal . Bola cela zufala...
@fide ja idem 17-teho tiež este na jedno morfo, tak som zvedava či sa ukaže a ak nie taak neviem 😀 budeme cakat, ja nakupy tesne pred terminom už asi riešit nebudem lebo asi nebudem vladat, mne sa zda celkovo to moje buško už nejak velke, ja som tiež doma a straašne sa doma nudim, teraz som si už zvykla ale začiatky boli pre mna zleee.....
juj chúda pani, zle sa rýchlo stane
@danculka24 ja mam pocit, ze nemam ziadne brusko ..vsetkeho za cele doterajsie tehu som pribrala necele 3 kg.Mna bude aj tak na nakupoch sprevadzat manzel kedze do mesta sa nejak dostat musim 🙂 radsej pockam aby som babo donosila aspon do 38 tt a potom naozaj uj budem robit vsetko preto aby som aj nakupila a aj porodila...teraz mi hrozi potrat tak urcite riskovat nebudem...hovor mi ze sa nudis... ja uz mam taky blby system ze cez den aj spim a precitala som toho tolko ze hadam ani pocas VS som tolko neprecitala ako za tych 5 mesiacov samozrejme ze doma nie som sama tak ma moja bambulka dokonale vie unavit aj ked len lezim 😀
@fide http://www.babyboo-nowytarg.pl/ ...skus toto
mala som ist pred vianocami,ale nesla som, isla kamoska a kupila. o nejakych 150€menej, a druha kamoska kupila tiez skoro o polovicu lacnejsie 😎
a dobre kočiky? Čo vraveli kamošky? Mňa kus odradzalo to, že predsa to je len na trhu...
@fide tak v takomto priade žiadne nakupy a určite len oddychuj,, to je prvorade, bambulka sa teši na bračeka/sestričku ?
@danculka24 ahaaaa to ta tvoja elektro show 😉 som sa zlakla,ze nieco ine....tfuj tfuj tfuj aby nas zle obchadzalo 😀
@mirkave elektro show 😀D som sa zasmiala hej to este táá, chvalabohu nič ine sa nestalo
@danculka24 no je..manzel ma vcera vecer zrusil, ze to je vela penazi, ze si kupime radsej brio go..tak to som zas cely vecer mala hlavu v smutku..radsej si kupim asi tento hartan bez prislusenstva..aj ked neveim no...uz sme z toh nejaky znechuteny..clovek aj ma nejake tie peniaze ale dat 1150e za kocar mi prijde vela..ratala som tak do 900e ☹
@danculka24 ahoj, pozerám, že i ty si z Petržalky 🙂, keď sa smiem spýtať, ktorá časť? ja bývam neďaleko Technopolu. Si na rizikovom? držím palce. čo sa týka bruška i ja ho mám pekne guľaté a veru vtiahnuť sa nedá 🙂 + ešte horšie horný obvod z B skok na DD, nuž matka pluku šuvix..
@suzan1111 ten idem akurat dnes kuknut >/D mame rovnaky vkus na kociky, je to vela ja som chcela kocik do 600Eur, nakoniec sa mi pači niečo ine a drahe samozrejme, tak uvidim čo ja vobec kupim a kedy 😀, priatel chce concord ale 2010 a tie sa daju na nete zohnat za prijatelnu cenu ale to zas ja nie som vobec presvedcena
@oxiba jaajjj brusko aj horna cast to iste 😀, ja Zrkadlovy haj, kusok 😀
ahojte 🙂 citam ze uz sa pomaly obzerate po kocikoch,ja mam ale problem ze vobec nemam paru aky kocik mam kupit☹ v polovici maja sa nam narodi babo a doma budem mat 11mesacneho drobca,takze potrebujem urodenecky,ale vobec netusim aky☹ nemate nejake typy,alebo radu som uz zufala stale na nich cumim a nakoniec nic nevyberiem.Make sa nam zatial neukazalo takze ani netusim co budeme mat,ci babu alebo chalana.
Ahojte, tak dnes som bola na genetickom sone 🙂 Tak vsetko je v poriadku a bude to chlapcek 🙂 Nas Mareček 🙂 Tesimeee sa 🙂
@danculka24 ja som si dneska doobeda pisala s jednou kockou co mala viacero hartanov a ona povedala ze slnecnik je blbost,lebo hartan ma dobru striesku a fusak a kabela sa daju kupit hocijake ine lacnejsie..plus autosedacku asi kupim pouzitu..co mi teraz ten kocik zlacnilo..takze vychadza kociar,vana adapter na maxi cosi dok. nieco cez 800e..co sa uz muzikovi zdalo ok..tak ho snad kupime 😀 ..ostatne kupim ked sa babo narodi a ozaj to budem nevyhnutne potrebovat...ak nie..tak to nebudem kupovat.
@danculka24 tak to sme neďaleko od seba 🙂 , budeš mať blízko i doktora/doktorku pre maličké - Fedinová, my tam máme skvelú doktorku i sestričku...
Baby ako je to s tým dobrovoľným pripoistením? Od septembra som pn a v decembri som dovŕšila potrebných 270.
@oxiba hej ja mam aj zrkadlak a Fedinku, na Fedinke mi kamoska tiež spominala nejaku super lekarku ale este som to neriešila tak som aj zabudla meno, tak sa tešim že tu je dalšia petržalčanka 😀DD
@danculka24 sak to, ze aj nas uz z toho chytala taka kocikova depresia..vcera som v praci robila cely den prieskum hartanu na vsetkych moznch strankach od nemeckych cez polske a ceske a vecer som to ukazala muzovi a ten bol uplne znechuteny..vsade podobne ceny..plus minus par euro nepocitajuc este dopravu...tak on zacal zase kukat brio na co som ja povedala źe eee a on sa ofucal a mali sme tichu domacnost asi 20minut 😀 uz sme presli tolko predajni a kukli tolko typov kocarikov, ze uz nas to prestava bavit..uz by som to najradsej objednala(vzhladom na tie ich dodacie lehoty ☹ ) a zacala pozerat ine vecicky...lebo ej toho spusta , v jednom obchode mi dali zoznam do porodnice pre baby a pre matku a to je nekonecny zoznam..plus aby som na vsetko nasla priazdnivu cenu na nete..to bude hladania..a este kolko veci na doma t reba kupit...postielka..monitor..vanicka a ani neveim co vsetko 😖 ...ale tesim sa..su to tie krajsie veci..to tazke pride v den porodu 😀

@suzan1111 wau..že 1200€ ... no asi to vidim na to Poľsko 🙂