icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

babush
11. jan 2012

@kisasonka83 podla mna naj surodenecke kociky su Phil&Teds. Skus pogooglit a mozno aj nejaky z druhej ruky najdes, za lepsiu cenu. My ideme na Teutoniu len primontovat skate, tak dufam, ze to bude stacit. Nasa mala je uz ale vlastne velka 😀 A ani nie je moc kocikova, tak dufam, ze sa to nejak zasadne nezmeni.

stvura
Odpoveď bola odstránená
petra1209
11. jan 2012

@stvura no v suchu ako v suchu. Dnes som bola na sociálke a mi tam pani povedala, že keďže pn-kujem od septembra tak na túto trvajúcu pn-ku to čerpať nemôžem. Jedine ju zrušiť, vystaviť novú a že to sa už bude brať ako špekulácia a určite to pôjde na posudkového lekára, lebo že majú teraz sprísnené kritéria, to sa len v tomto debilnom štáte môže stať. Platíš si niečo a keď to chceš aj využiť, tak urobia všetko preto, aby ti to nemuseli dať.

stvura
Odpoveď bola odstránená
mirkave
11. jan 2012

@katkamiki gratulujem 🙂

babulky mne vazne nechavate to dievcatko? 😀 chlapcov si rozoberate jedna radost a na mna ostane zas babulka 😝

prinzesz
11. jan 2012

ahojte kocky, vidim ze je tu uz rozbehnuta tema.. ja som ani netusila ze takato tema existuje az dnes som ju nasla tak snad ma este prijimete medzi vas..
zbezne som si citala co tu pisete a vidim ze riesite kociky, presne toto riesim teraz aj ja.. a teda je to des..
my s muzom zijeme v cr /praha/, ja som si predbezne vybrala kocik ABC design tento:
http://www.malvik.cz/Kocarky/trojkombinace/ABC-... mrknite, kamoska ho ma a chvali si ho, co je na nom asi zle... hoci ja to neviem posudit, je ze sa neda otocit rukojet.. to budu vediet zhodnotit skor mamicky co uz dieta maju... kocik je nemecky a velmi bezpecny, ked sa z neho urobi sportak tak sa da to lehatko polozit az do uplne lahu co je pre dieta velmi dobre, ma zabezpecovaci system velmi dobry, a paci sa mi ako vyzera... este som ho live nevidela ale pojdeme sa pozriet niekedy vo februari, a pak ho objedname.. len ho chcem opacit najskor.. kedze cakame chlapceka tak som si vybrala hnedo-bezovy, ten modry sa mi zda moc tmavy a kedze sa nam babo narodi v maji bude mu v nom podla mna teplo.. co vy na to?

prinzesz
11. jan 2012

@mirkave ja som si zelala dve baby, a vidis cakame chlapce hehe

mirkave
11. jan 2012

@petra1209 a pn mas od gynekologa? lebo ja som bola najskor pn od obvodaka a az po 270 dnoch som sla na pn od gyndosky
@prinzesz vitaj 😉 my by sme chceli do paru chlapika,ale simonka chce sestricku,tak bude spokojnost tak ci tak 😀 a v podstate je to uuuuplne jedno,len nech je babatko v poriadku

prinzesz
11. jan 2012

@mirkave presne tak! dolezite je aby babo bolo zdravucke! mne sa viac paci ked su bud dvaja chlapci alebo dve dievcatka, podla mna sa viac vyhraju spolu... aspon ked sudim podla seba, ja mam segru a fest dobre spolu vychadzame a od mala aj sme.. vzdy sme sa spolu hrali a drzali spolu ked sa nieco dialo, jasne ze aj hadky boli ale tak to patri k tomu.. drzim silno palce

danculka24
11. jan 2012

@prinzesz aahoj 😀

danculka24
11. jan 2012

@suzan1111 to brio je podla mna v pohode ale nepacia sa mi moc farby, keby bolo na mne vyberam medzi hartanom a gesslein aale tie ceny ☹, ja ostanem asi bez kočika 😀, juj a vecičky ani nehovor nemam ešte nič a v podstate ani nemam este prehlad čo všetko, to bude ešte zábavka

alohim
11. jan 2012

ahojte majovky;)
mam na vas 2 otazocky v 1 trosku mimo kocikovej temy:
Uz niekto sa orientacne pytal, kedy mozete na matersku? Ja vcera lebo uz zamestnavatel chcel vediet kvoli zastupu a dr. povedala ze iba 6 tyzdnov pred terminom. Nic nehovorila o moznosti 8 tyzdnov - je to len zo zdravotnych dovodov, nie na mojom rozhodnuti? Vysledky z vysetreni mam dobre, iba ma posledne dva tyzdne strasne bolia klby, najma panva a bedra, citim sa dolama, nieco ako by som mala poriadnu "svalovku" z jazdenia na koni :D - ma niekto podobne obtiaze? Moze to byt tym, ze mam uzke boky a vsetko sa tam dolu roztahuje a pripravuje? Dr. na to nereagovala, vraj je to zo statia a chodze.
Som bola vyplestena...si neviem predstavit, ze este 3 mesiace v praci budem, uz teraz sotva vladzem (robim v skolstve), cely den stojim na nohach a obskakujem moje deturence-ziacikov. Hoci ma praca velmi bavi, fakt uz mam ine myslienky... je jedina moznost iba ist pred materskou na PN?
🙂 vdaka za odpoved

alohim
11. jan 2012

@mirkave Držím palce...bude chlap;) máj bude asi mesiac džentlmenov 😉

danculka24
11. jan 2012

@alohim ahoj mna klby nebolia ale viacere kočky tu spominali že maju podobny problem

lenkalela
11. jan 2012

@danculka24 noo gesslein ma nadherne kociky a pekne farebne kombinacie ,moja srdcovka je tmavosedy s biel.kvetmi jaaj nadherny

lenkalela
11. jan 2012

@danculka24 alebo aj tie karovane ,ale cakame dievcatko tak tie moc nesli k babulke .ale fesacika si tam viem pradstavit🙂

mirkave
11. jan 2012

@alohim diky 😀 tfuj tfuj tfuj no bodaj by si mala pravdu 😉 uz v nedelu by sme mali vediet.snad sa nam ukaze v plnej krase 😀

mirkave
11. jan 2012

@alohim no asi jedine ta pn.alebo este je nejaky pripad,ked zena ostane doma a popritom jej ide normalne plny plat,ale to je asi len vo vynimocnych pripadoch(asi nejake rizikove pracoviska a podobne).
mna posledne dva dni strasne bolia stehna-akoby som mala svalovicu.zatial nic strasne,ale ked slapem na stvrte poschodie peso,tak mi idu nohy odpadnut.......uz sa vidim ako ledva fucim o par tyzdnov 😀

cobhan
11. jan 2012

@alohim ahoj, tak to ta teda obdivujem, ze pocas tehotenstva zvladas aj ucit 🙂 Ja mam vyhodu, ze robim v kancelarii, ale na druhu stranu na matersku nastupujem az dva tyzdne pred porodom a tiez si to neviem celkom dobre predstavit ako to bude. Mam kanclik na poschodi, sefovia su dole, fax tiez a stale beham hore-dole a s kazdym tyzdnom mi to do tych schodov nejako dlhsie trva.
Uz som rozmyslala, ze sa pred materskou hodim na PNku, nejaky dovod sa vzdy najde 🙂. Tu mi radili vyhovorit sa na bolesti chrbta, pripadne krizov. Nikto nezisti, ci ta to boli alebo nie 🙂. Obavam sa, ze PNka je jedina moznost. Co sa bedrovych klbov tyka, tak ja som s nimi mala problem v 18tich, po prechodenej chripke. Teraz sa mi to v tehotenstve vratilo, ale skor tym, ze mi zacali praskat a posledne pri dlhsich prechadzkach ma zacnu boliet...prvykrat som nevedela, ze co ma caka a posledny kilometer prechadzky som sa takmer plazila a moje pohyby sa dali porovnavat s robotom 🙂.

danculka24
11. jan 2012

@lenkalela vidim že sa nám rovnaké páčia 😀

nicka44
11. jan 2012

ja som 21maj🙂

margarita
11. jan 2012

@alohim
ja som pri predoslom tehu sla 8 tyzdnov pred porodom, ale len preto, ze som bola rizikove tehu. takze pokial viem, naozaj musis byt rizikovka, kvoli nejakej "serioznej" diagnoze, bezne tehu obtiaze nie su narokovatelne...tiez som ucka, ale bola som PN cele tehu, nastastie 😉

strihalka
11. jan 2012

Ahojte babulky, bud se nam to pdari po prvnim terminu jeste v aprili, nebo se potkame dle druheho v maji 😀, je tu nejaka babulka z BA.Petrzalka?

danculka24
11. jan 2012

@strihalka ahoj ja som a oxiba z Petržalky

strihalka
11. jan 2012

@danculka24 a kde presne bydlis?bo petzalka je vlastne dost velka.-D

danculka24
11. jan 2012

@strihalka zrkadlovy háj 😀

strihalka
11. jan 2012

@danculka24 to je kdeee???neco mi to rika,ale nevim, no dobre priznams e, ze jsem ceska, ktera tu bydli rok 😀....takze ja jsem jak je TPDecko 😀

danculka24
11. jan 2012

@strihalka to je kusok, 10 minut pešo,asi Ti bude hovorit Nám. Hraničiarov niečo 😀

strihalka
11. jan 2012

jojo, vsak na vlasteneckem primo bydlim 😀 😀 😀 😀 😀 jaaj, to je tam jak je dostihova draha?

danculka24
11. jan 2012

@strihalka no tak ja som na Vlasteneckom za 5 minut 😀, byvam este blizsie ako dostihova draha