Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
ahojte, tak vcera sa nam babatko ukazalo konečne a bude to baba 😀DDD
@danculka24 gratulujeme 😉
@mirkave jeemine no to si teda mala perný deň, a ten kašel ešte stale ??? to je straašne dlho preboha
@suzan1111 dakujem, včera sa nam konečne vrtulka ukazala, tak nebudem už kupovat biele vecičky ale aj farebne konečne 😀
Dievcatko jak vysite bude!!!!! jupííííííí 😅 😅 😅 😅 😅 😅
@danculka24 super, tesim sa s tebou 🙂..ja uz som sa tiez rozbehla..vcera som len nahodou bola v nakupaku s nasimi reklamovat kabelku a mrkla som do benettonu..maly tam vypredaj detske vecicky..tak som neodolala a hned som kupila jedny bodicka za 7e..🙂..keby si videla tie svetricky co tam maju..len co ked sa nam narodia do teplucka..svetre teraz nemozem kupovat 😀..ale rozkosne vecicky maju.
No tak ja som dnes dopadla....som bola u obvodnej na kontrolu, co som bola chora a brala antibiotika.....zobrali mi krv na CRP a vysledok bol este horsi ako ked som brala ATB 3 dni.....a to som ich brala dokopy 7 dni......a pritom sa citim uplne zdravo......nechapem.....uvidim co mi na to povie zajtra na poradni moja doktorka......dufam ze to nebude nic vazne
@danculka24 Ja som to tussila....babatko ktore sa neche ukazat je väcsinou babulka🙂 aj nasa Eli tusim az niekedy v 27 tt sa potvrdilo ze to bude dievcatko a toto uz v 18 nam povaedala ze je to jasny chlap 😎 ale nikomu sme to nevraveli lebo sme si mysleli ze sa moze dr mylit.. no nemylila sa ...tak chcela recept ze ako sa to robí aby bol parik...som sa dobre posmiala....
@suzan1111 ja som vcera tiez po poradni bola v Lv pozret ale vsetko ako vravis krasnucke ale teple ...a to nase babulko uz ma jeden svetrik od tatinka tak asi budeme este chvilku cakat....inac neviete poradit nejaky obchodik s detskymi vecickami v LV okrem tesco???
@suzan1111 daakujem si zlata, ale tak jeden dva tenke svetriky ja asi kupim a popripade si mohla kuk vacsie velkosti ked maju dobre ceny 😀
No ako tak pozeram papiere od obvodnej tak mi v hrdle nasli bacila streptococus viridans........mam obrovsku radost z jeho navstevy...
@danculka24 musim zobrat muzicka aby odsuhlasil lebo svetricky boli troska drahsie..tie fakt pekne stali tak 20e aj ked boli v zlave.
Ahojte dievcata, som tu nova a termin mam 16.5. Chcem sa spytat, je tu niekto z NZ alebo okolia, pretoze my sa sem minuly tyzden nastahovali, tak by som bola rada, s niekym si povymienat skusenosti a spoznat niekoho, kto by mi pomohol zorientovat sa tu.
ja som dnes kupila zimny overal v tescu- som neodolala...zase raz....taky sivo-zeleny a vnutry je ako plysacik makkucky z 30 na 7 zlacneny..kupila som velkost aka bude asi v zime-taky vacsi a k tomu sa bude krasne hodit aj modra aj ruzova aj neviem aka..nadherny..reku bodicka a ine vecicky budu celorocne aj dobre ceny na ne, ked sa zadari..a takto usetrim, lebo potom po sezone mozu mat vypredaje ake chcu,ked to uz nevyuzijeme 😀
Baby ja mám asi zaštipnutý nerv v nohe alebo niečo od chrbtice nemôžem vôbec pravú nohu zdvihnúť chodím ako lazár a bolííííí to ☹
už mám za sebou glukózový test, väčší blivajz som nepila 😝 bolo to ako vypiť sirup, ktorým sa zalieva ovocie, keď sa robí kompót 😝 180g glukózy cca v 3dl vody... doktorka vravela, že jednu tehuľku tam budú mať už tretí krát, pretože to dva krát v sebe neudržala... úprimne ju ľutujem... zajtra mám výsledky, takže uvidíme, či vyhral cukor, či ja 🙂
@suzan1111 dakujem,zajtra sa na to spytam v lekarni.kaslem dnes horsie ako ked som bola v pondelok na tom plucnom ☹ slak ma trafa 😢
@danculka24 sa tesiiiiiiim,ze sa konecne ukazala-hanblivka 😀 kaslem horsie ako v pondelok a zacala som zas aj vykasliavat ☹ doteraz to bol suchy kasel....teraz neviem,ci je to dobre alebo nie......buduci tyzden budem mat vysledky,tak som zvedava na co pride pluciar........
@rybarybata gratulujem k slecinke 😀
@janusha33 vidim,ze aj ty sa motas po doktoroch jak ja ☹ snad budeme v poriadku......aj ked mame nevitanych navstevnikov v krku 😒
@biba17 vitaj medzi nami 😀
@zlobinka z 30 na 7?tak to je skvela cena,to sa ti fakt podarila super kupa.
ja som si pozerala veci,co mam doma,aby som vedela,co treba dokupit.no aj ked sa to nezda-mame co kupovat -sa tesiiiiiiiiiim 🙂 mam z kazdej velkosti nieco,hlavne overaliky na spinkanie.budem musiet pozriet nejaky zoznam,co treba pokupit babatku a skonsolidovat to nejak......
@petra1209 a co si robila?to neni sranda taketo veci teraz ☹
ahojte, tak vraj by to mala byt holka, na 90%. Inak sme sa nic nedozvedeli, cele utz trvalo asi 2 minuty a lekar na vsetko odpovedal, ze je to v norme. Celkovo som dnes v nemocnici nervacila a bola som rada, ze to uz mam vsetko za sebou.
@biba17 ahoj 😀
@oxiba ☹ začínam sa na to strááášne tešit, ale hadam vydržime a udržime, ty už maš za sebou supiš
@mirkave jemine tak nech už pluciar pomože, veď to maš strašne dlho, ja som si už tiež robila radost a nakupovala som 😀
@petra1209 au to musi byt neprijemne
@zlobinka jasnee taketo nakupy su najlepšie, treba využit 😀
@danculka24 ahoj a dakujem za privitanie 😵
ahojte, pripajam sa k vam. termin mam 29.5. chcela by som sa vas opytat ktora z vas je na pnke? ja som na pnke a doktor mi ju chce uz ukoncit. pritom mi stale hovori, ze som vysoko rizikova. picham si aj fraxiparin, berie aktiferin. predtym 3 neuspechy.
Ahojte baby, tak vcera som bola na tom 3D, chlapec potvrdeny 🙂 ale to uz som vedela.. Ale ak mam pravdu povedat, moc som si to 3D neuzila, nakolko maly sa nechcel v tvari ukazat, stale mal rucky pred tvarou 🙂 Pol hodinu sme cakali , ze sa umudry a nic 🙂 Tak sme pozreli nozicky, rucicky, chrbatik , brusko, hlavisku 🙂 trosku ocka sme videli, mierne ustocka ale to tak vsetko :D Asi sa hanbil.. Mozno , keby som lepsie videla, tak sa viac z toho tesim, ale takto... :( Aj sa mi to tam tazko rozoznavalo. Pre mna bolo lepsie 2D 🙂
@mirkave no mna zas chyta kasel..a hysaky, ci to nebude mat nejaky vplyv na male..kamoska bola cele tehu chora a nastasie mala je v poriadku...
inak za tie nakupy dostavam zdrba od svokry, ze by som nemala nic kupovat - ona je povercivejsia, lenze to by som musela kupovat vsetko po porode a to by som mala ake nervy a potom tie ceny.. 😕 chytro chytro kupovat vsetko..a ked som hej povedala, ze zaciatkom marca idem kupovat kocik do polska s nasimi, tak ju skoro...no ale bohvie ako sa budem potom citit a nechat to na manzela moc nechcem..vsak aj vy vsetko zhanate vopred 🙂

@mirkave neskusala si na ten kasel bronchicum elixir? mozno som to tu aj pisala...mne vzdy pomohol, ked som dosla z dovolenky v egypte..bola som z klimy chora 3tyzdne a kaslala som cely cas tak,ze som myslela ze sa zadusim..kolegyna mi poradila tento sirup a za tri dni bol kasel prec..predtym som vybrala dvoje antb a nic. Teraz som bola pn pred vianocami a zase to iste..penicilin a kasel totalny..v noci som nemohla spavat..muz hovoril,ze sa boji ze sa zadusim,tak som kaslala..ze som mala svalovicu 😀 a isla som do lekarne, kupila som si ho, do 3dni som vypila tu jednu flasku a kasel zmizol. Aj som sa bala, ked je to v alkohole a brala som penicilin plus tehotenstvo ale v lekarni ma ubezpecili ze to je hrozne male percento a kludne sa to moze s antb..tak som to riskla a bolo to fajn.Predtym som vypila cely mucoplant a nic...tak ak chces,vyskusaj 😉
http://www.google.sk/imgres?q=bronchicum+elixir...