Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@zlobinka myslím, že si zvolila rozumnejšiu variantu, však sa nebudeš stresovať tesne pred pôrodom, človek nikdy nevie, lepšie je byť pripravená už v 7 mesiaci, čo keby bocian prišiel skôr... celkom schopný nákupný zoznam je na stránke www.mamaaja. sk - tipy pre vás +- to sedí, píšu tam košieľky - teraz sú to skôr bodíčka, ja som mala osobne rada tzv. pyžamká na cvočky, babyvak som nemala žiaden a ani ho neplánujem kúpiť, v perinke mi špunt vydržal cca 1 týždeň - dokázal vykopnúť viazanie 🙂 ak ti môžem poradiť, poštolky kúp v zdravotníckych potrebách - výjdu 1,5 Eura, lepšie sú na suchý zips - tie s krúžkami sú desné 😉
@petra1209 ty kokosko, neverim, ja mam to iste.....ale ja nemozem nekedy chodit a bolest vystreluje do stehennej casti a hore do krizov....a tiez v mojom pripade PRAVA strana
Tak uz som doma z kontroly......vsetko je v poriadku a mame uz cca 700 g......a predsa len to bude chlapec.Ukazal nam zase pipik inac si cely cas vegetil s rukou za hlavou......a na buduci tyzden nas caka glokozovy tolerancny test.Tak som zvedava.
@katkamiki no to je skoda, niektori gynekologovia vraj davaju cokoladu alebo trosku kavy aby sa drobcek trosku prebral, ja dnes tiez idem a beriem so sebou pre istotu doping 😉. Clovek sa na to dlho tesi a potom sa drobcek skryva, no ale aspon je chlapcek potvrdeny a hor sa na nakupovanie 🙂
@tinci no presne..urcite to mame geneticky dane...ja aj brat sme sa narodili zaciatkom osmeho mesiaca..svokra ta prenasala..aj moja mamina hovori, ze radsej pomaly, premysliet co este..a skor v lepsich cenach nakupime...prve som potratila a clovek nikdy nevie ci neostane na rizikovom alebo co.....jasne, ze nejdem kupovat vsetko....aj ked u nas to bude mat kto podedit, kedze sme prvy... 😀
neviete na 3d moze ist aj muz? myslim do ordinacie ked sa bude robit ultrazvuk
je holky ja vam tak zavidim ze viete co budete mat a to moje male sa nam nie a nie ukazat ☹ ☹ a to mam za sebou uz asi 5sono,chcem sa este opytat ako na SVK prebieha glukozovo tolerancny test?V Prahe jak mi ho robili u syna v cca 28tt tak mi len odobrali krv dali vypit sladky humus a po dvoch hodinach znova krv nic viac,ziadna moc,ani pichanie do prsta,je to tu ine?A pozeram ze prevazuju chlapci 🙂 minuly rok prevazovali dievcence,teraz je to naopak 🙂))
@kisasonka83 ahoj, ja som na ňom bola včera a vyzeral presne tak ako ho popisuješ, bol skrátka 😝
@oxiba diky tak dufam ze aj tu to bude tak ako v Prahe,neznasam picanie do prsta ☹ a pozeram ze mame stejny termin 🙂 9.5. 🙂
@kisasonka83 som zvedava kedy to príde naozaj 🙂
Baby je tu nejaka Kosicanka?Potrebovala by som vediet kde boli na tom glukozovom teste.Mna poslala na Polikliniku Juh a neviem ci sa tam treba objednat alebo len tak tam pridem rano.A tu glukozu dostat normalne v lekarni?Je to ako tekutina alebo to treba nejak rozrabat?Mi povedala ze to si mam kupit sama.
@kisasonka83 juj tak to bude nakoniec prekvapenie ??
@oxiba takže už ho maš za sebou😀 ja idem až 14.2.
ahojte.mate niekto skusenosti v 23 tyzdni s CTG monitorom plodu?Ja som dneska bola u doktora a objednal ma na to na pondelok,bola som tam koli tvrdnutiu brucha a bolestiam ako na menštruaciu,kedze mam rizikove tehotenstvo...ale neni to skoro?
@kocica43 ja som mala na 4D aj muza aj simonku-dceru 😀 cize v pohode.inac na pn som aj ja.mala som nejake problemy,ale hlavne kvoli robote som ostala doma.....
@janusha33 pohodak 😀 uz v brusku si vegeti s rukou za hlavou
@suzan1111 dnes som si kupila ten sirup,tak som zvedava.......dufam,ze pomoze 😒
@petra1209 no co?noha je na tom lepsie?
@janusha33 Ahoj,ja som tam bola v piatok,treba tam ist rano na 7.30-presne,vezme vsetky tehulky,da im instrukcie co a ako a je to,ja som nemala glukozu,ale mali ju tam,platila som za to 1,50e,mala som citron a ten som si mohla nakvapkat,aby to nebolo take sladke.....,objednavat sa nemusis,len neviem,ci to robia kazdy den 😒 ....,inak ta glukoza je prasok a ten nachysta sestricka,je to na prvom poschodi,v tej prvej budove......oproti parkovisku.....
@danculka24 asi hej ale ja sa neviem dockat 🙂hoci mam doma parik dievcatko a chlapceka ,chcela by som este dievcatko tak uvidime 🙂

@katkamiki fuha ja idem na to zajtra vecer..tak som moc zvedava..potom napisem ako sme dopadli..skoda, ze sa vam neukazal..a blahozelam k drobcekovi..