icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

zlobinka
19. jan 2012

@katkamiki fuha ja idem na to zajtra vecer..tak som moc zvedava..potom napisem ako sme dopadli..skoda, ze sa vam neukazal..a blahozelam k drobcekovi..

oxiba
19. jan 2012

@zlobinka myslím, že si zvolila rozumnejšiu variantu, však sa nebudeš stresovať tesne pred pôrodom, človek nikdy nevie, lepšie je byť pripravená už v 7 mesiaci, čo keby bocian prišiel skôr... celkom schopný nákupný zoznam je na stránke www.mamaaja. sk - tipy pre vás +- to sedí, píšu tam košieľky - teraz sú to skôr bodíčka, ja som mala osobne rada tzv. pyžamká na cvočky, babyvak som nemala žiaden a ani ho neplánujem kúpiť, v perinke mi špunt vydržal cca 1 týždeň - dokázal vykopnúť viazanie 🙂 ak ti môžem poradiť, poštolky kúp v zdravotníckych potrebách - výjdu 1,5 Eura, lepšie sú na suchý zips - tie s krúžkami sú desné 😉

katkamiki
19. jan 2012

@zlobinka podla mna zalezi presne od polohy dietata.... Jasne, ze keby sa nam ukazal v celej svojej krase, tak mam z toho urcite iny pocit... Drzim palce, aby to tebe dobre dopadlo 🙂

oxiba
19. jan 2012

@katkamiki neboj na budúce sa ti ukáže, môj drobček poctivo odkopáva sondu pri pokuse o zobrazenie, včera sa na nás usmieval a hneď na to zamračený xichtík a kop do sondy... je to skrátka osobnosť 😉

katkamiki
19. jan 2012

@oxiba Ale na normalnom sone 2D sa pekne ukazal, to som videla, ale s priatelom sme isli spolu specialne na 3D, aby aj on videl maleho a zaplatili sme za to peniaze a nic moc... Na 3D uz nepojdem..

rybarybata
19. jan 2012

@petra1209 ty kokosko, neverim, ja mam to iste.....ale ja nemozem nekedy chodit a bolest vystreluje do stehennej casti a hore do krizov....a tiez v mojom pripade PRAVA strana

janusha33
19. jan 2012

Tak uz som doma z kontroly......vsetko je v poriadku a mame uz cca 700 g......a predsa len to bude chlapec.Ukazal nam zase pipik inac si cely cas vegetil s rukou za hlavou......a na buduci tyzden nas caka glokozovy tolerancny test.Tak som zvedava.

tinci
19. jan 2012

@kocica43 ahoj ja som na PN a to nie som vysokorizikova akurat ze mi nedal ziadne vychadzky ale nerobi mi s tym ziadne problemy.Asi to velmi zavisi aj od gynekologa....

tinci
19. jan 2012

@katkamiki no to je skoda, niektori gynekologovia vraj davaju cokoladu alebo trosku kavy aby sa drobcek trosku prebral, ja dnes tiez idem a beriem so sebou pre istotu doping 😉. Clovek sa na to dlho tesi a potom sa drobcek skryva, no ale aspon je chlapcek potvrdeny a hor sa na nakupovanie 🙂

tinci
19. jan 2012

@zlobinka jasne ved je to lepsie ako nervacit na poslednu chvilu a kupit "hocico". Je treba aspon nejaky zaklad lebo clovek nikdy nevie co sa moze prihodit a babo tu moze byt ovela skor.Navyse myslim ze maminy aj taha materinsky pud dobre prichystat hniezdocko, nie ? 🙂

zlobinka
19. jan 2012

@tinci no presne..urcite to mame geneticky dane...ja aj brat sme sa narodili zaciatkom osmeho mesiaca..svokra ta prenasala..aj moja mamina hovori, ze radsej pomaly, premysliet co este..a skor v lepsich cenach nakupime...prve som potratila a clovek nikdy nevie ci neostane na rizikovom alebo co.....jasne, ze nejdem kupovat vsetko....aj ked u nas to bude mat kto podedit, kedze sme prvy... 😀

katkamiki
19. jan 2012

@tinci No, ale to je to, ze maly bol hore, kopal nohami o dusu 🙂 Ale tvar mal stale zakrytu rukami 🙂 sem tam dal na sekundu ruku prec a hned ju vratil :D Aby nahodou nebolo vidno do tvare 🙂 Ale jasne, teraz to uz nejdem riesit, idem sa tesit z toho ze pride nas chlapcek.. 🙂

kocica43
19. jan 2012

@tinci aj ja mam taky pocit, len jedno ma stve ze co ja som naozaj rizikova tak vymysla a poznam vela zien co su na marodke a nic im nieje len uz nechcu chodit do roboty. ja ked mi ukonci tak musim dochadzat 50 km do prace.

kocica43
19. jan 2012

neviete na 3d moze ist aj muz? myslim do ordinacie ked sa bude robit ultrazvuk

kisasonka83
19. jan 2012

je holky ja vam tak zavidim ze viete co budete mat a to moje male sa nam nie a nie ukazat ☹ ☹ a to mam za sebou uz asi 5sono,chcem sa este opytat ako na SVK prebieha glukozovo tolerancny test?V Prahe jak mi ho robili u syna v cca 28tt tak mi len odobrali krv dali vypit sladky humus a po dvoch hodinach znova krv nic viac,ziadna moc,ani pichanie do prsta,je to tu ine?A pozeram ze prevazuju chlapci 🙂 minuly rok prevazovali dievcence,teraz je to naopak 🙂))

oxiba
19. jan 2012

@kocica43 prečo by nemohol? môj môže so mnou ísť na každé sono.. však za to platíš ta ne?

oxiba
19. jan 2012

@kisasonka83 ahoj, ja som na ňom bola včera a vyzeral presne tak ako ho popisuješ, bol skrátka 😝

kisasonka83
19. jan 2012

@oxiba diky tak dufam ze aj tu to bude tak ako v Prahe,neznasam picanie do prsta ☹ a pozeram ze mame stejny termin 🙂 9.5. 🙂

oxiba
19. jan 2012

@kisasonka83 som zvedava kedy to príde naozaj 🙂

kocica43
19. jan 2012

@oxiba ja som este ani raz nebola snim tak preto sa pytam.ta ze nie je problem

janusha33
19. jan 2012

Baby je tu nejaka Kosicanka?Potrebovala by som vediet kde boli na tom glukozovom teste.Mna poslala na Polikliniku Juh a neviem ci sa tam treba objednat alebo len tak tam pridem rano.A tu glukozu dostat normalne v lekarni?Je to ako tekutina alebo to treba nejak rozrabat?Mi povedala ze to si mam kupit sama.

danculka24
19. jan 2012

@kisasonka83 juj tak to bude nakoniec prekvapenie ??

danculka24
19. jan 2012

@oxiba takže už ho maš za sebou😀 ja idem až 14.2.

simmmiiiii
19. jan 2012

ahojte.mate niekto skusenosti v 23 tyzdni s CTG monitorom plodu?Ja som dneska bola u doktora a objednal ma na to na pondelok,bola som tam koli tvrdnutiu brucha a bolestiam ako na menštruaciu,kedze mam rizikove tehotenstvo...ale neni to skoro?

mirkave
19. jan 2012

@kocica43 ahojky a vitaj 😀
to ta akoze chce vazne bez hanby uz vypisat? co mu hrabe???? ☹
@katkamiki chlap a taky hanblivy? 😀
@zlobinka kaslat na svokru 😀 ,riad sa podla seba a podla svojich moznosti a nakupuj,ked su dobre ceny a to co sa ti paci 😉

mirkave
19. jan 2012

@kocica43 ja som mala na 4D aj muza aj simonku-dceru 😀 cize v pohode.inac na pn som aj ja.mala som nejake problemy,ale hlavne kvoli robote som ostala doma.....
@janusha33 pohodak 😀 uz v brusku si vegeti s rukou za hlavou
@suzan1111 dnes som si kupila ten sirup,tak som zvedava.......dufam,ze pomoze 😒
@petra1209 no co?noha je na tom lepsie?

lilianka1199
19. jan 2012

@janusha33 Ahoj,ja som tam bola v piatok,treba tam ist rano na 7.30-presne,vezme vsetky tehulky,da im instrukcie co a ako a je to,ja som nemala glukozu,ale mali ju tam,platila som za to 1,50e,mala som citron a ten som si mohla nakvapkat,aby to nebolo take sladke.....,objednavat sa nemusis,len neviem,ci to robia kazdy den 😒 ....,inak ta glukoza je prasok a ten nachysta sestricka,je to na prvom poschodi,v tej prvej budove......oproti parkovisku.....

kisasonka83
20. jan 2012

@danculka24 asi hej ale ja sa neviem dockat 🙂hoci mam doma parik dievcatko a chlapceka ,chcela by som este dievcatko tak uvidime 🙂

petra1209
20. jan 2012

@mirkave hej hej už je noha ok 😉

kocica43
20. jan 2012

@mirkave asi hrabe, neviem ci nieco caka ze mu dam ale fakt neviem, inac je velmi dobry doktor, nechcem ho menit