icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

suzan1111
25. jan 2012

@lucyfuk77 lekar ti povedal, ze psyllium sa v tehotenstve nesmie??mne to praveze aj v lekarni odporucali.gynekologicka mi na zapchu odporucila nej. laktulozu tusim ale to je prehanadlo..tak som sa to bala pit..to psyllium je skorocel indicky a jediny ucinok kt. ma je ze sa meni v tekutine na gel..cize ti zvlhcuje traviaci trakt a lepsie sa to klze 😀..glycerinove cipky som si na zaciatku kupila aj ja, ale kedze som z tej zapchy mala sem tam aj prasklinky a na tych cipkoch je zrovna pisane ze vtedy sa nemaju uzivat..tak som si ich nakoniec nedavala...tie su tiez laxativum...a espumisan si davam aj ja 🙂

danculka24
25. jan 2012

@fide držim silno silno palčeky, neboj bude to dobre, musiiiii 😀DDD

suzan1111
25. jan 2012

@danculka24 no je to fajn, ja tu o nom tiez vypisujem a vcera som si veru nedala a predvcerom asi len lyzicku a dneska som an wcku nebola..juj co bude zajtra 😀

danculka24
25. jan 2012

@suzan1111
@lucyfuk77 jaj a este teraz som zacala pit aj trosku kavu slabulinku a ta teda mne pomaha tiež

suzan1111
25. jan 2012

@danculka24 tak to verim, ked nepijes kavu a das si troska silnejsiu tak to je dobre laxativum 🙂..ja ked som pila kavu dlhodobo tak nic,potom som prestala a ked som si dala v kaviarni cafe latte tak ma manzel nestihal doviest domov,tak mi bolo pilno 🙂..ja teraz kavu tiez nepijem skoro vobec..lebo mam potom podrazdeny zlcnik..nejake mam cele divne to travenie 😖 🙂

tiuska77
25. jan 2012

@lucyfuk77 ahoj...aj ja mam zniženu funkčnosť štitnej žlazy...a možem sa pridať k babam čo ti pišu, že to psyllium pomaha....ale ja to striedam bud psyllium alebo rano si urobim napoj s caro (čisto cereálny nápoj ) s pohárom mlieka.

lucyfuk77
25. jan 2012

@tiuska77 aké lieky berieš na štítnu ?

zlobinka
25. jan 2012

no glukozovy test za nami..myslela som si,ze to bude horsie,ale v pohode sa to dalo zvladnut..ja som teraz strasne na sladke-mala bude urcite po muzovi, on je total na sladke...bola som aj u doktorky kvoli tym kontrakciam, takze sme v poriadku...ze to mohla byt reakcia na stres - co urcite aj bola nakolko nas doktor na sone vystrasil, ze mame mensiu hlavicku a doktorka pozerala aj jej sa to vobec nezdalo, ze kazdy to meria inak, ze staci ked si doktor posunie kurzor o milimeter a uz je iny vysledok,ze to by muselo byt na kazdom sone nejaky problem... a ze ostatne vysledky mame tiez v norme..tak som z toho uplne zmagorena, ale snazim sa nestresovat, aby bolo vsetko v poriadku...
@fide neboj vsetko bude v pohode...drzim ti palceky moc moc, aby si si tehotenstvo zacala uzivat bez akejkolvek bolesti..vlastne to prajem vam vsetkym..nech je vsetko ok 🙂

tiuska77
25. jan 2012

@lucyfuk77 L-Thyroxin brala som niekedy 100 potom mi znižila na 50..a teraz mi počas tehu dala tak, že 3x beriem 50 a 4x 75...a zakazala mi všetky tehu vitaminy..kvoli vysokej dávke iódu v nich...a TY?

tinci
25. jan 2012

@janusha33 ja som tiez vela zhanala bundu a nakoniec som nasla pekny cierny kabatik - bolerko takze ten nikdy nebude na brusko tlacit, navyse nie je ani velmi hruby takze sa bude hodit aj na jar. Inak som si zatial pozicala vetrovku od maminy ta nosi o dve cisla vacsie 😉

janusha33
25. jan 2012

@tinci No len moja mamina nosi mensiu ako ja, lebo je mensia ako ja......musim nieco vydumat

janusha33
25. jan 2012

@zlobinka Jeeej aj my sme mali dnes glukozovy test.

janusha33
25. jan 2012

@danculka24 Ja kavu pijem cely cas ale nie je to obycajna ani nesca ale je to z toho zit ci z coho.Sa vola Rebeca a s troskou mliecka, chut skoro nesca s mliekom.A uplne v pohodicke, pila som aj Caro ale to mi tak nechuti.

zlobinka
25. jan 2012

@janusha33 a v pohode sa to dalo zvladnut vsak? mne by to robilo problem pred mesiacom, lebo to mi byvalo rano fest zle..ja som tiez rozmyslala nad bundou..este ju ako tak zapnem a do prechodnej by som sa mala potom vtrepat (alebo si to iba namyslam 😀 )..ja som rozmyslala, ze ak nie zoberiem manzelovi nejaku, alebo pojdeme kupit spolu pansku, aby bola dobra aj mne aj jemu, aby to mohol potom on ponosit..ved su kadejake take unisex..no zatial este zapnem, ale tiez uvazujem, ze potom co..jeden kabat mi mozu akurat tak gombicky odletiet a druhy mam trosku iny stryh,ale tiez ho ledva zapnem.. a kupovat tehotensku bundu mi pride ako vyhodene peniaze..aj ked obcas zena ozaj nema na vyber 🙂

mimi
25. jan 2012

ahojte, citam, ze sme tu viacere co mame problemy so stitnou zlazou. AKo casto chodite na kontroly? Chcela som sa spytat, ci uz kupujete vecicky pre babo?

janusha33
25. jan 2012

@zlobinka Rano to bolo v pohode aj ked som bola velmi hladna lebo som naucena ranajkovat a potom sladkom ma taaaaaak smadilo, ale zbehlo mi to relativne rychlo.Tak jeden kabat mam ale to je taky slusny aj ked som uz rozmyslala ze keby som mozno odparala tu kozusinku na rukavoch tak by vyzeral inac ale sa bojim ze ho tym znicim.A tiez budem pozerat nieco take aby som to vedela potom dalej vyuzit.Sestra mi pisala ze mam skusit ist do nejakeho obchodu pre moletky, este tam mozno nieco najdem ale uvidim podla ceny, pretoze nemienim dat za to vela kedze to nevynosim.Keby som chodila do prace nepoviem ze mi treba ale do obchodu a na poradnu to nieco musim vymysliet

nena13
25. jan 2012

@stvura Kaderníčka som si sama🙂😀 Ja som ti taky nepríjemný zákazník-nik ma podľa mňa nevie lepšie upraviť ako ja sama-tak radšej ich ušetrím od môjho frfľania. 😉 😀
@petka296 Ja už som nakupila toľko hlúpostí🙂,že by som ti asi zle poradila🙂Ale čo,aspoň sa vytešujem🙂
@fide Neviem či stíham dočítať-ako sa cítiš,je ti už lepšie? Dufam,že ano🙂

nena13
25. jan 2012

@lucyfuk77 Ja asi tak 5kg,ale vždy som bola plnšia,tak som rada,že to nejde veľkou rýchlosťou-zas mi ale kočky vraveli,že sa to môže teraz poriadne rozbehnuť,že sa nemám vytešovať 😖
@suzan1111 No mne ten odtieň popolavej vyšiel do žiarovkovej 😀 a to so prirodz. blond-len mam rada tie šedivejšie farby a ja som skôr do plavo žltkovej 😀 a teraz sa mi 1x nepodarila farba aku som chcela🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
tiuska77
25. jan 2012

@mimi ja som bola koncom decembra na kontrole a kazala mi prisť na krv 1. februára, 1. marca a v marci mam aj kontrolu. No vecičky 🙂 dlho som nič nechcela kupovať ale už som neodolala a aspoň take základne vecičky kupila 🙂

nena13
25. jan 2012

@stvura JEEEJ,že po pás-ja mam celý život dlhé-a je to nádhera(nemyslím tie moje)ale snažím sa pestujem,,starám,učesy robím ...-len by mohli byť hustejšie🙂

tinci
25. jan 2012

@janusha33 no ved to niekedy vo ferbuari byva uz dost teplo na zimnu bundu....

lucyfuk77
25. jan 2012

@tiuska77 ja mám euthyrox 100.

lucyfuk77
25. jan 2012

@nena13 ja som mala v 22 tt prírastok na váhe + 4,5 ... a potom sa to rozbehlo 😠

janusha33
25. jan 2012

@tinci No ved hej lenze este je to take vselijake....vies nemozme vediet ako to bude toho roku ale asi velmi teplo nebude a nechcem to presvhinut ze nekupim a bude zima dlho a potom budem musiet aj tak kupit......uz teraz ked zapinam vetrovku tak musim stiahnut troska brucho a to nie je dobre......

janusha33
25. jan 2012

@lucyfuk77 Ja som bola stale taka baculka a teraz som pribrala cca 5 kg......nejak to neriesim ale zase sa neprezieram snazim sa tak jest aby bolo dobre, hlavne polievku sa snazim jest a to zasyti dost takze druhe jedlo jem niekedy az o tretej a vecer uz len nieco lahke.......a hlavne sa snazim ranajkovat, potom nepotrebujem tolko jest....aj ked chute su chute......

janusha33
25. jan 2012

@mimi Ja zatial nekupujem nic, pockam do Velkej noci kym pride svagrina z Nemecka, ta mi donesie koec veci po svojich dvoch chlapcoch.....este su maly ale tie zakladne veci uz nepotrebuje takze budem az potom riesit co mi treba vlastne, co sa tyka oblecenia vela nebudem, mozno nejake zavinovacky a platene plienky a do postielky vecicky a na kupanie.........tiez som sa doteraz nejak bala nieco kupovat, ze pre istotu......a pomalicky si robim zoznam co mi vlastne vsetko treba

lilianka1199
25. jan 2012

Ja som uz neodolala a objednala kociarik,pride az o mesiac,lebo nebol na sklade,ale tak uz by som si ho najradsej doma v obycacke poskladala 🙂....k nemu uz aj nejake doplnky,no vecickam zatial odolavam 🙂.....

mimi
25. jan 2012

@tiuska77 tak to chodis casto. Ta stitna zlaza ti nesposobuje busenie srdca? Mne ano, ale lekarka to dajako neriesi 😒 Lieky beries rano? Mne kazala vecer, ked stale mam ranne nevolnosti, juj neviem kedy ma to prejde.

@lilianka1199 aky kocik si kupila? Ja mam jeden vyhliadnuty, ale asi este pockam tak do 30 tt.

lilianka1199
25. jan 2012

@mimi ja som si vybrala bri-go,lepsie povedane,moj manzel ho chytil v obchode do ruky a iny nechcel 🙂....no mesiac budem cakat,tak akurat v 30 tyzdni bude doma 🙂