icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

katkamiki
31. jan 2012

@cobhan no co sa tyka veciciek, tak tie uz mam a dost nakupenych, ale to mi svokra kupila, ale to ma u seba a nechcem to este ani domov, necham to u nej... Nepotrebujem to mat doma, ale viem, ze je toho zbytocne hrozne vela 🙂
@martina646 vitaj u nas ... 🙂 no ja pred otehotnenim som mala 181 a 75 kil 🙂 Takze teraz je to uz 84 a cakam tiez tu stovecku... bojim sa toho strasne :( A ty mas super, ze si nepribrala nic.. to nechapem 🙂 co sa tyka toho kocika, ak si neni taka pesimistka ako ja, v pohode ho kup 🙂 Ved uz kopec bab nakupilo kociky 🙂
@tiuska77 ja to tiez asi tak nejako urobim... 🙂 Uvidim 🙂 Ja som neni do toho ani tak zanietena, ako tu pisu vsetky 🙂

petra1209
31. jan 2012

@katkamiki musíš to brať tak, že keď si niečo kúpiš a urobí ti to radosť, tým pádom má radosť aj bábenko 😉 a keď ste spokojný a v pohode obaja to je najdôležitejšie 😉

tiuska77
31. jan 2012

@katkamiki odkiaľ si? Môj manžel je od Partizánskeho a oni rozpravaju neni :D

tiuska77
31. jan 2012

@katkamiki Presne tak... aj keby si mala tie veci doma, že si ich pomaličky poperieš, požehliš...tak ti to urobi radosť na dušičke...a tym padom aj babetku ... 🙂

katkamiki
31. jan 2012

@tiuska77 Ja som zo Ziliny 🙂 Tu to tiez casto hovorime 🙂

scoobinka
31. jan 2012

ahojte baby. aj my cakame babatko v maji. termin mam okolo 1. maja tak som zvedava ci mi vide taky pekny datum. uz vieme na milion percent ze cakame chlapceka, takze to bude bud alex alebo sebastian. som v 27 tt a uz som stihla pribrat 10 kil. som zvedava aka slonica bude zomna na konci tehu 😀 vybavicku uz pomaly nakuppujete?

cobhan
31. jan 2012

@tiuska77 nehovorim, ze poverit...len vsetko vybrat, zabookovat a ked sa male narodi, tak ho poslat vyplatit a prevziat 🙂

cobhan
31. jan 2012

@katkamiki u nas svokricka len strikuje a ked sa male narodi, tak nam to posle ( tie najmensie veci) a zvysok si zoberieme my, ked prideme na Slovensko. Ja sa dnes chystam ku kamoske ukuknut jej kocik a zistit ako to vsetko funguje, lebo mame slubeny kociarik od dvoch znamych, ale jeden som este nevidela a druhy sa mi zda byt dost ozrutny. Do auta sa este sprace, ale o lietadle by som pochybovala 🙂. A ja som vcera nasla jeden novucicky, co sa mi celkom pozdava a tusim by aj vyhovoval tak sa chcem popytat

katkamiki
31. jan 2012

@scoobinka ahoj, vitaj 🙂 Tych slonic tu bude asi na konci tehu viac 🙂 , ale gratulujem ku chlapceku, aj my cakame chlapca ( Mareka ) 🙂 co sa tyka tych veciciek, tak ja nekupujem este moc... ale niektore baby uz maju toho dost nakupene 🙂

cimage
31. jan 2012

@scoobinka ahoj scoobinka, my mame termin 3.5 a tiez chlapceka. Ja som dala zatial 10kg hore. Mama bola zhrozena, lebo ona ked isla rodit, tak mala +9kg a ja som mala 4kg ked som sa narodila, ale kazda sme ina, takze to neriesim a este som v norme. Vybavicku postupne zhaname, ked je nieco v akcii tak to kupime, ale vacsinu nechavam na posledny mesiac, ked uz budem doma. Vela bodyniek sme dostali od brachovych, takze oblecenie sme dokupili len 3veci, a potom postupne dokupime co bude treba. A hlavne nebudem kupovat nejake sterilizatory, ohrievace, vysielacky, to podla potreby, ak to bude treba, tak si to kupim, naco zbytocne vyhodit peniaze za nieco dopredu co mozno ani nebude treba. Kocik uz sledujem na ebay, takze mozeme mat kazdu chvilu, ale nejak na to este netlacim, mame 3mesiace cas.

tinci
31. jan 2012

@katkamiki mne sa zatial podarilo pribrat 5 Kg z toho 4 za mesiac 😖, pri malej som pribrala vyse 20 kg tak dufam ze to sa mi nestane, ale to som ku koncu tehotenstva bola cela zaliata vodou 😒.Najviac ma otravovali reci ci cakam dvojicky a tak...Dolezity je pitny rezim, aj kvoli traveniu,prevenciii zapchy a striam. Len ho treba fakt dodrziavat a pit cistu vodu teda aspon mne to zatial pomaha...

mimi
31. jan 2012

@katkamiki jejda, ja som tiez zo ZA 😉 planujes tu rodit alebo chces ist do MT?
JA som este tiez nic nekupovala, sice mam nieco po prvom synovi, ale treba mi toho este dokupit teraz hlavne nieco ruzove 🙂 Kocik mam vyhliadnuty, zatial nekupujem hoci ma to laka, ale asi este pockam...

mimi
31. jan 2012

@martina646 vitaj a gratulujem. Ja som tiez moc nepribrala, ale hadam pomaly sa to rozbehne...ktory kocik sa ti paci?

oxiba
31. jan 2012

@martina646 ahoj a vitaj, kočík si podľa mňa kľudne kúp, čo keď potom nebude ten, čo máš vyhliadnutý 😉 my sme objednali kočík má dôjsť 2.5. termín mám 9.5. ak to bude SC tak koncom apríla... takže radšej vyberaj, čo keď bude treba niečo doobjednať 🙂

oxiba
31. jan 2012

@tiuska77 ja som tiež odtiaľ a nerozprávam tak... 🙂 skôr sme špecifický v predložkách k/ku a pri... pri lampu 🙂 manžel východňar sa mi za to smeje, no my aspoň nehovoríme dva autá 🙂

tiuska77
31. jan 2012

@oxiba no to pri lampu tiež poznam 😀 ...ale už po 15tich rokoch čo sme spolu chytam sem tam aj ja tieto výrazy 🙂

lilianka1199
31. jan 2012

@martina646 Ahoj,na kocik nieje skoro,ja uz mam tiez doma...neodolala som 🙂

oxiba
31. jan 2012

baby ja si pripadám kus jak magor, keď pozerám na niektoré výrobky pre deti, minule som stála pri dudlíkoch a nevedela som si vybrať a to už jedného krpca doma mám, síce sme dudlík používali len pri jeho kolike - 3 týždne ☹ , síce viem že má byť anatomický a silikónový, ale koľko je už výrobcov a tvarov... normálne strašné, keď má žena na výber 😉

oxiba
31. jan 2012

@lilianka1199 akému si neodolala?

bambulla
31. jan 2012

ahojte babule ja mam termin 14.5 pribrala som 5 kg 🙂 a chcem sa spytat ste tu niektora z okolia PD? 🙂 Nemate niektora zaujem o kocik Nurse Look 3mam na predaj po jednom dietati vo velmi dobrom stave,neposkodeny,trojkombinacia je ku nemu vsetko 🙂

lilianka1199
31. jan 2012

@oxiba Brio-go,mam ho v albume,akurat po rozbaleni 🙂

oxiba
31. jan 2012

@bambulla a prečo si ho nenecháš, keď čakáš druhé? 😉

oxiba
31. jan 2012

@lilianka1199 takže už kočíkuješ na nečisto/ na skúšku 😉

lilianka1199
31. jan 2012

@oxiba manzel povedal,ze ho zbali do krabice,ale tak stale je na chodbe 🙂)

cimage
31. jan 2012

v ktorom tyzdni sa chystate nastupit na matersku?

tiuska77
31. jan 2012

@cimage a je to dobrovolne? pokial viem tak v 34. tyždni vypisuju...ale možno som na tom zle z info 😀

bambulla
31. jan 2012

segra si kupila a ze mi ho necha az chcem 🙂

cimage
31. jan 2012

@tiuska77 ja som v UK, a ked som sa pytala lekara, tak mi povedal, ze kedy ja chcem. Mozem robit aj do 40tyzdna, alebo rovno z roboty do porodnice 🙄 . Tak zistujem, ze ako to je u nas

maskyna
31. jan 2012

ahojte baby,tak aj ja sa pripajam,my cakame dievcatko 🙂 ,sme stastny,lebo prveho mam synceka.no a co sa tyka priberania tak som pribrala 7 kil zatial 😒 ,dufala som ze si bude babo brat so mna,pretoze som nemala najidealnejsiu vahu no ale co uz 😒 ,hlavne nech sme zdrave.pri prvom som nabrala neuveritelnych 20 kil a odvtedy na mne ostalo stale 10, 😠 a este sa chcem niektorej popytat,ze co pomaha na palenie zahy,ak niektoru z vas pali,lebo u mna to je strasne uz od 4.mesiaca 😝 tak sa vsetky drzkajte 🙂

petka296
31. jan 2012

@maskyna gratulujem 🙂 ja som tiez pribrala 7kg