Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@martina646 vitajte dievcence 😀
pokial sa ti paci ten kocik,tak ho kup.tohtorocne vzory a farby su vacsinou o nicom 😖 .ja budem mat kocik od kamosky(pouzivany od maja minuleho roku),ale len a len kvoli tomu,ze sa mi nehorazne paci,je super a ma vsetko,co chcem,aby mal moj kocik.......o par dni ho budem mat asi aj doma-potom nafotim 😀
dakujem baby a vyskusam,dufam ze mi to pomoze,mne trosku pomoze aj mlieko,lenze to len na chvilku 🙂
ahojte dakujem pekne za mile privitanie 🙂 vidim, ze v maji prevazuju chlapcekovia 🙂 ako prezivate tehotenstvo? mna v poslednom case casto boli lonova kost, ale da sa to vydrzat 🙂
@mimi paci sa mi look pro 2011 od nurse, co mam v albume a este aj casualplay S4, ale na 99% ideme kupit ten nurse, manzelovi sa velmi paci a aj cena je fajn
Ak by ste chceli vyhrat nieco do vybavicky ;)...
Sutaz o nakup za 100,-eur v dm a dalsie paradne ceny (kocik, autosedacka, babysitter,...) organizuje BABYzlava.sk na Facebooku. Staci zdielat a zadat meno a email.
http://www.facebook.com/BABYzlava.sk?sk=app_357...
@mimi dam Ti z mojich kíl ??? 😀DD
@martina646 ahoj 😀, co sa týka kočika mne sa zdalo tiež skoro to riešit teraz ale mame už objednaný nakolko sa na niektoré dost dlho čaka
@scoobinka ahoj 😀
@maskyna ahoj
@katkamiki Neboj, ja to mám stále tak-ja mám lenivčeka-hlavne keď sa tu vysťažujem -hneď sa začne aj po 3 dňoch ozývať-prešpekulovaný je ...Musí ma držať v neistote,aby som na neho asi nezabudla🙂Ja mam placentu v predu,tak ževraj ho aj preto tak slabunko a malo cítim-ešte som ani poriadny kopanec od neho nedostala-su to len také jemnunké....
@martina646 Ja už mam takmer všetko nakupené-vôbec nie je skoro,ale ani neskoro🙂
@tiuska77 V Poľsku je super výber a fakt lacno a ja som spokojná🙂Tiež som trolinku poverčivá,ale predtým som 2x potratila a nekupovala som absolutne nič kôli poverčivosti,teraz sa chválapánubožku držíme a nakupujem už hádam od 12 týždňa-je to lepšie-človek nekupuje na poslednú chviľu tovar aký je a za cenu aka je,lebo to nutne potrebuje.Teraz mám aspoň čas si v kľude a za dobré ceny nakúpiť🙂
@mimi
@maskyna
@mirkave Žienky mne už na tu zahu nič nepomáha-asi len nejesť-skúšala som bystrinku-ta na chvíľu zaberala,mlieko-z toho som začala nejak v poslednej dobe vracať,talcid tabletky-to sa bojím-zaberaju len na hodinku,Fatru ešte vyskušam a ak ta nezaberia tak neviem-už trpím zo 2 mesiace... 😠
@mimi Ja budem rodit v Ziline... Nechce sa mi trepat do Martina alebo Cadce 🙂 A hlavne chcem,a by rodila za mnou chodila, do toho martina by sa horsie dostavali. Kocik mam uz aj ja viac menej vybraty, ale tiez si este pockam, teraz ho maju v akcii, tak dufam, ze este ta akcia vydrzi 🙂
@scoobinka u nas by to mala byt baba 🙂. A zatial ani neviem, ze som tehotna, pokial sa teda nepozabudnem a nenahodim svoje klasicke pochodove tempo. To potom po chvilke fucim ako parna lokomotiva. Ale na druhej strane je fajn aj trosku spomalit 😝 Mna teraz trosku vystrasila suseda. Moje podozrenie, ze uz maju prirastok vcera potvrdil jej manzel, ktoreho obcas vidat. Ju vobec nie a vcera sme sa len cez okno pozdravili a vyzerala hrozne. Vraj sa uz nevyspali mesiac, ze to este nezazili a mala je uz ich tretie dieta. Tak si len potichu hovorim, ze hadam si ta nasa nezoberie priklad 😀
@martina646 ja mam tiez vyhliadnuty casualplay s4, paci sa mi, ze ma vacsie kolesa. Pri prvom som mala jeden s mensimi kolesami a v zime, ked bola clapkanica som nemohla s nim prejst 😒

nemate skusenosti s kocikmi znacky Baby Merc?