icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

cobhan
31. jan 2012

nemate skusenosti s kocikmi znacky Baby Merc?

mimi
31. jan 2012

@maskyna mna tiez pali zaha a doktor mi doporucil Gastrotuss, je to taky sirup, celkom dobre chuti..

tiuska77
31. jan 2012

@cimage wau...tak to je sila... tak ale ked ťa vypiše kedy chceš tak to je ok.. myslim, že ak je troška rizikovejšie tak vypisuju aj u nas skôr, ale v materskej knižke mam napisane pri 34. tyždni odchod na matersku. 🙂

mirkave
31. jan 2012

@martina646 vitajte dievcence 😀
pokial sa ti paci ten kocik,tak ho kup.tohtorocne vzory a farby su vacsinou o nicom 😖 .ja budem mat kocik od kamosky(pouzivany od maja minuleho roku),ale len a len kvoli tomu,ze sa mi nehorazne paci,je super a ma vsetko,co chcem,aby mal moj kocik.......o par dni ho budem mat asi aj doma-potom nafotim 😀

mirkave
31. jan 2012

@scoobinka vitaj 😀

mirkave
31. jan 2012

@maskyna ahojte dievcence 🙂
mne na zahu docela dobre pomaha to sumive-bystrinka a take podobne "srandy".ale minule som mala taku strasnu kyselinu,ze mi nepomohlo ani to 😒

mirkave
31. jan 2012

@cimage na matersku sa ide normalne 6 tyzdnov pred terminom porodu.ale zo zdravotnych dovodov sa moze aj 8 tyzdnov pred terminom.

cobhan
31. jan 2012

@mirkave mne sa na zahu najlepsie osvedcila Fatra

maskyna
31. jan 2012

dakujem baby a vyskusam,dufam ze mi to pomoze,mne trosku pomoze aj mlieko,lenze to len na chvilku 🙂

mirkave
31. jan 2012

@cobhan a vidis.....to ma nenapadlo 😒 skusim si ju kupit a vyskusam aj ja,lebo ma zaha pali uz tusim kazdy den a coraz viacej.......

mirkave
31. jan 2012

@maskyna mlieko milujem,ale ako som teraz tehu,tak ma dost zahlienuje 😒

scoobinka
31. jan 2012

ahojte dakujem pekne za mile privitanie 🙂 vidim, ze v maji prevazuju chlapcekovia 🙂 ako prezivate tehotenstvo? mna v poslednom case casto boli lonova kost, ale da sa to vydrzat 🙂

martina646
31. jan 2012

@mimi paci sa mi look pro 2011 od nurse, co mam v albume a este aj casualplay S4, ale na 99% ideme kupit ten nurse, manzelovi sa velmi paci a aj cena je fajn

atemi
31. jan 2012

Ak by ste chceli vyhrat nieco do vybavicky ;)...
Sutaz o nakup za 100,-eur v dm a dalsie paradne ceny (kocik, autosedacka, babysitter,...) organizuje BABYzlava.sk na Facebooku. Staci zdielat a zadat meno a email.
http://www.facebook.com/BABYzlava.sk?sk=app_357...

danculka24
31. jan 2012

@mimi dam Ti z mojich kíl ??? 😀DD

danculka24
31. jan 2012

@martina646 ahoj 😀, co sa týka kočika mne sa zdalo tiež skoro to riešit teraz ale mame už objednaný nakolko sa na niektoré dost dlho čaka

danculka24
31. jan 2012

@scoobinka ahoj 😀

danculka24
31. jan 2012

@maskyna ahoj

nena13
1. feb 2012

@katkamiki Neboj, ja to mám stále tak-ja mám lenivčeka-hlavne keď sa tu vysťažujem -hneď sa začne aj po 3 dňoch ozývať-prešpekulovaný je ...Musí ma držať v neistote,aby som na neho asi nezabudla🙂Ja mam placentu v predu,tak ževraj ho aj preto tak slabunko a malo cítim-ešte som ani poriadny kopanec od neho nedostala-su to len také jemnunké....

nena13
1. feb 2012

@lucyfuk77 Ja 114cm-už teraz sa gúľam 😀

nena13
1. feb 2012

@martina646 Ja už mam takmer všetko nakupené-vôbec nie je skoro,ale ani neskoro🙂
@tiuska77 V Poľsku je super výber a fakt lacno a ja som spokojná🙂Tiež som trolinku poverčivá,ale predtým som 2x potratila a nekupovala som absolutne nič kôli poverčivosti,teraz sa chválapánubožku držíme a nakupujem už hádam od 12 týždňa-je to lepšie-človek nekupuje na poslednú chviľu tovar aký je a za cenu aka je,lebo to nutne potrebuje.Teraz mám aspoň čas si v kľude a za dobré ceny nakúpiť🙂

nena13
1. feb 2012

@mimi
@maskyna
@mirkave Žienky mne už na tu zahu nič nepomáha-asi len nejesť-skúšala som bystrinku-ta na chvíľu zaberala,mlieko-z toho som začala nejak v poslednej dobe vracať,talcid tabletky-to sa bojím-zaberaju len na hodinku,Fatru ešte vyskušam a ak ta nezaberia tak neviem-už trpím zo 2 mesiace... 😠

petra1209
1. feb 2012

@nena13 kde v Poľsku ste boli nakupovať?

nena13
1. feb 2012

@petra1209 Na trhoch v Jablonke(aj do Noweho Targu chodíme)-mam to blízko,som tam stále🙂Potom chodíme do miest do nákupných centier-su tam dobré zľavy🙂

katkamiki
1. feb 2012

@mimi Ja budem rodit v Ziline... Nechce sa mi trepat do Martina alebo Cadce 🙂 A hlavne chcem,a by rodila za mnou chodila, do toho martina by sa horsie dostavali. Kocik mam uz aj ja viac menej vybraty, ale tiez si este pockam, teraz ho maju v akcii, tak dufam, ze este ta akcia vydrzi 🙂

katkamiki
1. feb 2012

@nena13 No tak to som rada, ze som tu neni sama.. 🙂 Kazda tu pise o riadnych kopancoch a ja taka pohodicka.. 🙂 Vcera vecer sa ozyval, ale tak v pohode 🙂 Podla lekara mam ja placentu asi normalne. Teda nic mi nepovedal na nu 🙂

cobhan
1. feb 2012

@scoobinka u nas by to mala byt baba 🙂. A zatial ani neviem, ze som tehotna, pokial sa teda nepozabudnem a nenahodim svoje klasicke pochodove tempo. To potom po chvilke fucim ako parna lokomotiva. Ale na druhej strane je fajn aj trosku spomalit 😝 Mna teraz trosku vystrasila suseda. Moje podozrenie, ze uz maju prirastok vcera potvrdil jej manzel, ktoreho obcas vidat. Ju vobec nie a vcera sme sa len cez okno pozdravili a vyzerala hrozne. Vraj sa uz nevyspali mesiac, ze to este nezazili a mala je uz ich tretie dieta. Tak si len potichu hovorim, ze hadam si ta nasa nezoberie priklad 😀

tiuska77
1. feb 2012

@katkamiki
@nena13 no ja pojdem v polovici februára do toho Polska tak potom napišem ako to je v skutočnosti chystám sa do N. Targu mam to kusok...ja tiež necitim nejaké riadne kopance skor je to take prijemne šteklenie...až na ten chrbat môj keby ma nebolel ani neviem že som tehotna 🙂

mimi
1. feb 2012

@katkamiki ja asi tiez budem v ZA, prveho som tiez rodila tu. Teraz ale rozmyslam, ze si priplatim nadstandart, vteda taka moznost nebola. Skoda, ze cele oddelenia nie su prerobene, lebo su naozaj v hroznom stave.

mimi
1. feb 2012

@martina646 ja mam tiez vyhliadnuty casualplay s4, paci sa mi, ze ma vacsie kolesa. Pri prvom som mala jeden s mensimi kolesami a v zime, ked bola clapkanica som nemohla s nim prejst 😒