Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@prinzesz všetko najlepšie prajem, moc sa neopi 😀 srandujem
@pokito ja som mala DS 1:440, mna poslali na genetiku, ale tam mi amnio neodporučili, vraj čo tam robim, ale bola som pre svoj klud este na druhom morfo
@janusha33 Tak to mas super ze mozes ist aspon na nakup ...🙂 ja v niektoré dni nevladzem z postele ani na zachod ist .. niekedy chodim po byte ako vrtula ale potom vecer liham so strachom lebo mi bolestivo a pravidelne tvrdne brucho a uz ked nepomaha magnezium tak sa modlim a slubujem ze uz nebudem chodit :( ... Ja ležím od 10 tt tak to už ide naozaj na mozgy....ale velmi sa tesim na synačika a urobim všetko preto aby sa narodil zdravý...
@danculka24 na amnio sa posiela tusim ke mas menej ako 250, ale vsade je to ine, tak presne neviem.
To si mala dobre, aj ja som bola na genetike - v ruzinove.
Ja aj tak viem ze Sami bude zdravucka, niekde hlboko v srdiecku to citim 😵
baby ozaj viete aky mate dlhy cervix? ja mam 25mm, nie je to malo? Na morfo mi povedali ze je to v norme, no mne sa to zda malo
@danculka24 si ma pobavila 🙂 a dik
@fide Ja som mala problem iba na zaciatku lebo som otehotnela v auguste,presne zhruba viem kedy ale pociat to doktorka od psolednej menstruacie ale plodne dni som mala ku koncu a 10.9.sme mali svadbu, takze troska stresy a tak...v sobotu som sa vydavala a v pondelok som si robila test ktory mi vysiel pozitivny.Cize ten problem co bol na zaciatku mohli sposobit aj stresy an svadby aj ze som sa poriadne zabavila, co bolo asi nezodpovedne odomna.Takze ma hned nechala na PN.A takisto to mohla sposobit aj moja praca, kde som bola vystavena ultrazvuku a magnetickemu ziareniu.Ale tym ze som ostala doma, sa vsetko upravilo.Ale nebolo mi vsetko jedno, ked mi povedala ze ano som tehotna ale je tam vysoke riziko potratu, ze musim ostat okamzite doma, ze do prace ma nepusti.No bolo mi do placu za pracou,a nie ja krava aby som sa tesila ze som tehotna.Ale som sa aj hrozne bala ze potratim.Prve tyzdne boli pre mna fakt hrozne, stale som sa bala ze co ked nieco nie je v poriadku.A teraz ked maly kope tak viem ze je vsetko ok.A kedze je vsetko ok tak stale cosi robim.Najnovsie smirglujem svoju staru postielku a natieram ju novym nezavadnym lakom a vyzera ako nova.Takze mam o zabavu postarane.
@pokito No ja som lezala poctivo na zaciatku ked bol problem a ako nahle problem pominul tak stale cosi kdesi musim robit lebo sa inac zblaznim doma.Som zvyknuta z prace ze stale vela prace, byt v pohybe a teraz nic.a este mi ani cvicit nedovolila doktorka, ze to by mohlo byt riskantne, ze nebude pokusat.Tak musim sa nejak udrziavat vo forme lebo uplne by som zlenivela a ked sa maly narodi tak budem leniva.Ja by som tolko ani nevydrzala lezat.
@pokito vraj nie.. vraj sa to moze predlzit 🙂 ale je pravda ze som tomu moc nevenovala pozornost 🙂 ja verim max mojmu dr, je mlady su na neho dobre recenzie tak si hovorim ze asi vie co robi.. a nerobi zo vsetkeho tragediu co sa mi tiez paci 🙂 a vzdy je mily a napr. ked mi robi utz tak mi hovori aha kyve nam 🙂 a hned mi otaca monitor.. on je vazne fajn.. no a pocuva ma co mu hovorim co sa mi tiez zda super! hovori mi aj o sebe o svojej rodine a tak.. prosto je ludsky, tak dufam ze som ho neprechvalila 🙂
@pokito neviem koli veku ?? ked som sa snim bavila tak povedal ze mam ist ale ze urcite to nebude na amnio, ze je o tom presvedceny, chudak ked vedel ze som si koli tomu porevala aj sa ospravedlnoval ale viem že to myslel len dobre
@danculka24 jaaj aj ja som si poplakala, ale moj skvely mangel ma taak utesoval a taak pozitivne myslel, ze uz ma to ani nenapadne......
joj ako mi chyba ☹
@pokito Juj to som si aj ja poplakala na zaciatku ked bol problem a som sa hrozne bala ze potratim alebo ze nieco nebude v poriadku.A moj muzik chudacik nevedel co som mnou tak len ma objal silno, co mi veelmi pomohlo a utesoval ze nech sa nebojim , ze vsetko bude ok.Ze keby nieco nebolo ok tak uz mi je urcite zle.Troska somarina,ale zabralo to.

@mimi
@prinzesz mimi ako hovori prinzesz v 30 tt ideme každa, neboj