icon

Pôrod v máji 2012

arieska
30. aug 2011

Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂

danculka24
8. feb 2012

@mimi
@prinzesz mimi ako hovori prinzesz v 30 tt ideme každa, neboj

danculka24
8. feb 2012

@prinzesz všetko najlepšie prajem, moc sa neopi 😀 srandujem

pokito
8. feb 2012

@mimi mne vysli zle tripple testy ☹ 1:180 na DS, som bola strasne vystrasena, vymodlene babatko na treti pokus....
ale na morfo mi doky podla toho co videl upravil riziko na 1:757.

mimi
8. feb 2012

@pokito pri prvom mi tiez vysli zle tripple testy a aj tak som odmietla absolvovat amniocentezu a maly sa narodil sice predcasne, ale je zdravy. Podla mna tie testy nie su 100% ako vsetko v medicine...

danculka24
8. feb 2012

@pokito ja som mala DS 1:440, mna poslali na genetiku, ale tam mi amnio neodporučili, vraj čo tam robim, ale bola som pre svoj klud este na druhom morfo

fide
8. feb 2012

@janusha33 Tak to mas super ze mozes ist aspon na nakup ...🙂 ja v niektoré dni nevladzem z postele ani na zachod ist .. niekedy chodim po byte ako vrtula ale potom vecer liham so strachom lebo mi bolestivo a pravidelne tvrdne brucho a uz ked nepomaha magnezium tak sa modlim a slubujem ze uz nebudem chodit :( ... Ja ležím od 10 tt tak to už ide naozaj na mozgy....ale velmi sa tesim na synačika a urobim všetko preto aby sa narodil zdravý...

pokito
8. feb 2012

@danculka24 na amnio sa posiela tusim ke mas menej ako 250, ale vsade je to ine, tak presne neviem.
To si mala dobre, aj ja som bola na genetike - v ruzinove.
Ja aj tak viem ze Sami bude zdravucka, niekde hlboko v srdiecku to citim 😵

pokito
8. feb 2012

@fide aj ja lezim uz od 8tt, ani nakupovat nechodim, bojim

pokito
8. feb 2012

baby ozaj viete aky mate dlhy cervix? ja mam 25mm, nie je to malo? Na morfo mi povedali ze je to v norme, no mne sa to zda malo

prinzesz
8. feb 2012

@mimi presne, mna napr. moj dr ani na triple testy neposlal! povedal ze je to zastarala metoda a nebude ma stresovat zlymi vysledkami.. keby nahodou vysli.. takze mne urobili len ten NT screening a dost 🙂 pak v 20tt velky utz, ale pri kazdej poradni mi robia utz

prinzesz
8. feb 2012

@danculka24 si ma pobavila 🙂 a dik

prinzesz
8. feb 2012

@pokito hmm neviem, ale citala som tu na koniku ze idealne je nad 30, ja som mal pred asi 10 tyzdnam 24mm ale pak po neskor uz 32mm, ale beriem magnezium jednu sumivu tabletku denne

janusha33
8. feb 2012

@oxiba No mne by velke babko vyhovovalo pretoze chcem darovat pupocnikovu krv do verejneho registra a tam je porodna vaha dietatka aby vzali 4kg.....takze to by sa mi pacilo.

pokito
8. feb 2012

@prinzesz no zatial je zatvoreny, tak dufam ze sa nic nezmenilo, zajtra uvidim.
to som nevedela ze moze narast, to ti urcite ped 10 tyzdnami zle namerali 😕

janusha33
8. feb 2012

@fide Ja som mala problem iba na zaciatku lebo som otehotnela v auguste,presne zhruba viem kedy ale pociat to doktorka od psolednej menstruacie ale plodne dni som mala ku koncu a 10.9.sme mali svadbu, takze troska stresy a tak...v sobotu som sa vydavala a v pondelok som si robila test ktory mi vysiel pozitivny.Cize ten problem co bol na zaciatku mohli sposobit aj stresy an svadby aj ze som sa poriadne zabavila, co bolo asi nezodpovedne odomna.Takze ma hned nechala na PN.A takisto to mohla sposobit aj moja praca, kde som bola vystavena ultrazvuku a magnetickemu ziareniu.Ale tym ze som ostala doma, sa vsetko upravilo.Ale nebolo mi vsetko jedno, ked mi povedala ze ano som tehotna ale je tam vysoke riziko potratu, ze musim ostat okamzite doma, ze do prace ma nepusti.No bolo mi do placu za pracou,a nie ja krava aby som sa tesila ze som tehotna.Ale som sa aj hrozne bala ze potratim.Prve tyzdne boli pre mna fakt hrozne, stale som sa bala ze co ked nieco nie je v poriadku.A teraz ked maly kope tak viem ze je vsetko ok.A kedze je vsetko ok tak stale cosi robim.Najnovsie smirglujem svoju staru postielku a natieram ju novym nezavadnym lakom a vyzera ako nova.Takze mam o zabavu postarane.

janusha33
8. feb 2012

@pokito No ja som lezala poctivo na zaciatku ked bol problem a ako nahle problem pominul tak stale cosi kdesi musim robit lebo sa inac zblaznim doma.Som zvyknuta z prace ze stale vela prace, byt v pohybe a teraz nic.a este mi ani cvicit nedovolila doktorka, ze to by mohlo byt riskantne, ze nebude pokusat.Tak musim sa nejak udrziavat vo forme lebo uplne by som zlenivela a ked sa maly narodi tak budem leniva.Ja by som tolko ani nevydrzala lezat.

pokito
8. feb 2012

@janusha33 ani ja neviem co zo sebou, beham max. po byte, otvaram skrinky a hladam co spapam. No teraz sa krotim, bojim sa ze mi doky vynada koli vahe, ale ked nebudem mat cukrovku hned skocim do billy ktora je hned vedla strediska a odmenim sa karamelovym veternikom 😀

prinzesz
8. feb 2012

@pokito vraj nie.. vraj sa to moze predlzit 🙂 ale je pravda ze som tomu moc nevenovala pozornost 🙂 ja verim max mojmu dr, je mlady su na neho dobre recenzie tak si hovorim ze asi vie co robi.. a nerobi zo vsetkeho tragediu co sa mi tiez paci 🙂 a vzdy je mily a napr. ked mi robi utz tak mi hovori aha kyve nam 🙂 a hned mi otaca monitor.. on je vazne fajn.. no a pocuva ma co mu hovorim co sa mi tiez zda super! hovori mi aj o sebe o svojej rodine a tak.. prosto je ludsky, tak dufam ze som ho neprechvalila 🙂

pokito
8. feb 2012

@prinzesz je super ze ho jeho praca bavi, vela takych bohuzial nenajdes.
Ale aj ja mam super doktorku, no predtym som mala taku co sa iba v zrkadle obzerala, ja som bola na koze a ona normalne do tych zeliez kukala a upravovala si vlasy 🙂

danculka24
8. feb 2012

@pokito neviem koli veku ?? ked som sa snim bavila tak povedal ze mam ist ale ze urcite to nebude na amnio, ze je o tom presvedceny, chudak ked vedel ze som si koli tomu porevala aj sa ospravedlnoval ale viem že to myslel len dobre

janusha33
8. feb 2012

@pokito Uuffff to ja take nemusim kremove.....keby si mi dala grilaz tak to by som brala......ja som teraz skor na take cokoladky a keksicky a take lakocinky

pokito
8. feb 2012

@danculka24 jaaj aj ja som si poplakala, ale moj skvely mangel ma taak utesoval a taak pozitivne myslel, ze uz ma to ani nenapadne......
joj ako mi chyba ☹

pokito
8. feb 2012

@janusha33 ja som na vsetko 😉

pokito
8. feb 2012

@prinzesz jeeeej vsetko najlepsie, aka som spomalenaaaa 😀

janusha33
8. feb 2012

@pokito Juj tak ja nie, ja som vyberava.Aj o tom co sa bude varit teraz rozhodujeme my, lebo mama aj tak nikdy nevie co ma varit takze teraz ja vymyslam na co mam chut.

janusha33
8. feb 2012

@pokito Juj to som si aj ja poplakala na zaciatku ked bol problem a som sa hrozne bala ze potratim alebo ze nieco nebude v poriadku.A moj muzik chudacik nevedel co som mnou tak len ma objal silno, co mi veelmi pomohlo a utesoval ze nech sa nebojim , ze vsetko bude ok.Ze keby nieco nebolo ok tak uz mi je urcite zle.Troska somarina,ale zabralo to.

janusha33
8. feb 2012

@pokito Pripajame sa.

cobhan
8. feb 2012

@oxiba ahoj, skoncila som pravo 🙂. Ja som vzdy hovorila, ze ten system raz padnut musi a uz sa tak aj stalo. Teraz by pre nich bolo najlepsie vyhlasit bankrot a zacat odznova. Predlzovanie agonie s nazvom Euroval to len zhorsuje.

pokito
8. feb 2012

@cobhan Ty si studovala pravo v grecku? No vyborne. Ja som sa tam bola v podstate flakat, kamoska sa tam vydala tak ma pozvala na navstevu, a bla bla bla

cobhan
8. feb 2012

@pokito no hej, studovala..a par dni po promocii som uz sedela v lietadle do Irska za drahym a novym zivotom 🙂.