Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
no to je samozrejme...a najlepsie od mami a babicky 😀
Mamičky neviete mi poradiť nejaku voľnopredajnu mastičku alebo čajík na kúpeľ? V kuse beriem nejaké vaginalne čapiky teraz asi týždeň nemám nič a mam biely kyslý výtok a strasne to svrbí... Pri Eliške som mala streptokoka ale takéto problémy som vobec nemala...Na poradňu som objednaná až 21.2 ..tak neviem ci mam isť skorej nech mi na to znova nieco dá alebo co...
cafte kocky, tak gluko test mam za sebou, nebolo to nic hrozne, celkom mi to chutilo 😉Vysledky ale este nemam. Malicka ma uz 741 gramov a nalieha koncom panvovym. Zevraj sa este otoci. dufam. No ale ine som chcela: doktorka mi skontrolovala ten moj nestastny krcok a je ok. 44mm 😀 Tych 25mm mi totiz na morfo meral zhora, preto take cislo a moja dokinka mi ho kukla vag. ultrazvukom. Ozaj a bola som v bille a veterniky nemali 😢 😢 😢 😢 😢
aj ja si prosím recept na super Marlenku 😉
@janusha33 ja nepapam nejak extra sladke...skor to ze som alergicka na pliesne, ktoré teraz v zime mame riadne v byte rozmnozene... 😠 možno t je reakcia...pri prvom tehu sme tu nebyvali a teda ani pliesni sme v byte nemali... Ja mam canesten combi krem ... mohla by som to teda vyskusať...
@fide Neviem ako je to s kremom..Mne tiez plesnivel roh v spalni a som tam nastriekala Savo proti plesni a poriadne vyvetrala a odvtedy pohoda.To odkedy mame plastove okna tak mi teraz pri tych zimach prvykrat sa objavilo lebo sa zrazali pary.....musim viac vetrat rano a potom pohoda.
@pokito @danculka24 ta sladka gebuzina nebola az taka zla 😅 a vysledky mam ok 😀
len sranda bola,ze som sa nemohla vycikat po dvoch hodinach-neslo mi to 😕 vselijake pacientky som pustala na zachod a viedli sme klasicku zachodovu konverzaciu- "no co islo to?" 😀 boli tam panicky z nefrologie,tak sme mali o com kecat 😉 boooooze,ja som cakala tusim polhodku,kym som trochu cvrkla do skumavky 🙄
neznasam cikanie do skumavky a pichanie do prsta brrrrr 🙄
@mirkave jj, dnes som si odsedela celé doobedie v čakárni diabetologickej ambulancie (veď prečo by pani doktorka, čo má na dverách napísané - poradie určuje lekár - zobrala tehotnú prednostne... ) čakala som do 6:45 do 11:55 ... to už bolo aj na mňa veľa, a hlavne bez wc - nakoľko to čo tam bolo upchané 😒 😒 😒
@mirkave preco cikanie po dvoch hodinach ?? too nemusim dufame držat cii ??????????
@lucyfuk77 5 hodin ?? nemyslis važne
@lucyfuk77 ☹ na nervy,akoze tehotna ma cas a silu sediet a cakat u lekara???? dakedy je to strasne s tymi lekarmi ☹
ja som vcera od rana po gynde cakala mg u zubara,potom super rychle ekg,pokukali sme nejake detske vecicky,nakup v tescu,navsteva personalneho v robote.......a prisli sme domov asi o 15:00.rychlo nieco zjest a letiet do skolky pre simonku.ja som bola taka utahana jak pes 🙄 .ale nastastie je vsetko ok.len tlak som mala nejaky nizky 100 na 60........
na ekg nikoho nemali,tak ma vzali po par minutkach a lekarka sa ma opytala,ze preco som tam,ze tehotenstvo neni choroba 😅
@danculka24 sestricka mi povedala,ze mam cakat dve hodky a az potom sa vycikat.no ale ta kultura na wckach na poliklinike je nula bodov a trafit sa do skumavky je nadludsky vykon-........chytila som blok a ne a ne sa vycikat.aj ked sa mi chcelo,tak to neslo 😒
@mirkave noo o wckach mi nehovor to je na bl.... ☹ , juj tak ja dve hodky urcite nevydržim to už viem teraz, a na to ekg si sa pytala a poslal ta predsa lekar ci si sla sama ?
@danculka24 bohužiaľ myslím 😒
@danculka24 pytala som sa na gynde sestricky na to ekg.a ta mi hned povedala,ze sa mam stavit aj u zubara(ale toho uz mam za sebou) od gyndy som sla obvodakovi,ten mi dal listok a s tym som sla na ekg.
vcera som v tescu kupila pekny cierny slnecnik ku kociku len za necelych 5 evri.no nekup to 😀 ja sa taaaaaak vytesujem,ze dobra kupa 😨 😀
@janusha33 tak jasne ze Savo pouzivame ... to je uplne bezne ...ale myslím ze nebyvas v starom dome s polmetrovími murami.... a k tomu urobene eurookna a este nejaky problem s kupeľnou kedze mame mokru stenu v chodbe :( ...takže byt je sam o sebe vlhky....mozem ja vetrat... V lete mam dokonca vybrate skla na dveracha a hodenu sieťku aby boli pernamentne otvorene a vetralo sa ...Nič slavne ale keď byvaš na fare tak si moc nemožeš vyberať 🙂 verím že sa nam do druhej zimy podarí presťahovať...lebo s malym to nebude sranda v takom prostredí...
@lucyfuk77 toto je fakt sila ☹, no a co vlastne si sa dnes dozvedela tam ?

@janusha33 dakujem....ja mam taky isty recept na krem,len ja mam recept na rychlu marlenku a tam idu medove platy-kupovane..preto je to "rychla"..ale tento recept urcite vyskusam 🙂