Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@babush ja len rozmyšlam nad nočnou košielkou čo tam maju, tak potom daš referencie ty mne 😀
@michalienka25 konecne niekto,komu zavadzaju vlastne nohy v posteli pred spanim a pocas spania 😀 tiez mam v nohach taky divny pocit,neviem ci je to steglenie,alebo trnutie,alebo neviem co 🙄 dakedy mi to vazne lezie na nervy
moj mg zacal castejsie mojkat brusko a drobcek to asi nejak vyciti,a zacne sa tmolit a pokopkavat ho 😵 muzikovi sa to velmi paci a aj pusinkovat brusko zacal a rozprava sem-tam drobcovi 😀 a hlavne mi "prdi" s pusou do bruska-to robil aj pri simonke 😉
inac drobcek sa tak v poslednej dobe tlaci na pravu stranu,ze mi to neni prijemne 🙄 dost to tlaci a musim sa riadne pohmyrit alebo zatlacit alebo sa postavit alebo alebo.......normalne ma boli bok brucha ako sa drobec tlaciiiiiiiiii 😨 ale aspon viem,ze ho mam 😀
@mirkave Ja bezne sedim opreta na lavu stranu lebo na pravej mi tlaci do rebier.No a dnes rano, taky bol nespokojny od pol piatej rana akoby vedel ze s anieco zle stalo.....a stalo sa.....o pol siestej mi zomrela babka.....a este som tak na nu myslela ako som nemohla spat lebo maly bol akcny.....On to urcite vedel ☹ ☹ ☹ Snazim sa utesovat tym ze babka si isla dat rande na Valentina do nebicka s dedkom.aspon ju uz nic neboli, lebo sa velmi trapila.......takze uz mam aj ja obdobie placu
@babush ja som sa bola pozrieť v predajni tehotka osobne minulú sobotu a aj som nakúpila, chcela som si totiž tehu nočnú košeľu vyskúšať, keď uvažuješ o tých je to vcelku v pohode materiál (klasik tričkovina), cca sedí číslovanie, ktoré si mala pred tehotenstvom - no i tak som si kúpila M-kovú košeľu (hoc som normálne S), lebo ju budem mať v pôrodnici už s tým mega bruškom a nechcem byť moc obtiahnutá, radšej pôjdem po pôrode za utopenca, než za veľhada, ktorý práve obedoval 🙂
majú dobré ceny na detské košieľky a kabátiky okolo 3 Eura, podprsenky odporúčam vyskúšať osobne (kvôli komfortu), takže ja som odišla s vecičkami za 40 Eur, kvalita vecí je dobrá
@danculka24 kľudne kúp (motív s vtáčikmi je volnejší, než tie mesiačikové a macíkové 🙂) pripadám si ako na základke s takou výzdobou 🙂
@mirkave my sme už kúpili odposluch cez net Philips avent s kamerou - dokonca vyhráva uspávanky, už sme ho i testovali 🙂 myslím, že cez elektroworld (dáš si do vyhľadávača www.najnakup.sk) cez internet je to i o 100 Eur lacnejšie než v kamennej predajni, Philips Avent - vyšli v hodnotení výborne - cena cca od 60Eur, keď sa nemýlim (tie bez kamery)
aj moja polovička tiež tak komunikuje s bruškom ako tvoja 🙂 no na mojich synátorov zaberá mužov hlas ako stopka, hneď prestanú divočiť 🙂 malý v brušku načúva, kto to na neho rozpráva.. 🙂 😉
@oxiba Hej tiez ma to napadlo......nebola som za nou ked bola doma teraz ani ked bola v nemocnici lebo som si ju chcela zachovat tak ako si ju pamatam, ako silnu zenu.....ako sa este tesila v septembri na mojej svadbe, ze ma okolo seba vsetky deti aj vnucata a pravnucata pokope.
juj mala mi dnes tak tlaci na spodok..ze dufam, ze si v robote necvrknem 😀 a to mam poobede sono 😕 hadam to bude bez nehody 😀
@lilianka1199 a aku ten vankus si si kupila? ja prave tiez si chcem kupit ale ani moc neviem aky 🙂 a zacinam ho tiez potrebovat, lebo si potrebujem na nieco vylozit nohu 🙂 hmm
@mirkave http://www.argos.co.uk/webapp/wcs/stores/servle.... kupili sme to v UK
@janusha33 ☹ je mi velmi luto tvojej babicky 😢
mne babicka zomrela hned na zaciatku tehu 😢 .estelen sme si s mg povedali,ze ideme "zarobit" babatko....vtedy som sa modlila,ze ked si boh povolal babicku k sebe,tak nech by nam bolo babatko pozehnane.......ako sa vravi: jeden odide a druhy pride.....je mi za nou stale smutno ☹ slzy mi vyhrkli aj teraz 😢 mame dalsieho strazneho anjela,ktory na nas pozera z hora a dava na nas pozor ☹
prajem vela vela sil......
@prinzesz ,mne ho predala jedna mamina za 10e,ma asi 1,5m a vypln su gulicky,cim dlhsi tym lepsi,lebo si ho vies,poukladat,tak ako treba,ja som dost spokojna.... 🙂
hmm super 😝 ráno som sa obliekla do práce, všetko bolo ok..počas dňa sa mi začali odťahovať gombičky a ku koncu som sa už nezapla...tak to je fakt fasa 😀
čo ešte všetko my májovky máme spoločné.Ja som bola 3 týždne tehotná keď sme pochovávali babku...Chcem sa opýtať.V noci sa budím na to,že dostanem krče do lýtka.Má s tým niektorá problém?Ako sa tomu vyhnuť,veď už týždeň sa takto budím zo spánku aj dva trikrát za noc.
caftee, glukoza za nami, fuu hnusne to bolo, zaroven som spomenula ekg tak ma tam rovno poslal, a dnes sme boli pre kočik 😀
baby ja viem ze aj to patri k zivotu,ale teraz sa tesime z nasich nových prirastkov a nie tu rozvijate debaty o mrtvych,smutte vo vnutri !pls!necita sa to az tak zaujimavo

Ahojte, nakupovali ste tu niekto z webu tehotka.sk? Mozem vas poprosit o referencie? Mam uz nahadzane v kosiku, len sa mi nechce zas niekomu poslat prasule len tak a nic za to. Tak pre istotu.
Dakujem vam 😉