Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@pokito jeemine tak to som zvedava ako budeme potom fungovat ked nebudeme vyspavat ? ja mam už teraz obavy
@danculka24 neboj, zvyknete si na to 😀 😉 Ja som napr.maleho dost dlho kojila, ale ked bol uz vacsii, tak sa vedel obsluzit sam, akurat, ze ma to budilo 😀
@mimi noo ono budeme musiet aj, nic ine nam nezostane 😀, bože ale ja som vždy rada vyyspavala,
@pokito už aby bol doma že ? kedy pride ?
@cobhan ahoj a dakujem za uvitanie...
no co uz, ostatni tie nase kilogramy nebudu nosit, lahko sa im rozpráva... a takisto nosim manzelove oblecenie, nastastie do prace nechodim, lebo som doma so starsim dietatom, takze nemusim riesit kazdodenny problem co si obliect.... a teraz pohodicka este vacsia, vsetko je schované pod vetrovkou :D len škoda že vetrovku zapnem len len, ze mi zips nestrelí :D
@danculka24 az 1.3. ☹
@danculka24 ani na moje narodky tu nebude, a ze to budu okruhle..........30................ 😢
@pokito ☹ to chodieva často takto pracovne ?, hmm mne by bolo tiež veelmi smutno, aale zas počkaj ked pride 😀
@danculka24 on si musel ist vybavit novy pas, lebo je cudzinec a tu sa to neda.... bude ho potrebovat ked pojdeme v maji na cudzinecku pol. vybavit povolenie na trvaly pobyt, zatial mal totiz len na 5 rokov a teraz bude mat neobmezene 🙂 Inac v maji sa ist postavit do rady na CP uzasne, sak tam aj porodim..............................
@pupavenka ja som sa dnes rozhodla, ze do roboty pojdem akosapatri len pokial bude nejaky meeting s klientom alebo bankou 🙂 inak presedlam na pohodlne oblecenie. Normalne ticho zavidim, ze mozes byt doma. Niekedy mam pocit, ze by som potrebovala aspon tyzden volna, aby som sa dala dokopy a zacala si to tehotenstvo uzivat. Inak dobry trapas s oblecenim sa mi stal na lukostreleckej sutazi. Naposledy som strielala niekedy v druhom mesiaci a odvtedy nic. Pred dvoma tyzdnami sme dosli na sutaz, ja si idem zapnut opasok s tulcom a sipami a tie dva konce opasku sa ani nestretli...ani okolo brucha, ani pod bruchom, skratka nikde. Odvtedy nosim namiesto krasneho vybijaneho takmer doboveho opasku pas od kimona 🙂
@pokito jaajjjjj som myslela že pracovne, som nepostrehla že cudzinec 😀, nebooj potom už bude stale pri Tebe
@danculka24 no to dufam 😀
@zlobinka No ja sa zacina tiez nejak bat, lebo bud mame doma zle vahy alebo je niekde problem.Minuly tyzden som sa vazila mala som nejakych 87 kg, tento tyzden som sa vazila a mala som 90kg,tak som sa az zlakla ze uuuuha musim pribrzdit, taky trojkilovy narast hmotnosti nie je dobry....a dnes som sa vazila len tak preventivne ked idem na tu kontrolu zajtra, nech viem povedat vahu a som mala 86.No tak neverim ze som schudla.
@janusha33 mozno si bola viac naliata z pitia alebo si bola viacej napapana.mne ked sestricka povedala ze som pribrala 3 kila,tiez sa mi to zdalo cudne.ale ked som sa vazila doma,tak som mala "normalny" prirastok cca 2 kilecka 😅 aaaaaale ked som vysla z vane a vazila som sa nahata,tak som mala super vahu 😀 predsalen tie vsetky veci,co mame na sebe naobliekane nieco vazia 😀 cize v konecnom dosledku sme krasne,stihle so super vahou 😉 😀
@mirkave no ja som ho nakoniec zapla...pod prsiami, uplne natesno, ale zistila som, ze mi to zavadzia a nedokazdem napnut luk...nehovoriac o tom, ze ked ma tak videl drahy tak siel do kolien 😀 Ono najhorsie na sutazi bolo, ze vsetci si mysleli, ze som trosku pri tele a leniva 🙂 pretoze on mi chodil aj pre sipy, vytahoval ich z terca a ja som sa len prechadzala od terca k tercu...teda poslednych par som su sla ako kacka krizena s tucniakom a pachtila som, ako keby som prebehla maraton. Az ked dobehla kamoska a zacala sa vypytovat na baby tak sa ostatni v skupinke pozerali akoze o com je rec 🙂. Potom mi uz len hovorili, ze vobec ale vobec nevyzeram na to, ze som v siedmom mesiaci 😝
@danculka24 nie je zač 🙂
@mimi simonka chcela sestricku,ale uz si zvykla,ze to bude chlapik .veeeeeelmi sa tesi na babatko,uz sa chysta,ako ho bude kocikovat,krmit 😕 a celkovo mi pomahat.a hned mi oznamila,ze plienky smradlave mu menit nebude 😀 je krasne ako tehotenstvo preziva spolu so mnou a s tatinkom 🙂
simku sme dali do skoly.v skolke mali take tie testy skolskej zrelosti a vysla z nich super.simka sa narodila v juli.na zapise jej to islo jedna radost,len sme s mg kukali jak puci,ze co vsetko to nase dievcatko ovlada 😕 lebo ked sa jej spytam,ze co robili v skolke,tak odpovie,ze nic alebo si nepamata 😅
ahoj rada by som sa pridala k tejto skupinke, kedze v maji cakame chlapceka 🙂 sa uz tesime 🙂 zatial je vssekto v poriadku len mna momentalne trapi mykoza :( dufam ze sa jej coskoro zbavim aby som si mohla dalej uzivat tehotenstvo :D

@mirkave ved aj ja sa na to tesim. 🙂 Dajake vecicky som uz nakupila ako ruzove tricka, ciapocky a zistila som, ze mam same modre dupacky po malom, takze mozem pokracovat v nakupoch. Starsne zlate su tie male vecicky, sa vytesujem ako male decko 😅