Pôrod v máji 2012
Druhe babo a opat na prvy pokus. Bodaj by aj ine maminky mali tolko stastia 🙂 . Zatial to vie iba manzel a kolegyna v praci. Na zaciatku zmiesane pocity, ale uz sa aj zacinam tesit 🙂
@mirkave Jeeeej aj ja som julova......u nas sa uz ujo, ktory je po mozgovej prihode a ostal ochrnuty na polovicu tela, ale pohybuje sa sam, tak on sa uz tesi ked sa maly narodi a on pride od rana k nam, ma to v podstate cez zahradu a dam mu maleho do kocika a on bude nanho davat pozor a ja si mozem porobit co mi treba.Potrebuje sa zamestnat a byt niecim uzitocny takze ja budem len rada.Ja si v klude budem moct navarit a upratat a ked sa maly zobudi tak ma zavola......a co sa tyka mena tak bude pravdepodobne Risko, Richard......uz to zacala akceptovat aj moja mama......
@svetlusska vitaj 😀 mykoza je riadna svina 😖 ja som ju mala na zaciatku tehu
@svetlusska ahoj vitaj medzi nami 😉
dakujem mirkave noo ja tiez som ju mala a teraz sa ta paskudda vratila znova kedze som bola chora tak som mala oslabenu imunitu brekeke
@pokito dakujem 🙂
@svetlusska ja som tak rada,ze sa mi mokyza nevratila.tiez som bola marod a bala som sa,lebo pocas kazdej choroby som mala taketo problemy
@pokito ja mám 6.3. (pôvodne som mala termín ako ty, sestrička mi ho ale prehodila) však môžme hodiť vstréču koncom marca - to mi začína materská, dnes som si ju dala vypísať - začínam 28.3. 🙂
Ináč i môj je dnes akýsi divoký, také manévre robí ako keby ho na vojnu povolali 😉 a on cvičí nástup, pozor, pohov..
@oxiba ja som pribrala nejakych mozno 8 kil,ale ako mi stehna stucneli.....ach jaj 😖 to bolo prve spolu s prsiami,co sa mi zvacsilo.
ale zas na druhej strane-ti,co ma poznali aj pri prvom tehu,tak vravia,ze som neni az taky ladoborec ako vtedy.no ale ktovie.vela sa moze zmenit do porodu 😅
@mirkave ešte, že je nás otesánkov viac 🙂 keby sa dáme na spoločný pochod to by bol teda dupot... 😉
ja sa stále odhodlávam, že vyleziem na ten náš eliptikal a trošku pocvičím, no som taký zdochliak až strach.. no včera sme boli na 1,5 prechádzke okolo zamrznutého Draždiaka (jazero neďaleko od nás), no super bolo..
dnes je to ale riadna metelica vonku, takže asi nič... aj po malého do MŠ pôjdem asi motorikom, nech nás neodfúkne...
@svetlusska ahoj
@mirkave noo mne sa zas dnes nikam nechcelo ísť, ja by som v tej posteli dnes kľudne vydržala... som sa zobudila o 2 ráno (brušné manévre) a až do 3 som nevedela zaspať, o 6 som vstala ako mechom udretá, potom rozcvička a la odmetanie auta... no nezostaň v taký deň v posteli 🙂 už len 6 týždňov do roboty - dnes som to mohla skrátiť na 4(Mudr. sa ma pýtala kedy chcem ísť na materskú), no v práci sme fajn kolektív a ták sa vždy nasmejeme (tfuj tfuj aby som to nezakríkla)..
@danculka24 ahoj.ozaj chcem sa spytat kedy ma asi doktor vypise na matersku ked som nezamestnana ale platila som si DNP?ci je to u vsetkych mamiciek rovnake dakujem za odpoved 🙂
@danculka24 mne aj v robote aj znami vravia Veverička,Veverica,takze v pohode 😀 ked sme sa s mojim mg pred cca 13-tymi rokmi zoznamovali a on sa mi predstavil,ze "Veverka" ja som sa nemohla prestat smiat 😀 a ked som pochopila,ze sa tak naozaj vola,tak som sa smiala este viac 😀
... 30 tt prírastok + 9,5 kg = vďaka cukrovkovej diéte som už druhý týždeň na rovnakej váhe 🙂
... len to ovocie mi moc chýba 😒
@svetlusska hmm ja som zamestnana ale predpokladam že rovnako, ak si PN 8 tyždnov pred porodom, inak 6

@pokito my sme mali trosku problem,ake meno dat.no co uz sa tak moc hodi k priezvisku Veverka ? 😀 meno vybral mg a myslim si,ze vybral dobre 🙂